• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekim yasası ve olumlama

mantık ta önemli duygu da ama fiziksel olarak çok takıntılı iseniz biraz zor o çünkü ülkemizdeki tip ler belli kızlar da öyle erkeklerde. güvenmek sevmek sevilmek güvenilmek bence bunlar olsun yeter :) tabi içi dolu olacak

Kendimi teselli edecek olsam aman canım bak sokaktaki çiftler kör topal kombinasyonu yalnızca kendim ve ben daha güzeliz derdim jsjdjfkf

Ben de “bak kocam yok ama kaynanam görümcem ve eltim de yok henüz bdv’ye kaynana konusu açmaya da hazır değilim zaten” diye teskin ederdim kendimi :KK53:

Önce şu pembe hayalleri bi kenara koyalım. Pembe hayallerle çıkılan her yolun sonu mutsuzluktur. Öyle işteyken özleyeyim, akşam görecem diye heyecanlanayım vs. gibi bir evlilik dünya üzerinde yok. İlk üç ay belki. Sonra “gelirken ekmek yoğurt al” aşamasına geçiliyor 😂
Bunu yazmaya gelmiştim neyse ki biri yazmış 🤣

Duygu tabi ki önemli, ama inanın mantık da en az duygu kadar önemli. İnsann sevince her şeye katlanırım zannediyor ama evlilik böyle yürümüyor. Aşk gelsin beni bulsun diye beklemek yerine etrafınıza alıcı gözüyle bakmaya başlayın. Nasibin nerden geleceği belli olmuyor. 😊

Küçüklüğümden beri nasibim beni bulur düşüncesiyle büyüdüğüm için sanırım hiç bir çaba sarf etmiyorum. Sadece dua ediyorum ve bende bu konu takıntı olmaya başladı. S
Sadece duayla hiçbir şey olmaz. Her insanın kaderi kendi çabasına bağlıdır. tanıştırmak isteyenlere tamam diyerek işe başlayın. Güleryüzlü olun çevrenize karşı

Back
X