Çekismeli boşanma davası anlaşmalıya nasıl çevrilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi ku667
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ku667

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
44
3
36
25
Arkadaşlar ben çekişmeli boşanma davası actim anlasmalı boşanmayı kabul etti ve bu davamı anlaşmalıya nasıl ceviririm yada cevriliyormu ayri bi ucret veriyormuyuz bir bilgisi olan varsa lutfen cevap verebilirmi

Arkadaşlar ben çekişmeli boşanma davası actim anlasmalı boşanmayı kabul etti ve bu davamı anlaşmalıya nasıl ceviririm yada cevriliyormu ayri bi ucret veriyormuyuz bir bilgisi olan varsa lutfen cevap verebilirmi
Aranızda anlaşma protokolü hazırlayıp dava dosyasına sunun. Bir sonraki celsede hallolur

Aranızda anlaşma protokolü hazırlayıp dava dosyasına sunun. Bir sonraki celsede hallolu
Tek taraf acabiliyormu anlasmalı davayı es sadece mahkemeye gelse oluyormu bi bilgnz varmi

Protokol imzalayın tek celsede biter

Ben tek acabiliyormuyum yani

Açtığın bir dava mevcut canım anlaşma protokolünü dosyaya sunup anlaşmalı boşanmalı gün alın 2niz beraber gidip hakim önünde tekrar beyan edin

Çekişmeliyi avukatsız mı açmıştınız?
Anlaşmalı boşanma için iyi bir usûl bilginiz yoksa avukata ihtiyacınız olur. Bir protokol hazırlanacak, madde madde hususlar belirtilecek, sizin talepleriniz karşı tarafın talepleri bu protokolde yer alacak. Her iki tarafın da orta yolu bulması için bir avukata ihtiyaç oluyor zaten. Siz bir avukatla görüşün o sizi yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…