Çekismeli bosanma hakkında

Terk edince ve haklarımı alabildiğimi görünce çıldırdı. Gidersen bitiririm diyordu Meğer beni korkutmak için blöf yapıyormus

Sizi döven,çocuğunu görmek bile istemeyen,hatasını hala kabul etmeyen bir mahluk var karşınızda ve siz acıyorsunuz.haklarınızı alın sonra çok pişman olursunuz.ayrıca bence çocuğu olan bir kadının ben hiçbirşey istemiyorum deme lüksü yok.kendi hakkınız umrunuzda değilse çocuğunuzun hakkını koruyun.

Normal bir psikolojide değilsiniz.
Bir hakaret bile kalp kırıyor, eski duygu sevgi kalmıyor, siz dayak yediğiniz halde severek ayrıldım diyorsunuz.

Bence cevrenizde görüşüne güvendiginiz birinden akıl alın, bunları istemek istememek konusunda.
Şu an duygusal dusunuyorsunuz

Evlilikte edinilen mallar ortaktır. Altında da hakkınız var. Çocuğunu da daha görmedi diyorsunuz. Nafaka da isteyin hakkınız olan parayı da. Çok abartı şeyler talep ettiyseniz onlardan vazgeçebilirsiniz. Fazla duygusallaşmışsınız.

Avukatsız gitmeyin bence avukatınız hasta ise yanınıza başka bir avukat arkadaşını veremiyor mu? Bence haklarınızdan hemen feragat etmeyin çünkü ederseniz tekrar talep etme şansınız yok, bu adam da size epey çektirmiş yani. Dava bir sonuçlansın, en azından elinizde bir koz olur. İstediğiniz an feragat etmekte serbestsiniz zaten, son dakikada o size ödeme yaparken bile vazgeçebilirsiniz istiyorsanız ama vazgeçtikten sonra geri dönemezsiniz kararınızdan.

Adam size maddi şeyler vermemek için hesaplarını kapatmış, adresinde bulunamıyormuş ama siz hala ona acıyorsunuz. bırakın allah aşkına düşünmeyin o sizi döverken hiç acımadı, el kadar bebeğinize acımadı.
sizden önce aldığı malları istemeyin ama evlilikte aldığı her şeyden hakkınızı alın

Evet hem buradan fikir aldım hem de guvendiğim insanlarla durumu değerlendireyim cok duygusalım dediğiniz gibi

hiç vazgeçme arkadaşım, duygusal davranma, adamın görmediği çocuğunu düşün. hiç bir şey almasan sanıyo musun ki çocuğum vardı benim, bak vazgeçti her şeyden, iyiydi o falan diyecek? o iş biter bitmez o paraları kimlerle yiyeceğinin derdine düşer.

Şimdi biten bir evlilikte tek taraflı düşünmeyin sizden boşanan bi adam başka biriyle evlenecek illaki neden hakkınızı başkası yesin.?

Evladına bile merhameti yok, kendine gel, koparabildiğini kopar, bütün kadınlara sesleniyorum burdan, erkek milletine acımayın, n’oluyo ya iyice kafayı yediler, sorumsuzlar, anneciler, cimriler
Erkeklere sesleniyorum evlenmeyin ulan yakmayın kadınların başını oturun
İyiler de var elbet, ama bu son zamanlarda nedense hep kötüleri okuyoruz
Adam arazi sen acabalarda, yalniz yasa daha iyi
O pisman olucak bi sekilde gururlu olun

Sen şimdi düşünüyosun hiçbişi istemesem siniri geçer benim haklı olduğumu anlar çocuğunu görür belki barışırız diye, çok yanlış düşünceler malları sakın bırakma cocuğunun rızkı. Sen bişi istemeyince kıymetli olmıcaksın o paraları kim bilir kimle kime yedirecek hakkın olanı al korkak olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…