- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Siz ne yapardınız geodal hanım?Kütüpanede çekingen çocuk:)))
Eminim tek ilgi alanı görevleridir:)
Ya konuşmak istediği belli araya çıkıyorum arkamdan hemen çıkıyor ama kantine lavaboya falan gidiyor. Geçen gün akşam toplandım eve gidicem görüşürüz dedi görüşürüz dedim çıktım. Arkadaşı bekliyorum dışarda bu da çıktı toplanmış eve gidiyordu. Resmen benim gitmemi bekliyor ben gidiyorum arkamdan gidiyor. Cesaret edemiyor diye düşündüm. Sessiz biri.Eklemenin mantığı yok.
Adam zaten hergün görünür şekilde.
İstese gelir, konuşur.
Mezun olucak az zaman kaldı ben de artık olsun istiyorumBirkaç gün baska kütüphaneye git merak etsin seni:)
Her seferinde de sen gülümseme bazsn soğuk ol bazen sıcak
Merak uyandır
Senden etkileniyorsa o sana gelir merak etme:)
Ne yapardımSiz ne yapardınız geodal hanım?
Sen gel bu ablani dinle eklersen ilgin olduğu kabak gibi çıkar ortaya ama boğazım kurudu bir şey içelim dersen dikkat çekmezYa konuşmak istediği belli araya çıkıyorum arkamdan hemen çıkıyor ama kantine lavaboya falan gidiyor. Geçen gün akşam toplandım eve gidicem görüşürüz dedi görüşürüz dedim çıktım. Arkadaşı bekliyorum dışarda bu da çıktı toplanmış eve gidiyordu. Resmen benim gitmemi bekliyor ben gidiyorum arkamdan gidiyor. Cesaret edemiyor diye düşündüm. Sessiz biri.
Hani erkekler zoru seviyormuşmuş ya kaçan kovalanırmış, adım atan kız basitmiş değersizmiş var mı böyle şeyler ciddenNe yapardım
Şuan olgun bir kadın olan ben açılırdım heralde
Daha tecrübesiz genç olsaydın heralde o açılmazsa açılamazdım platonik yaşar ve bitirirdim
Olmaması lazım ama ne yazık ki en medenisin de bile var...Hani erkekler zoru seviyormuşmuş ya kaçan kovalanırmış, adım atan kız basitmiş değersizmiş var mı böyle şeyler cidden
İşte kız adım atınca değersiz mi oluyor? Bir kısım kimin ilişkiyi başlattığı önemli değil bir kısım da ekleme o senin için uğraşsın uğraşınca değerli olursun diyor........ valla uzun zamandır sevgilim yok unutmuşum bu olayları.Ben eminsem ilk adımı atardım
Bu konuda ille erkek adım atsın mantığı bana saçma geliyor
Evet algılar o yönde ama algıyla uğraşamam çünkü biliyorum hata yapmadan doğru cesaret etmeden ne olup olmayacağını bilememHani erkekler zoru seviyormuşmuş ya kaçan kovalanırmış, adım atan kız basitmiş değersizmiş var mı böyle şeyler cidden
Tamam bir daha öyle bişeyler yapayım bakalım inşallah elim ayağım birbirine dolaşmaz.....Sen gel bu ablani dinle eklersen ilgin olduğu kabak gibi çıkar ortaya ama boğazım kurudu bir şey içelim dersen dikkat çekmezBir şey içerken de sana açılma fırsatı olur ha hala tık yoksa salla gitsin.
Her zaman işe yarar varsa bir şey bize de yaz sonucu :)Tamam bir daha öyle bişeyler yapayım bakalım inşallah elim ayağım birbirine dolaşmaz.....
Öyle düşünenler ya ergendir ya cahilİşte kız adım atınca değersiz mi oluyor? Bir kısım kimin ilişkiyi başlattığı önemli değil bir kısım da ekleme o senin için uğraşsın uğraşınca değerli olursun diyor........ valla uzun zamandır sevgilim yok unutmuşum bu olayları.
Peki eklemeli miyim kütüphanede somut bir adım mı atmalıyım?Öyle düşünenler ya ergendir ya cahil
Bu bana göre tabi
Karşındaki adamın içi doluysa o adım atsa veya sen adım atsan, ilk günde bir araya gelseniz , peşinden bin yılda koşsa vereceği değer aynıdır.
İnşallah bişey vardır da yazarımHer zaman işe yarar varsa bir şey bize de yaz sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?