nişanlımla bende sınavda tanıstım ve aynısını bende yasadım aklımda hiç evlilik yoktu sınavdayken ona baktım ve aklıma birden evlilik geçti suan nişanlıyım onunla :))Evet eşimi gördüğümde beni tanımıyordu ben de onu tanımıyordum, hiç alakamız da yoktu birden içimden ona dedim sen benimle evleneceksin. Sonra cidden evlendik. Hayır evlenmeyi de düşünmezdim ki alakasız bir yerde benimle alakasız bir kişiydi, hoşlantı bile yoktu bende. birden içime öyle demek gelmişti.
Arkadaşlar çekim yasası hakında ne düşünüyorsunuz
aynen basımıza gelen herşey zihnimizde tutumuz suretlerden geliyor olayların hepsini kendimize çekiyoruzBen inaniyorum cekim yasasina.olumlamalari dogru yapmak gerek malum korktugumuz da basimiza gelir genelde.cekeriz cunku.
Birni kaybetmekten korkarsak mutlaka kaybederiz.ben inaniyorum cekim yasasina.istemek evrene dogru mesaji gondermek
bunun tartışmasını mı yapyosun? yeniyim burda artı derdi olanlarada yardımcı olmak derdim iyi düşünmeleri için burda bunu paylaşmak istedim mantıklı olsan düşünürdün bunu zatenDerdiniz bu mu?
o kim kızO zaman evrene mesajımdır.
"O range Rover benim olacak"
O kadar eş istiyorsun çekim yasası olsa ilk sen eş bulurdun dimi amaDüşünmüyorum.
Arabao kim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?