- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
10 yil gencligin bununla gececek alacagin sonunda bi sirket vs ise deger de kalkip 5 10 bin icin iftiralara maruz kalmayi,bosanip kurtulmak istediginiz bi insanla muhatap olmak zorunda kalmamayi secmekle iyi yapmissiniz benceBen hiçbirşey almadan bosandım
çok pişmanım
görümcemin çekismeli bosanması 10 yıl sürdü
evet ben ugrasamam 10 yıl10 yil gencligin bununla gececek alacagin sonunda bi sirket vs ise deger de kalkip 5 10 bin icin iftiralara maruz kalmayi,bosanip kurtulmak istediginiz bi insanla muhatap olmak zorunda kalmamayi secmekle iyi yapmissiniz bence
Ya benim durumum farkliydi biraz adam sigortasini odemeyi birakmisti calismiyor gorunuyordu kendi isyeriydi baskasinin uzerineydi falan filan.eger maasli calisan biriyse daha rahat olunabilir.ben cok ugrasirdim.ayrica yakamdan dusmezdi zor ikna oldu zaten bosanmaya.evet ben ugrasamam 10 yıl
iftira anlasmalı bosansan da atılıyor merak etme:)
ama kolayca bu işten sıyrılmasına müsade etmmeme de kızıyorum bazen
10 yıl da çok uzunmuş sürmez benim ki inş kocacığım kabül etse idi boşanacaktık hemencecik. İçimden 2 yıl uzar anca diye geçiyor. Hayırlısı bakalım paradan ziyade ailecek herşeyin onların düşündüğü gibi olmadığını kadınların da haklarının olduğu ve bu evliliğin bitmesinde benden ziyade biricik oğullarının daha kusurlu olduğunun bilinmesi daha çok ilgilendiriyor beniBen hiçbirşey almadan bosandım
çok pişmanım
görümcemin çekismeli bosanması 10 yıl sürdü
inşallah istediğiniz şekilde sonuclanır10 yıl da çok uzunmuş sürmez benim ki inş kocacığım kabül etse idi boşanacaktık hemencecik. İçimden 2 yıl uzar anca diye geçiyor. Hayırlısı bakalım paradan ziyade ailecek herşeyin onların düşündüğü gibi olmadığını kadınların da haklarının olduğu ve bu evliliğin bitmesinde benden ziyade biricik oğullarının daha kusurlu olduğunun bilinmesi daha çok ilgilendiriyor beni
Aynen benim de kaybedecek bişeyim yok. Allah yardım etsin inş size kocanız da ettiğini bulsun inş ilerde bu adamlar evliliği ne sanıyorlar anlamıyorum. İnş hakkınız olanı alırsınızbende çekişmeli boşanma davası açtım öncesinde eşime söyledim madem beni kovdun istemiyorsun anlaşmalı boşanalım dedim kabul etmedi sana ve o çocuga beş kuruş para vermem dedi sanki çocuk tek benim çocugum ilk duruşma görüldü şuan tedbir amaçlı 500 tl nafaka baglandı eşimin maaş dökümü istendi ikinci davada ona göre nafaka baglancak tabi ilk davada eşim iftiralar attı o beni kovmamış ben gitmişim giderken eşya götürmüşüm falan filan hepsi yalan tek çöp almadım ama hakim eşimin dediklerinide yazdırdı tabi bunları kanıtlaması gerekcek kanıtlayamazsa birşey ifade etmiyor dedikleri bende ilk senin gibiydim uzamasın fln dedim ama laftan anlamayan olmaynca bende çekişmeli açtım bnm kaybetcek birşeym yok karşımdaki ugraşsın diyorum
aynen önemli olan sizin hayatınız rabbim sizi çocuğunuzla birlikte mutlu etsin onlar da cezalarını çeksinler inş vicdan olmayınca bir insanda hiçbirşey olmuyorinşallah canım çok şükür aklım başıma geldi her severinde affettim düzelir diye ama daha kötü oldu allah çok şükür hiç bir gün pişman olmadım kararımdan o zannettiki ben ararım yalvarırım artık içimde ona ait birşey kalmadı ilk boşanan ben degilm sonda ben olmuycam çok şükür içimde o gücü buldum kimse umrumda degil
hala var sanırım ama haklı olduğuma inanıyorum ve eski eşim eşyalarımı kendine yeni ev kurmak için aldığını ve maddi anlamda kaybının çok olduğunu söyledi ancak yalancı şahit le iftira atabilirler bana kendime güveniyorum kanıtlaması çok çok zor olacak onun için.Ha gerci simdi durum degisti ictihatlar degisti diye biliyorum hukukcular daha iyi bilir.ben bosanali cok oldu su an sanirim dava acilinca sadakat yukumlulugu kalkiyor.ben dava acarken bosanana kadar sadakat yukumlulugu vardi.
Maasli bir ise sahipse daha kolay lakin bi kac avukatla gorusun.dava ne kadar surer ogrenin.iki uc esya icin yillarca surecek sizi yipratacak bi surece girmeyin.sadece bi avukatin sozleriyle hareket etmeyin.cocuk yok cok onemli bi sey de yoksa aranizda umdugunuz gibi olmayabilir tazminat alsaniz bile emeginize zamaniniza degmeyebilir.hakkinizda hayirlisi olsunhala var sanırım ama haklı olduğuma inanıyorum ve eski eşim eşyalarımı kendine yeni ev kurmak için aldığını ve maddi anlamda kaybının çok olduğunu söyledi ancak yalancı şahit le iftira atabilirler bana kendime güveniyorum kanıtlaması çok çok zor olacak onun için.
öğretmenim ben onun için hayatımı değiştirdim herkesi arkamda bırakıp geldim o ise eşyalarımızla birlikte annesinin evine geri gitti kendi evim için aldığım bulaşık tableti bornoz ne varsa götürmüş adam ya. Şuan herhangi birine güvenip tekrardan ilişki kurmak benim için çok zor. İntikam duygusu ile de yapılmış bisey değil yüz yüze gelince yüzüne bile bakmıyorum zaten.
Ben nafaka istemiyorum zaten ondan sadece manevi kaybımı karşılasınBu süreçte kadınlar biraz da yıpranmışlık ve duygusallığın da verdiği gazla boşandığı eşinden ne kendisi ne de çocuğu için nafaka istemediğini söyleyebiliyor. Ben bunun çok sağlıklı ve mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ancak sizin maddi durumunuz haliniz vaktiniz yerindeyse kabul edilebilir ancak onun dışında kabul edilebilir değil. Siz eşinizden nafaka talebinde bulunun mahkeme nafakaya hükmetsin sonra nafakayı alıp almamak size kalmış. Kaldı ki nafaka alacağınızı daha sonra toplu olarak bile talep edebiliyorsunuz.. ama elinizde muhakkak mahkeme kararı olmalı. Hayatın binbir türlü hali var..
Ayrıca iftira atmasından korkuyorum demişsiniz. Somut delille ispat edemediği her iddia iftira olacaktır ve hakim bu iddialara itibar etmediği gibi eşinizin cezai anlamda da size iftira attığı için sorumluluğu doğar. Baktınız gerçek dışı ithamlarda bulunuyor direkt gidip suç duyurusunda bulunursunuz. Pes etmeyin sakın mücadele edin.
İnş sizde bulursunuz durumunuz yoksa gerekli belgeleri ibraz edip barodan avukat talep edebilirsiniz. Herkes her dava ile ilgilenmiyor malesefDavaniza bakacak bir avukat bulmussunuz ne guzel bulamayanlar da var ben gibi
İnş sagolun birkaç avukatla görüştüm inş değer diye umuyorum. Paradan ziyade tutuşsunlar yeter. Eşya için değil bu savaşım 6 ayda bana yaşatılanlar için.Maasli bir ise sahipse daha kolay lakin bi kac avukatla gorusun.dava ne kadar surer ogrenin.iki uc esya icin yillarca surecek sizi yipratacak bi surece girmeyin.sadece bi avukatin sozleriyle hareket etmeyin.cocuk yok cok onemli bi sey de yoksa aranizda umdugunuz gibi olmayabilir tazminat alsaniz bile emeginize zamaniniza degmeyebilir.hakkinizda hayirlisi olsun
Arkadaşlar konumu az çok bilen bilir eşime çekişmeli dava açmak için avukata vekalet verdim ve bugün itibari ile dava açılacak. Merak ettiğim bu süreci yaşayanlar nasıl davrandı. Esim hic para vermeden anlaşmalı boşanmak istiyordu. Avukatım da tazminat istedi anlaşmalı boşanmak için ama kabul etmedi. Ben de uğraşmak istemiyordum ama evime gidince herşeyi alıp götürdüğünü görünce kararımı değiştirip hakkım olanı almaya karar verdim ama bir yandan da çok uzar ve aklıma hayalime sığmayacak iftiralar atmalarımdan korkuyorum. Çok mu yipratici bir süreç maddi anlamda eşyalar gitti avukata para verdim kredi kartıma baya borçlandım giden eşya yerine yenisini almak zorunda kaldım vs. Bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı maddi manevi anlamda.
Alti ay icin yillarini verme derim..en guzel intikam arkana bakmadan cok mutlu olmak.Hayırlısı inş ben
İnş sagolun birkaç avukatla görüştüm inş değer diye umuyorum. Paradan ziyade tutuşsunlar yeter. Eşya için değil bu savaşım 6 ayda bana yaşatılanlar için.
üzüldüm sizin adınıza ben başta anlaştım avukatla para konusunda ne kadar sürerse sürsün davamı yürütmekle yükümlü malesef zorlu süreçler ama anlaşmalı boşanırsam ona ödül vermiş gibi olurum diye düşündüm. İnş rabbim yardım eder de uzamaz.Çekişmeli uzun sürüyor
Kız kardeşim 5 yılda boşandı
Karşılıklı taleplerden dava bitmedi
5 yıl sonunda aldığı tazminatın çoğunu avukata ve masraflara verdi, başta anlaşılanın çok üzerinde bir hesap çıkardı avukat, deli bir paraydı o zaman
Hastaneler,karakollar, kavgalar, raporlar, darplar el elde baş başta bitti
Değmedi yani, şimdiki aklım olsa tek dilekçe ile anlaşmalı, avukata bile vermeden boşanırdım diyor
Sadece kardeşim değil, tüm aile yıprandık çünkü adam hepimize bulaştı
sağolun inş çoğunu kredi kartımla ben almıştım zaten evin erkeği gibiydim evlilik bile değildi yaşadığım zaten. Bir hataydı benim için bu evlilik ama yine de tecrübe diyelim ilerisi için. Manevi olaarak o kadar yıprandım ki kime inanıp güveneceğimi bilemiyorum. İlk defa mahkemelerle uğraşacağım.Hakimler genelde kadından yana oluyor bu durumlarda, yani iftira atsa bile hemen inanacak degiller.. Hakkin olandan kesinlikle vazgecme derim, sonra cok pisman olursun, hem yapti etti hem de kolayca siyrildi diye.. Dugunde, nisanda takilan miktar kadarini odemek durumunda sana kanunen, esyalari da alip kafasina gore götüremez, hakkin olani vermeyip bi de sormadan etmeden esyayi götürmüş.. Cocuk var mi?
Surec elbet yipratici, Rabbim yardim etsin..
sürece göre tekrar dan karar veririm ama 6 ay bana 3 yıl gibi geldi ve kolaylıkla boşanırsam kendime kızarım ilerde.Alti ay icin yillarini verme derim..en guzel intikam arkana bakmadan cok mutlu olmak.
Rabbim gucunu veriyor, korkma.. Kimse boşanmak icin evlenmez ama sartlar, durumlar, imtihan.. Boylesi hayirli demek..sağolun inş çoğunu kredi kartımla ben almıştım zaten evin erkeği gibiydim evlilik bile değildi yaşadığım zaten. Bir hataydı benim için bu evlilik ama yine de tecrübe diyelim ilerisi için. Manevi olaarak o kadar yıprandım ki kime inanıp güveneceğimi bilemiyorum. İlk defa mahkemelerle uğraşacağım.
üzüldüm sizin adınıza ben başta anlaştım avukatla para konusunda ne kadar sürerse sürsün davamı yürütmekle yükümlü malesef zorlu süreçler ama anlaşmalı boşanırsam ona ödül vermiş gibi olurum diye düşündüm. İnş rabbim yardım eder de uzamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?