Çekilmez Bir Kadın Oluyorum Bazen Aksi Lanet Tripli

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Bazen değişik ruh haline sahip oluyorum. Değişik triplere girip sevgilimi bunaltıyorum. Her şeye sinirleniyorum. İlişkimiz yeni de değil 5.senemiz olacak inşallah çok seviyorum. Yaşımız 20-24.
Soğuk konuşuyorum, her mesajında aşkım yazıp birisinde yazmasa neden yazmadı diye kafama takıyorum. Kimle konuştuğunu bilsem de geç gördü diye kızıyorum, neden bugün az konuştuk diye kırılıyorum. Annesiyle dışarı çıktı diye küsüyorum kendi kendime. ve daha bisürü şey. Ya nasıl anlatsam işi var yazamıyorken hep seviyorum güzel şeyler düşünüyorum ama konuşunca her şeyine darılıyorum.
Tamam kızmayın :KK43: ben de memnun değilim. kafam çok boş hiçbir şey yapmıyorum biraz da o yüzden galiba. nasıl geçer bu durumlar ya benim içim sıkılıyor :mad:

Yok ciddi soyluyorum benimde dogum yapip isten ciktigim zaman cok zor gecti.. Tamam bebek var vaktim yoktu pek ama oglum bir yasina bastigi ay haftada bir kursa yazilmistim.. Nasil iyi gelmisti o bir gun anlatamam..
Sizde oyle yapin ..

O da olmazsa hobi sitelerini dolasin kendinize ugraslar edinin..
Taki tasarim mesela.. Ben ilk once netten ogrenip aylarca yapip sonra kursuna gitmistim ✌

Yok ciddi soyluyorum benimde dogum yapip isten ciktigim zaman cok zor gecti.. Tamam bebek var vaktim yoktu pek ama oglum bir yasina bastigi ay haftada bir kursa yazilmistim.. Nasil iyi gelmisti o bir gun anlatamam..
Sizde oyle yapin ..

O da olmazsa hobi sitelerini dolasin kendinize ugraslar edinin..
Taki tasarim mesela.. Ben ilk once netten ogrenip aylarca yapip sonra kursuna gitmistim ✌
ay evet takı tasarımı hoşuma gitti şuan :) düşünebilirim teşekkürler :)

Acıdım sevgiline :KK53:
Boş oturmaktansa eğer bu durum, kitap oku, yeni bi diziye başla, spor yap vs vs.. Ama hep böyleysen eğer, durum kötü.

Bazen değişik ruh haline sahip oluyorum. Değişik triplere girip sevgilimi bunaltıyorum. Her şeye sinirleniyorum. İlişkimiz yeni de değil 5.senemiz olacak inşallah çok seviyorum. Yaşımız 20-24.
Soğuk konuşuyorum, her mesajında aşkım yazıp birisinde yazmasa neden yazmadı diye kafama takıyorum. Kimle konuştuğunu bilsem de geç gördü diye kızıyorum, neden bugün az konuştuk diye kırılıyorum. Annesiyle dışarı çıktı diye küsüyorum kendi kendime. ve daha bisürü şey. Ya nasıl anlatsam işi var yazamıyorken hep seviyorum güzel şeyler düşünüyorum ama konuşunca her şeyine darılıyorum.
Tamam kızmayın :KK43: ben de memnun değilim. kafam çok boş hiçbir şey yapmıyorum biraz da o yüzden galiba. nasıl geçer bu durumlar ya benim içim sıkılıyor :mad:
Bazen derken? Ayda bir ise çekilir. Daha sık ise yapma.

vakit bolluğundan adama sarmışsın resmen az rahat bırak bak peşinden nasıl koşuyo .....
madem üni okuyosun tatilini iyi geçirmek zorundasın yoksa mezun olduğunda diğerlerinden hiçbir farkın kalmaz
yeni bir dil öğren koskaca 3 ayın var
imdb deki ilk 250 filmi izle
dünya kaldiklerinden her ay 5 kitap bitir
her gün bir saat yürüyüşe çık
her gün 1 saat ibadet et
yabancı dizi izle her gün bir bölüm
sevgilini hatırlayacak zmanın kalmaz hem hiç bişey yapmadan oturmak sıkıcı diil miya....?

vakit bolluğundan adama sarmışsın resmen az rahat bırak bak peşinden nasıl koşuyo .....
madem üni okuyosun tatilini iyi geçirmek zorundasın yoksa mezun olduğunda diğerlerinden hiçbir farkın kalmaz
yeni bir dil öğren koskaca 3 ayın var
imdb deki ilk 250 filmi izle
dünya kaldiklerinden her ay 5 kitap bitir
her gün bir saat yürüyüşe çık
her gün 1 saat ibadet et
yabancı dizi izle her gün bir bölüm
sevgilini hatırlayacak zmanın kalmaz hem hiç bişey yapmadan oturmak sıkıcı diil miya....?
doğru ya sıkıcı, sıkıntımı sevgilime sinirlenip kendimi yıpratarak çıkarıyorum. teşekkür ederim fikirler için çok güzeller :=))

doğru ya sıkıcı, sıkıntımı sevgilime sinirlenip kendimi yıpratarak çıkarıyorum. teşekkür ederim fikirler için çok güzeller :=))
puzzle da yapabilirsin
şimdi yetişkinler için boyama kitapları var onlardan al boya kafanı boşaltır
ünideki bölümünle ilgili makale oku hatta biriktir
günlük tut hatta günlüğünü yabancı dilde yAZ bir sürü yapılcak şey var:) adamı bırakıp kendine odaklanırsan oda bunu farkedicek ve senin ilginin ondan başka yerlere kaydığını fakettiğinde yenşden ilgilinin onun üstünde olmasını isteyecek ama tüm bunları önce kendin için yap
vede oda bak ben bunu yapıyorum falan gibi bş hava yaratma sanki hep bunları yapıyomuşsun gibi davran:))))))))))))

X