Çekişmeli boşanma davam ve avukatın söylediği

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.548
2.977
333
Arkadaşlar ben çekişmeli dava açmıştım. Bir avukata başvurdum ona yaşadıklarımı apaçık anlattım. Her konuyu. Ondan sonra 150 bin liralık tazminat açtı. Yaklaşık 20 ya da 30 bin alırız demişti durumumu dinledikten sonra. Sonra karşı taraf anlaşmalı istiyordu benim tazminat istediğimi görünce eşim bile demek istemiyorum işte o şahsiyet o da saçma sapan nedenler sunarak 200 bin liralık karşı dava açmış. İlk duruşmaya çok az kaldı. Ben ilk duruşmada ne yapıcaz diye avukatın yanına gitmiştim. Kendisi benim ilk duruşmaya gelmeme gerek olmadığını asıl 2.duruşmanın önemli olduğunu söyledi. Bir de bana tazminat konusunda ağız değiştirdi bu kez yüzde ellinin üzerinde bir ihtimalle tazminat alırız diyor. Zaten pişman olduk bu avukatı seçmekle ama yapacak bir şey yok artık. Size sorum ben ilk duruşmaya gitmeli miyim? Tecrübeli olanlar cevap yazarsa sevinirim.

bu kez yüzde 50 bin üzerinde bir ihtimalle alırız diyor.
Karışık olmuş burası sanki?
Anlaşılmıyor.
Benim bildiğim ilk duruşmaya gidilmeli ama siz avukata zaten güvenmiyorsunuz, hiçbir duruşmayı kaçırmamanızı önerebilirim.
Avukat arkadaşlar ya da bilenler daha mantıklı yorum yaparlar zaten.

Karışık olmuş burası sanki?
Anlaşılmıyor.
Benim bildiğim ilk duruşmaya gidilmeli ama siz avukata zaten güvenmiyorsunuz, hiçbir duruşmayı kaçırmamanızı önerebilirim.
Avukat arkadaşlar ya da bilenler daha mantıklı yorum yaparlar zaten.
Düzelttim. Yüzde ellinin üzerinde bir ihtimalle alırız diyor. İlk duruşmaya gitmeliyim o zaman. Bir de yanımda birileri olmalı mı sizce? Bana olursa daha iyi olur gibime geliyor

Düzelttim. Yüzde ellinin üzerinde bir ihtimalle alırız diyor. İlk duruşmaya gitmeliyim o zaman. Bir de yanımda birileri olmalı mı sizce? Bana olursa daha iyi olur gibime geliyor
Sizin yerinize koydum kendimi,
Sinir harbi yaşarken ne olur ne olmaz diyerek illa birini, duruşmaya almasalar bile, yanımda isterdim.

Manevi destek iyidir panpa genelde aileler de duruşmalara geliyor zaten. Duruşmana ne kadar kaldı avukat değiştirebilir misin?

Arkadaşlar ben çekişmeli dava açmıştım. Bir avukata başvurdum ona yaşadıklarımı apaçık anlattım. Her konuyu. Ondan sonra 150 bin liralık tazminat açtı. Yaklaşık 20 ya da 30 bin alırız demişti durumumu dinledikten sonra. Sonra karşı taraf anlaşmalı istiyordu benim tazminat istediğimi görünce eşim bile demek istemiyorum işte o şahsiyet o da saçma sapan nedenler sunarak 200 bin liralık karşı dava açmış. İlk duruşmaya çok az kaldı. Ben ilk duruşmada ne yapıcaz diye avukatın yanına gitmiştim. Kendisi benim ilk duruşmaya gelmeme gerek olmadığını asıl 2.duruşmanın önemli olduğunu söyledi. Bir de bana tazminat konusunda ağız değiştirdi bu kez yüzde ellinin üzerinde bir ihtimalle tazminat alırız diyor. Zaten pişman olduk bu avukatı seçmekle ama yapacak bir şey yok artık. Size sorum ben ilk duruşmaya gitmeli miyim? Tecrübeli olanlar cevap yazarsa sevinirim.
Kesinlikle git.
Asla görmemezlikten yapma.
Karşı tarafla anlaşıp para alıp müvekkilini mağdur eden durumlar gördüm.
Birde siz bu avukatı değiştirin.

Ön inceleme duruşmasında sadece taraflar sulhe davet edilir bir de delilleri sunmak için taraflara süre verilir. Yani gitmenize gerek yok. Biraz güvenin avukatınıza. Ayrıca avukat ne kadar tazminat çıkar, ya da çıkar mi size net bir şey söylemez neden söylesin ki. Belki çok şey yaşadınız ama taniklariniz zayif, belki duruşmada aleyhinize bir beyanları olacak, belki deliliniz yok. Bu insanlar da müneccim değil.

Kesinlikle git.
Asla görmemezlikten yapma.
Karşı tarafla anlaşıp para alıp müvekkilini mağdur eden durumlar gördüm.
Birde siz bu avukatı değiştirin.
Nasıl değiştirebilirim ki? Ne yapmam gerekiyor.? Vallahi dediğiniz durum aklıma gelmedi değil. Sonuçta bana alacağım tazminatın yüzde onunu alırım demişti. Ben 30 bin lira kazandım diyelim.avukstın kazancı 3 bin lira olacak.. Hiçbir şey yapmadan onlar 5 bin lira teklif bile etseler karda adam. Off nasıl yapıcam. Bir de benden hiç para talep etmedi karşı taraftan alıcam dedi

bence gidin hakim size gorsun sizin ağzınızdan dinlesin birde olaylari

Avukat sana doğru söylemiş niye tereddüt ettin ki. Sen iddialarını kanıtlayacak delilin yoksa avukat napsın. Şahit in varsa karşı tarafın da vardır. Artık hakim kime inanırsa

Nasıl değiştirebilirim ki? Ne yapmam gerekiyor.? Vallahi dediğiniz durum aklıma gelmedi değil. Sonuçta bana alacağım tazminatın yüzde onunu alırım demişti. Ben 30 bin lira kazandım diyelim.avukstın kazancı 3 bin lira olacak.. Hiçbir şey yapmadan onlar 5 bin lira teklif bile etseler karda adam. Off nasıl yapıcam. Bir de benden hiç para talep etmedi karşı taraftan alıcam dedi
Bizim böyle bı olay başımıza geldi. Anaokuluna kiraya verilen bahçeli villa vardı.
Avukatlık olundu.
Haklı olduğumuz dava avukatın karşı tarafla anlaşması sonucu kaybedildi.
İnanın olacak gibi değildi. En sonunda satıldı.
Ayrıca boşanma davalarında kadın talep ettiği hakkı yada ona yakın miktarı mutlaka kazanıyor.
Size nasıl böyle bı yorumda bulunur.
Çevrende araştır güvenilir bı avukat bulun o size nasıl avukat değişimi yapacağınızın yolunu söyler.
Allah sizi bu eşten tez vakitte tüm haklarınızı alarak kurtarsın.

İlk duruşmaya gitmenize gerek yok, kabaca verdiğiniz bilgileri teyit etmek amaçlı düzenleniyor ilk duruşma.
Hiçbir avukat kesin olmayan bi konuda kesin bir oran, rakam veremez, tazminat konusunda da net rkamalar verirse asıl o zaman düşünün bir kere daha.
Bence sakin olun biraz.

Doğru söylemiş ilk durusmaya katiliminiz gerekli değil.
Tazminat icin de kesin su kadar alirsiniz yada almazsiniz demesi zor.
Ondan %50 üstü demis olabilir.
Yani taniklariniz dinlenecek vss. daha ilk durusmadan tazminat durumunu konuşmak zor.
Dava seyrine göre tekrar konuşulur.

kesin karsi taraftan para aldi

Karşı tarafın avukatı senın avukata ulaşıp kafasına girmiş olabilir mi acaba ?

Bizim böyle bı olay başımıza geldi. Anaokuluna kiraya verilen bahçeli villa vardı.
Avukatlık olundu.
Haklı olduğumuz dava avukatın karşı tarafla anlaşması sonucu kaybedildi.
İnanın olacak gibi değildi. En sonunda satıldı.
Ayrıca boşanma davalarında kadın talep ettiği hakkı yada ona yakın miktarı mutlaka kazanıyor.
Size nasıl böyle bı yorumda bulunur.
Çevrende araştır güvenilir bı avukat bulun o size nasıl avukat değişimi yapacağınızın yolunu söyler.
Allah sizi bu eşten tez vakitte tüm haklarınızı alarak kurtarsın.
Amin inşallah. Bilmiyorum ne yapacağımı ya . Avukata güvenmiyorum

Ön inceleme duruşmasında sadece taraflar sulhe davet edilir bir de delilleri sunmak için taraflara süre verilir. Yani gitmenize gerek yok. Biraz güvenin avukatınıza. Ayrıca avukat ne kadar tazminat çıkar, ya da çıkar mi size net bir şey söylemez neden söylesin ki. Belki çok şey yaşadınız ama taniklariniz zayif, belki duruşmada aleyhinize bir beyanları olacak, belki deliliniz yok. Bu insanlar da müneccim değil.
Herkes herşeyi çok biliyor maşallah.

Back
X