Çekingenlik!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.104
798
36
merhaba arkadaşlar
bişeyi verdiğimde geri vermiyo. emaneti olarak kullaniliyor. ben gidip isteyemiyorum onda kaliyor. bişey lazim olucak mesela.. diyelim tabak kalem bi sürü gibi şey.
aliyor onun oluyor sanki.. gidip isteyemiyorum utaniyorum.. çekiniyorum bölece..nasıl isteyebilirim yaa..nasıl diycem ne yapmaliyim??
sıkıldım artık bi daha vermek istemiyorum!!!

EE sen ses etmessen böyle üstüne yatarlar.
Neden çekniiyorsun ayrıca mal senın malın ...

çok çekingenim ben aliyo onun oluyor.. geri de alamiyorum kendi gelsin saolun desin gitsin o kadar yok nerde o millet güvenim sarsılıyor sorada vermek istemiyorum.

Zamazingomla işin bittiyse verir misin bana lazım da.

Kim o geri vermeyen? Konu komşu falan mı?
Neden isteyemiyosunki gayet normal bişey.
Hem bişeyi birine verdinmi bidaha geri vermediğinde bidaha ikinci kez aynı hataya düşme.

dedim alabilirmiyim felan diye nazikçe rica ettim. ama bu durumdan çok sıkıldım. kendi alsin hatirlasin isityorum. uben desem inanki çok utaniyorum çekiniyorum.. sizce böle durumlarla karşılamadiniz mi?

dedim alabilirmiyim felan diye nazikçe rica ettim. ama bu durumdan çok sıkıldım. kendi alsin hatirlasin isityorum. uben desem inanki çok utaniyorum çekiniyorum.. sizce böle durumlarla karşılamadiniz mi?

ablacım kimden bahsediyoruz??

kim bu bahsettiğiniz kişi , herkes soruyor halen kim olduğunu söylemiyorsunuz.ona göre nasıl davranmanız gerektiğine kafa yoracağız ama nafile .

1 kere geri istersiniz, bir dahaki sefere veremem bana lazım dersiniz.
Kendiliğinden geri getirmesinin bir yolu yok maalesef. Akıl edip getirmesi gerekir ama olmamış işte.

detay bilgi vermek istemiyorum ama bu durum vakalari yaşiyorum.. mesela sarj aletimi istedi.. verdim. bana lazim olucak 3-4 saati geçti hala veremedi gitti ben istedim bana lazim oluyor felan dedim ayy kusura bakma tmm dedi verdi sora bana tuhaf davranmaya başladi. ayni kişi yinede bu durumu yapıyo 2-3 kere yaşandi.. peki ya ben ona nasıl güvenebilirim?.
siz olsan napardin peki verirmiydin??

Veriklerin kalsın artık bidaha da kimseye bişeyini verme bana lazım de başkasına vercem de uydur bişeyler
aynen öle yapcam bi daha nasıl güvenebilirim... o yüzden veremem artık:)
çok teşekkür ederim arkadaşlar şu çekingenliğimi bi yenebilsem dobra gibi olcam vallaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…