Çekişmeli Boşanma Davasi

Eski konusunda yazmisti evet yetim maasina el koyuyorlardi neymis cocuk calisiyormus kazanci varmis. 18 yasindan kucuk cocugu calistirip yetim maasinida bunlar kullaniyordu.
Bu gerçekten teyitlenirse şikayet edeceğim cimere. Para kazanmak için işten çık tazminat al. Bir dk bile aynı evde yaşamadığın adamdan nafaka koparmak için bir taraflarını yırt. Kardeşinin yetim maaşına çök.
Her konusunda müslümanlıktan, namazdan bahsediyor. Ne kadar dindar olduğunu söylüyor. Ama haksız kazanç yemeye gelince herkesten önce gidiyor. Ey para sen nelere kadirsin.

Cok iyimser hesaplamalar. Su an ceyiz en az 100 bin tutar. Beyaz esyalar ve yatak odasi da 100bin tutar.
Konu sahibinden bagimsiz konusuyorum

Yetim maasi esinin kardesinin kendi kardesinin degil kendi soyledi eski konusunda bakim bulursam sizi etiketlerim

Karşı tarafta barışma yada düzelme umudu yok çaba yok üstelik akrabalarimda şimdi barissan annesi tekrar boşandirir diyorlar
Bunu biz de dedik.

Eşimin ailesini tanıyın önce sonra yorum yapın.
Buraya yazdığın kadarıyla bile belli az çok. Sanki biz kaynananı tutmuştuk. Bin kere boşanın denmiştir konularınıza.

Karşı tarafın taktıklarını geri göndereceksiniz, onlar da size gönderecek. Nikah iptali olayı olursa onu yapın. Yaptığınız masrafı da iade süreci geçmediyse iade edin ya da birilerine satın veya siz kullanın.

Kaynananın hakaretleri için de tazminat davası açarsınız boşanma davasından bağımsız. Kaynanayla boşanmayacaksınız ya. Hukuki bilgim yok ama bana saçma geldi eşe tazminat davası açmak.

Yetim maaşı konusunu aradım bulamadım. Nasıl yani kardesinin yetim maaşına mı konmaya çalıştı?
Esinin maasi krediye gidiyormus, maasindan eline 1000tl kalacakti, gecinemiyorlardi. Eşi kendi erkek kardesinin maasina goz koymustu. Cocuk 15 yasinda, calisiyormus maasi varmış. SGK'nin bile kesmedigi yetim maasini bunlar kesecek. Konu sahibi de kocasina demis ki borc olarak al oderiz. Konu sahibide benim esim kucuk yasta calismis ailesine bakmis, tabi kardesinin yetim maasini alacak, esimin hakki diyordu. Hangi konusuydu hatirlamiyorum baya sinirlenmistim, birsuru yorum yapmıştım o konuya

Cok iyimser hesaplamalar. Su an ceyiz en az 100 bin tutar. Beyaz esyalar ve yatak odasi da 100bin tutar.
Konu sahibinden bagimsiz konusuyorum
muhtemelen tutar ama konu sahibi zaten masraflara elini sürmemek için kavga etmiyor muydu? Aldıysa o kadar pahalı almamıştır o da almışsa.

Yetim maaşı konusunu aradım bulamadım. Nasıl yani kardesinin yetim maaşına mı konmaya çalıştı?

Ee oda kardeşine bakmış babalık yapmış sürekli almicak seneye Aralık'ta borç bitecek çocuğun ayrı maaşı var.Aldigimiz para 5 bin lira

Hanfendi araştırın 1 yıldan kısa evlilikte anlaşma olmuyormus.O yüzden çekişmeli dedim.Ben 4 aylık evliyim şuan.

Hanfendi araştırın 1 yıldan kısa evlilikte anlaşma olmuyormus.O yüzden çekişmeli dedim.Ben 4 aylık evliyim şuan.

Bunu biliyorum. Siz cekismeli dava icin avukata gideceksiniz, derdinizi anlatacaksiniz, delilleri oluşturup dava acacaksiniz, durusma tarihi verilecek. Karsi taraf baska seylerle gelecek zaten 1 yildan daha uzun surecek cekismeli dava. Simdiden anlasirsaniz, 1 yil dolunca tek celsede bitirirsiniz.

Konu sahibi tazminat almak için nikah yapmışsınız.Eve,eşyaya hiç para harcamamışsınız.Herşeyi kayınvalideniz ile eşiniz yapmış.Eşinizin maaşı da taksitlere gidecek.Kiranızı bile kayınvalideniz ödeyecek.Aynı eve girince her halükarda kayınvalidenizin eline bakacaksınız.Kadın herşeyin parasını veriyor,tabi ki istediği yerde sigarasını içer.Sizin işiniz yok.Para kazanmıyorsunuz.Babanız da maddi olarak hiç bir şey yapmamış.Oturduğunuz yerden eşinin kardeşinin yetim maaşını almasını istiyorsunuz.Aynı eve girip birlikte yaşamadığınız adamdan nafaka,tazminat koparmaya çalışıyorsunuz.Tek derdiniz,eşinizin babası ölünce kayınvalidenizin her istediğini almış olması,her dediğini yaptırmış.olması.Adamın babası ölmüş.Evin bir an da reisi olmuş.Küçük kardeşi de varmış.Tabi ki ailesine bakacak.Hem size ne bundan.Siz o zamanlar bırak evli olmayı,tanımıyordunuz bile eşinizi.Hala aklınız takılan setin parçalarının hepsini bir an da takmayan kayınvalideniz de,10 bin liralik perde dikilen evde.Üstelik bir yetimin maaşını düğün ve harcamalar için kullanmak,tazminat için nikah kıydırıp işten istifa etmek,aynı eve girip yaşamadığınız eşinizden tazminat,nafaka koparmaya çalışmak...Bunlar çok çirkin şeyler.Bunları kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?Kusura bakmayın da çok maddiyatçısınız.Yapacağınız tek şey bir avukata danışıp,nikah iptali yaptırmak.

Eğer bir gün eşinizin ailesinin hiç bir şeye karışmadığı bir aile kurmak isterseniz,o zaman herşeyi eşiniz ile siz yapın.Maddi olarak bir şey beklemeyin.O zaman size kimse karışmaz.Parayı veren düdüğü çalar!
Not:Boşanma dilekçesi veririm demek tehdit değildir.Olmayan çeyizinizde ki eşyaları da kıramaz.

Ben okudum konu sahibesinin mesajlarını 200 bin harcadım diyor ama böyle bir şey yapmamış ve sanırım ailesi sürekli erkek tarafına bir şeyler bindirmeye çalışmış. nişanlısı ile de 30 yaşında kocaman insanlar genç ergenler gibi sürtüne sürtüne ilişkiye girmiş bekareti gitmiş. bu yüzden nafaka ve tazminat istiyo. anladığım şey bu. ailesiyle görüşsün istemiyorlar çünkü ailesi sürekli talep halinde. Kardeşi nikahsız doğmuş nişanlısının bu yüzden maaşı almasını hak görmüyor. Yok borcu varmış yok osu bahaneleri bitmiyor. Çalışmaya da fazla niyeti yok gibi görünüyor zaten. Ayrıca erkek ailesi hiçbir şeye yanaşmıyor gelinliği bile başkasının gelinliğini giydirmek istiyorlar bindallı almak istemiyorlar. Hala tutturuyor duruyor olsun diye

200 bin harcasaydı o kayınvalide bu kadar at koşturamazdı.Bekaret konusu kendi tercihi.Yapmasaymış.Kimse zorla sürtünmedi ki.Yetim maaşına gelince nikahsız olsa da devlet hak tanımış.O maaş o çocuğun hakkı.Kendisi bu konu da bilir kişi değil.Ailesi de sürekli karşı tarafı sömürme durumunda.Babası bizde her şeyi erkek tarafı yapar demiş.En son yetim maaşına çökmeyi bile kendilerinde hak görmüşler.Gelinlik,bindallı meselesine gelince karşı taraftan gördüğü muamele de hak ettiği muamele.Herkes kendi yerini kendi belirler.

öyle tabii. bir de evleneceğim kişinin hakkına girer miyim diyor daha bisanmadan evlilik düşüncesi oturmuş. yetimin hakkına göz koyandan ne beklenir. Kendi kültürünü devam ettirmek istiyorsan gideceksin kendi kültürünü bilen biriyle evleceksin. farklı kültür varsa karşında iki tarafın da tutturması anlamsız. bizde de her şeyi erkek tarafı yapıyor ama şimdi yeni evlenenlerde bu durum değişti herkes elini yükün altına koyuyor. Yok bana şunu almadı bunu almadı ıyy

1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyor. Mecbur çekişmeli açılacak dava.
Biliyorum o yuzden şöyle birsey yazdim konu sahibine. Tabi ikisi ayni eve girmedigi için konu sahibinin avukatla gorusup adim atmasjnda fayda var

şu sitede boşanmayacak tek kişi varsa o da sensin.
sayfalarca yazı yazdırdın kendine, boşanmadan bahsedip hep diğer konun "kayınvalidem şunu dedi, babama hakaret etti vs vs vs" oluyor. muhtemelen bundan sonraki konun da aynısı olacak

Neye çekişiyorsunuz anlamadım, 4 aylık evlilikte neyi paylaşamıyorsunuz, kim ne koyduysa onu alsın bitsin gitsin. mahkemeyi, savcıyı niye uğraştırıyorsunuz zamanlarından niye çalıyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…