- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bir avukatla görüş. Burada çekişmeli açılıp anlaşmalıya dönen kısa süreli evlilikler de duyduk, belki öyle halledebilirsiniz. Gerçekten boşanmaya karar verdiysen eğer sevindim buna1 yıldan az evli kalıp ne kadar sürede bisandiniz? Mahkeme de delil ne kullandınız ?
Depremzede kardeşlerime abilerime ablalarima cocuklarima teyzeme amcama bende üzülüyorum.Yakinlarimin yakınlarından vefat edenler oldu.Sormak istemezdim.Fakat boşanmış kişilerden boşanma sürecini paylaşmalarını istiyorum.
Kendinizi ezdirmeyin kimseye bir kere taviz verirseniz daha önünü alamazsınız.Hakkinizda hayırlısi olsun.1 yıldan az evli kalıp ne kadar sürede bisandiniz? Mahkeme de delil ne kullandınız ?
Depremzede kardeşlerime abilerime ablalarima cocuklarima teyzeme amcama bende üzülüyorum.Yakinlarimin yakınlarından vefat edenler oldu.Sormak istemezdim.Fakat boşanmış kişilerden boşanma sürecini paylaşmalarını istiyorum.
Odenir mi hic o para bir suru cile cekti onlar yuzunden nikah kiydi ne vardi sanki istifa etsede verselerdi para illa nikah kiydirdilar. Hatta esinden de isini biraktirip tazminat aldirdigi icin tazminat almali.bosaninca aldığınız işyeri tazminatını geri ödeyecek misiniz ?
Ay cidden yaaaSiz bosanmazsiniz. Bosuna insanlari yormayin.
Sağolun çok teşekkür ederim.Kendinizi ezdirmeyin kimseye bir kere taviz verirseniz daha önünü alamazsınız.Hakkinizda hayırlısi olsun.
Ben SGK ya şikayet edecektim aslında nikah için ben ikna edildi.Odenir mi hic o para bir suru cile cekti onlar yuzunden nikah kiydi ne vardi sanki istifa etsede verselerdi para illa nikah kiydirdilar. Hatta esinden de isini biraktirip tazminat aldirdigi icin tazminat almali.
Karşı tarafta barışma yada düzelme umudu yok çaba yok üstelik akrabalarimda şimdi barissan annesi tekrar boşandirir diyorlarBir avukatla görüş. Burada çekişmeli açılıp anlaşmalıya dönen kısa süreli evlilikler de duyduk, belki öyle halledebilirsiniz. Gerçekten boşanmaya karar verdiysen eğer sevindim buna
Ben SGK ya şikayet edecektim aslında nikah için ben ikna edildi.
Bunun farkında olmana sevindim. Sizde gerçekleşmemiş bir evlilik var, boşanma koşullarınız normal evlilerle aynı olmayabilir. İyice araştırınKarşı tarafta barışma yada düzelme umudu yok çaba yok üstelik akrabalarimda şimdi barissan annesi tekrar boşandirir diyorlar
Bence hemen bosaniriz İnşallahBunun farkında olmana sevindim. Sizde gerçekleşmemiş bir evlilik var, boşanma koşullarınız normal evlilerle aynı olmayabilir. İyice araştırın
Eşimin ailesini tanıyın önce sonra yorum yapın.Yahu siz aklınızı kullanmadıysanız kim ne yapsın? İkna olmasaydınız. Kafanıza silah dayamadılar ya. Bile isteye yapmışsınız tüm yaptıklarınızı şimdi hiç suçu başkasında aramayın. Lütfen boşanın bir an önce de eşinizin ailesi dahil hepimiz rahat edelim.
Bir yılı doldurmadan anlaşmalı boşanma olmuyor fakat çekişmeli oluyormuş.Arkadasim nikah yaptığı hafta boşanmaya karar verdi, çekişmeli başvurdular 2 ay sonraya duruşma günü verildi boşandılar.Bunun için şahit lazımmış ve iki tarafın da istiyor olması gerekiyor.1 yıldan az evli kalıp ne kadar sürede bisandiniz? Mahkeme de delil ne kullandınız ?
Eşimin ailesini tanıyın önce sonra yorum yapın.
Ya ne haklı çıkacak delillerin var allahın yiyicisi, aynı eve girmediğin adamdan nafaka tazminat koparmaya çalışıyorsun bu mu haklı çıkaracak seni? Şuan düşürmeye çalıştığın nikahı da sırf iş yerinden tazminat alabilmek için yaptın. Böyle başkasının sırtından geçinmek hiç mi gururuna dokunmayacak? Allah senin gibi kenelerden milleti korusun.Ciddi misiniz ? Benim 4 aylık evliyim.Elimde haklı çıkacak deliller de var.Benim
Niye sen 5 yaşında mısın nikah için ikna ediliyorsun?Ben SGK ya şikayet edecektim aslında nikah için ben ikna edildi.
Tanıyoruz sayende hepimiz merak etme sen.Eşimin ailesini tanıyın önce sonra yorum yapın.
Yetim maaşı konusunu aradım bulamadım. Nasıl yani kardesinin yetim maaşına mı konmaya çalıştı?Hayatınızdaki problemlerin sebebi kucuk seylere tamah etmeniz. 3 kurus tazminat icin erkenden nikah kiydiniz. Halbuki nisan evresi sadece evlilik hazirligi yapilmasi icin degil, ksrsi tarafi daha iyi tanımak icinde var. Evinizin perdesi, alisverisi yapilirken nisanli olsaydınız al yuzugunu deyip bitirecektiniz.
15 yasindaki cocugun yetim ayligina yeltendiniz kari koca. O evlilikten ne hayır Allah aşkına. Babam 200binlik masraf yapti demeyin hic, yemezler
Eski konusunda yazmisti evet yetim maasina el koyuyorlardi neymis cocuk calisiyormus kazanci varmis. 18 yasindan kucuk cocugu calistirip yetim maasinida bunlar kullaniyordu.Yetim maaşı konusunu aradım bulamadım. Nasıl yani kardesinin yetim maaşına mı konmaya çalıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?