• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekingen birine aşık oldum , yardım...

ManyetikKarpuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
167
0
0
İstanbul
Merhaba Kızlar ,
Geçen gün biri bi konu açmıştı ; "hoşlandığım erkek çok utangaç bana açılmıyor diye".
Orada olaya dışardan baktığım için yorum yazmak kolaydı. Ama şimdi aynı ona benzer bir olay benim başıma geldi .

Kızlar ben birinden hoşlanıyorum .
Hoşlandığım kişiyi bi tanısanız varya insanlık adına heykelini dikersiniz, o kadar yani :))
Hem çok duygusal hem çok yardımsever , hem de çok kibar bi insan . Ama gel gör ki bu özelliklerinin yanında da çok çekingen çok utangaç bir insan.
Diğer erkekler gibi her gördüğü kızı baştan aşşağı süzmüyor , hatta onlara kolay kolay kafasını bile kaldırıp bakmıyor .

İşte bende böyle erkeklerden hoşlanıyorum galiba :). Kendisi eskiden benim sınıfımdaydı şuan sadece face'de görüyorum ve ara sıra tüm eski arkadaşlar toplanınca görüyorum . Bana karşı bişey hissediyor mu hissetmiyor mu onu da pek bilmiyorum . Onun bana karşı düşüncelerini nasıl öğrenebilirim ?

Kızlar ne yapacam yardım edin bana.

Son düzenleme:
bu devirde böyle erkek bulmak zor keşke benim sevgilimde böyle olsa diyorum ne güzel işte sevinmelisin en azından gözü dışarda değil çekingenliğide sana alışınca zamanla gider diye düşnüyorum

bu devirde böyle erkek bulmak zor keşke benim sevgilimde böyle olsa diyorum ne güzel işte sevinmelisin en azından gözü dışarda değil çekingenliğide sana alışınca zamanla gider diye düşnüyorum

Galiba ben yanlış anlattım . Benim de henüz böyle bir sevgilim yok .
Ben öyle birine aşık oldum .

Onun bana açılmasını nasıl sağlayacam. Bana karşı bişey hissediyor mu hissetmiyor mu onu nasıl anlayacam ...

Ortak arkadaşlardan kimseye söyleyemem çünkü sonuçta ben kız olan taraf olduğum için onun ilk adımı atması lazım. Bir de öle aramızı yapacak bi arkadaşta yok . Ne yapacam içim içimi yiyor ya

Vakti ile, bir bankada işimi hallediyorken gişeden birinin bana bakışını ve kızarışını fark ettim. Daha önce de aynı bankaya gitmiştim, aynı kişi ile karşılaşmıştım ama pek etrafına bakmayan dikkatini yalnızca işine veren bir insandı. Tabii onun benden hoşlanmasından ve karşımda utanmasından rahatsız olmadım, benim de hoşuma gitti çünkü gerçekten düzgün bir insandı. Velhasıl kelam biz bununla tanıştık, birkaç kez görüştük. Aşırı çekingen, utangaçtı. Ayrıca bunlar dolayısıyla da kasılıyordu çok fazla... Bir kitapçıda kitabın tekini alsam ve hakkında güzel şeyler söylesem, ben başka bi tarafa yönelmişken hemen o kitabı alıp bana hediye ediyor ya da canım bir şey çekse ortadan kaybolup onu alıp geliyordu. Yani tam böyle ne istersen onu yapacak, sana her türlü ayak uyduracak bir insandı. Ama çekingendi. Karşısında oturup bir şeye kızsan şapşal şapşal, sessiz sessiz gülerdi. Gülünecek bir şey olsa da olmasa da. Bu böyle gitmedi tabii ki... Neden derseniz, çekingen insanla bir araya gelmek zordur. Kendisini net bir şekilde ifade edemez, kendisini sana ifade edemez ve açık olamazsa eğer ne onu iyi tanıyabilirsin ne de mutlu olabilirsin. Zaman geçtikçe her şeyi tek başına yapmaya çalışıyormuş gibi hissedebilirsin mesela... Bunları iyi düşünmek lazım, sonu olmayan bir şeye başlamak tamamen zaman kaybı ve pişmanlık :)

Back
X