• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekismeli bosanma hakkinda..

cilek_receli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
68
39
48
İstanbul
Necdet bey merhaba;
Bir konu hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorum.esimle bosanmaya karar verdik fakat ben protokol imzalatnak istedigimde yokusa sürdü ve avukata gosterecegini beklemek istedigini soyledi.amaci uzatmak.ama ben dava acmak istiyorum.cekismeli davayi avukatsiz acabilir miyim ve nasil bir dilekceyle basvurmaliyim.14 aylik kizim var velayetini ben almak istiyorum babasi bu konuda beni korkutuyor.velayetin babaya verilme ihtimali olabilirmi bu kadar kücük bebegin..
yardim ederseniz sevinirim...

Kusura bakmayin elbet av.bey daha dogrusu yazar.cekismeli davam var.avukatsizda acabilirainiz, fakat ummadiginiz seylerle karsilasabilirsinzi.velayeti almak icin dovuyo diyebilirler.cok kucuk size birakilirlar tedirgin olmayin .benim yavrum parkta dusmustu.esim velayet almak icin yavruma bi sey olmasini bekliyormus.videoya cekmis, dovuyordu demis, buna ragmen cok sukur gecicide olsa, dava sonuna kadar bende.sonrada ins.bende kalicak.benim avukata sorucagim ise sizin sorunuzun altina tazayim.bir avukata neden ihtiyac duyucagiizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Kusura bakmayin elbet av.bey daha dogrusu yazar.cekismeli davam var.avukatsizda acabilirainiz, fakat ummadiginiz seylerle karsilasabilirsinzi.velayeti almak icin dovuyo diyebilirler.cok kucuk size birakilirlar tedirgin olmayin .benim yavrum parkta dusmustu.esim velayet almak icin yavruma bi sey olmasini bekliyormus.videoya cekmis, dovuyordu demis, buna ragmen cok sukur gecicide olsa, dava sonuna kadar bende.sonrada ins.bende kalicak.benim avukata sorucagim ise sizin sorunuzun altina tazayim.bir avukata neden ihtiyac duyucagiizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Cok uzuldum sizin icin de.umarim velayet tamamen sizin olur.kac yasinda yavrunuz

kovulduktan 1gun sonra bosanma davam acilmis?? 100.000tazminat istiyor (kusurlu degilim, aldatma,hirsizlik vs)evden gittikten sonra evi dagitip, yatagimi kan icinde birakip (o gun kizim parkta dusmustu) videota cekip yatakta cocugumu dovdu diyor.fotografi cekilmis kanli carafla ilgili ispat isteyebilirim.(adli tip.kimin kani)fotog.cekildigi orginal.tarihi ispat etmelerini isteyebilirim.(ben evden gittikten sonra, tum ev pislik icinde, yemeklerimi pis tencerelere koymuslar*gorumcem )cocugumun dustugunu videodan bilirkisi duserek alninin surtunmeden dolayi betondan oldugunu dustugunu (ilk kez dustu, meger firsat kolluyormus)anlayabilir mi? sadece takilarimi istiyorum ama iftiralarla kusurlu gosterilmeye calisiyorum.bunlarla ilgili ispat istersem hakim onay verirmi, yinede fotograf ve videota hakim itibar etmedi.gecici velayet bende fakat hafta sonkari kizim(2) babada gece yatmada? bu degisirmi.2.celse gorulecek? karsi tarafon av.cok acimas

isteee bu yuzden av.tutmalisiniz.mali durumunuz yetrsiz ise batodan ucretsiz isteyin.

Merhaba;
Çekişmeli boşanma davasını da tabii ki kendiniz açabilirsiniz. Çekişmeli boşanma dilekçesinde boşanmayı gerektirecek sebepleri açık bir şekilde yazmalı ve delillerinin de neler olduğunu belirtmelisiniz.Usul işlemleri ve hakkınızın gereği savunulabilmesi için avukat yardımı ile açmanızı öneririm. Dilekçe taslağı şöyledir.
………….. AİLE MAHKEMESİ

SAYIN HAKİMLİĞİ’NE

DAVACI :

DAVALI :

KONU : Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeniyle Boşanma Talebi v.s.

AÇIKLAMALAR :

1-

2-

3-

HUKUKİ SEBEPLER: MK.m.166, HMK ve Sair Mevzuat

DELİLLER : Nüfus Kayıtları, Tanıklar ve Sair Yasal Deliller.

TALEP SONUCU : Arz edilen nedenlerle

yargılama giderlerinin ve vekalet ücretinin davalıya yükletilmesine karar verilmesini saygılarımla talep ederim.

DAVACI
İyi günler dilerim.

Back
X