Çekişmeli boşanma davası

Ben hiçbirşey almadan bosandım
çok pişmanım
görümcemin çekismeli bosanması 10 yıl sürdü
10 yil gencligin bununla gececek alacagin sonunda bi sirket vs ise deger de kalkip 5 10 bin icin iftiralara maruz kalmayi,bosanip kurtulmak istediginiz bi insanla muhatap olmak zorunda kalmamayi secmekle iyi yapmissiniz bence

10 yil gencligin bununla gececek alacagin sonunda bi sirket vs ise deger de kalkip 5 10 bin icin iftiralara maruz kalmayi,bosanip kurtulmak istediginiz bi insanla muhatap olmak zorunda kalmamayi secmekle iyi yapmissiniz bence
evet ben ugrasamam 10 yıl
iftira anlasmalı bosansan da atılıyor merak etme:)
ama kolayca bu işten sıyrılmasına müsade etmmeme de kızıyorum bazen

evet ben ugrasamam 10 yıl
iftira anlasmalı bosansan da atılıyor merak etme:)
ama kolayca bu işten sıyrılmasına müsade etmmeme de kızıyorum bazen
Ya benim durumum farkliydi biraz adam sigortasini odemeyi birakmisti calismiyor gorunuyordu kendi isyeriydi baskasinin uzerineydi falan filan.eger maasli calisan biriyse daha rahat olunabilir.ben cok ugrasirdim.ayrica yakamdan dusmezdi zor ikna oldu zaten bosanmaya.

Ben hiçbirşey almadan bosandım
çok pişmanım
görümcemin çekismeli bosanması 10 yıl sürdü
10 yıl da çok uzunmuş sürmez benim ki inş kocacığım kabül etse idi boşanacaktık hemencecik. İçimden 2 yıl uzar anca diye geçiyor. Hayırlısı bakalım paradan ziyade ailecek herşeyin onların düşündüğü gibi olmadığını kadınların da haklarının olduğu ve bu evliliğin bitmesinde benden ziyade biricik oğullarının daha kusurlu olduğunun bilinmesi daha çok ilgilendiriyor beni

inşallah istediğiniz şekilde sonuclanır
Allah yardımcınız olsun

Aynen benim de kaybedecek bişeyim yok. Allah yardım etsin inş size kocanız da ettiğini bulsun inş ilerde bu adamlar evliliği ne sanıyorlar anlamıyorum. İnş hakkınız olanı alırsınız

aynen önemli olan sizin hayatınız rabbim sizi çocuğunuzla birlikte mutlu etsin onlar da cezalarını çeksinler inş vicdan olmayınca bir insanda hiçbirşey olmuyor

Ha gerci simdi durum degisti ictihatlar degisti diye biliyorum hukukcular daha iyi bilir.ben bosanali cok oldu su an sanirim dava acilinca sadakat yukumlulugu kalkiyor.ben dava acarken bosanana kadar sadakat yukumlulugu vardi.
hala var sanırım ama haklı olduğuma inanıyorum ve eski eşim eşyalarımı kendine yeni ev kurmak için aldığını ve maddi anlamda kaybının çok olduğunu söyledi ancak yalancı şahit le iftira atabilirler bana kendime güveniyorum kanıtlaması çok çok zor olacak onun için.
öğretmenim ben onun için hayatımı değiştirdim herkesi arkamda bırakıp geldim o ise eşyalarımızla birlikte annesinin evine geri gitti kendi evim için aldığım bulaşık tableti bornoz ne varsa götürmüş adam ya. Şuan herhangi birine güvenip tekrardan ilişki kurmak benim için çok zor. İntikam duygusu ile de yapılmış bisey değil yüz yüze gelince yüzüne bile bakmıyorum zaten.

Davaniza bakacak bir avukat bulmussunuz ne guzel bulamayanlar da var ben gibi

Hakimler genelde kadından yana oluyor bu durumlarda, yani iftira atsa bile hemen inanacak degiller.. Hakkin olandan kesinlikle vazgecme derim, sonra cok pisman olursun, hem yapti etti hem de kolayca siyrildi diye.. Dugunde, nisanda takilan miktar kadarini odemek durumunda sana kanunen, esyalari da alip kafasina gore götüremez, hakkin olani vermeyip bi de sormadan etmeden esyayi götürmüş.. Cocuk var mi?
Surec elbet yipratici, Rabbim yardim etsin..

Maasli bir ise sahipse daha kolay lakin bi kac avukatla gorusun.dava ne kadar surer ogrenin.iki uc esya icin yillarca surecek sizi yipratacak bi surece girmeyin.sadece bi avukatin sozleriyle hareket etmeyin.cocuk yok cok onemli bi sey de yoksa aranizda umdugunuz gibi olmayabilir tazminat alsaniz bile emeginize zamaniniza degmeyebilir.hakkinizda hayirlisi olsun

Ben nafaka istemiyorum zaten ondan sadece manevi kaybımı karşılasın
Davaniza bakacak bir avukat bulmussunuz ne guzel bulamayanlar da var ben gibi
İnş sizde bulursunuz durumunuz yoksa gerekli belgeleri ibraz edip barodan avukat talep edebilirsiniz. Herkes her dava ile ilgilenmiyor malesef

Hayırlısı inş ben
İnş sagolun birkaç avukatla görüştüm inş değer diye umuyorum. Paradan ziyade tutuşsunlar yeter. Eşya için değil bu savaşım 6 ayda bana yaşatılanlar için.

Çekişmeli uzun sürüyor
Kız kardeşim 5 yılda boşandı
Karşılıklı taleplerden dava bitmedi
5 yıl sonunda aldığı tazminatın çoğunu avukata ve masraflara verdi, başta anlaşılanın çok üzerinde bir hesap çıkardı avukat, deli bir paraydı o zaman
Hastaneler,karakollar, kavgalar, raporlar, darplar el elde baş başta bitti
Değmedi yani, şimdiki aklım olsa tek dilekçe ile anlaşmalı, avukata bile vermeden boşanırdım diyor
Sadece kardeşim değil, tüm aile yıprandık çünkü adam hepimize bulaştı

Hayırlısı inş ben

İnş sagolun birkaç avukatla görüştüm inş değer diye umuyorum. Paradan ziyade tutuşsunlar yeter. Eşya için değil bu savaşım 6 ayda bana yaşatılanlar için.
Alti ay icin yillarini verme derim..en guzel intikam arkana bakmadan cok mutlu olmak.

üzüldüm sizin adınıza ben başta anlaştım avukatla para konusunda ne kadar sürerse sürsün davamı yürütmekle yükümlü malesef zorlu süreçler ama anlaşmalı boşanırsam ona ödül vermiş gibi olurum diye düşündüm. İnş rabbim yardım eder de uzamaz.

sağolun inş çoğunu kredi kartımla ben almıştım zaten evin erkeği gibiydim evlilik bile değildi yaşadığım zaten. Bir hataydı benim için bu evlilik ama yine de tecrübe diyelim ilerisi için. Manevi olaarak o kadar yıprandım ki kime inanıp güveneceğimi bilemiyorum. İlk defa mahkemelerle uğraşacağım.

Alti ay icin yillarini verme derim..en guzel intikam arkana bakmadan cok mutlu olmak.
sürece göre tekrar dan karar veririm ama 6 ay bana 3 yıl gibi geldi ve kolaylıkla boşanırsam kendime kızarım ilerde.
Şuan için zaten mutluyum. Kurtulduğum için şükrediyorum

Rabbim gucunu veriyor, korkma.. Kimse boşanmak icin evlenmez ama sartlar, durumlar, imtihan.. Boylesi hayirli demek..
Ben de cok yiprandim, uzuldum ama bi yandan da cok guclu hissediyordum Rabbimin izniyle..
Bi avukatla gorusup yapman gerekenleri iyice ogren derim..

Bizde başta anlaştık üstelik annemim arkadaşıydı ancak dava uzayınca ilave bedeller çıkardı, o dönem sordum ne ödeyeceğiz ne kadar ilave çıkacak diye geçiştirdi, sonra tazminat belli olunca karşı tarafa kendi hesap numarasını vermiş, aklınca yaptığı hesabı kesti o paradan açıklama olarak dava uzadı bilir kişi, satılan malların takibi vs için ilave harcamalar yaptım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…