Kocam alkolik daha oncede paylasmistim ...binlerce kez soz vermesine ragmen hergun icmeye dewam ediyo biraz oncede isten geldi elinde cicekle gorunce mutlu oldum bnm icin biseyleri duzeltecegini dusundum ama bir baktim yine sarhos ...sadece dedimki cicegin bir onemi yok niye hala boylesin basladigi bagirmaya herzamnki gibi.. bide ustune tokat atti ...cekti gitti herzamn ki gibi simdi nerde bilmiyorum ...bn suan agliyorum o keyfinde ...biliyor bn bu saate cocukla biryere gidemem kafasi rahat .ailemin evine gidemem anneme uzuntuden bisey olur die korkuyorum esimde bunun farkinda..gitsem butun sulale evine don diyor esimden dolayi agzi cok guzel laf yapr milleti kandiriyor..bide anneme gidince orda oldugumu bilirse dahada rahata vuruo kafasi esince herkesi ariyo evine donsun die..simdi bn gitsem kizimida alip bi otele yerlessem kimseye soylemesem sadece annemi arayip bn iyiyim merak etme desem bn suclu duruma dusermiyim ...kafami dinleyip ayrilmak istedegimi msj atsam ...ama iste esimin iftirasindan korkuyorum birini buldu gitti der die