- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
takılarımı geçtim, çocuğa takılan altınlara kadar çalmış. öylece bırakıp gidemem ben, dert olur yoksa. ailemin durumu olsa, yine bir şeyler düşünürdüm ama o da yok. işin özü haklarımı korumaktan başka çarem yok
sakın öyle 2 saat içinde eşyaları kaçırmaya falan kalkma işte o zaman davanı zora sokar haklıyken haksız duruma düşersin. Aileler bu durumu biliyor mu? Eşinin ailesi oturduğunuz şehirde mi? Adli tatil kapıda ilk duruşmanızın günü belli mi? Lojmanda olsa şu anda evi terk etmen seni zarara uğratabilir. Dava tarii yakınsa sıkın dişinizi ve bu konuyuda davada gündeme getirin bide bu konuda emsal davaları araştırın vardır bir çıkar yolu muhakkak
Bu ite ben baba bile dememCocugun rizkini tabi ki birakmayin. Benim babam bundan da beterdi ama neyse.
Adam madem gunduz mesaide, size dusen kaptirip televizyonu, buzdolabini, camasir makinesini, laptop i ve yatagi ; varsa baska pahali esyalari almak. Bir de giysilerini de alin bence, sadaka olarak fakirlere dagitirsiniz. Iccamasirlaini almak da innovative bir fikir olabilir, donsuz kalmanin zevkine varsin.
Saka bir yana, esya alma isini annem de yapmistiama biz butun evi almistik hem de 1 saat icinde. Ben , teyzem, annem, 2 kuzenim bu isi 1 saatte halletmistik. Annem de bosanirken kit kanaatti, bir de esya almaya para ziyan etme demistik tabi ki de Bu akli anneme avukat vermis, ev esyasinin hesabi, tutanagi olmaz kapanin elinde kalir demisti. Biz de operasyonu yapmistik.
Tek potansiyel tehlike her ise burnunu sokan komsu olabilir, komsularla muhabbeti var mi? Yani hatun evi yuklendi goturuyor diye telefon ederler mi isyerine ?
erkek milletine acımayacaksınhaklarını sonuna kadar savun çocuğunda varmış pes etme canım Allah yardımcın olsun
bence ;
esyalarını alma avukatınla konus tehditin ispatı varmı?
can güvenliğim olmadığından dolayı evden ayrılıcam de..
bildiğim kadarıyla hakim terk eden kadını suclu buluyor.
benim ex babam eve girip laptopumu aldı diye (oğlum icin)
karakola hırsız diye sikayet etmişti
yani dikkatli ol !
Avukatınızda sorun var benim avukatım beni sıkı sıkı tembihlemişti sakın bu süreçte evi terk etme diye, evi terk eden karşı taraf olmalı onu göndereceksin demişti.. Haklıyken haksız konuma düşmeyin diye söylemek istedim.
bana da aksini söyledi iki ayrı avukat
sen uzaklasıcaksın canım onu uzaklaştırma..detaya giremiyorum, can güvenliğiyle ilgili bir tehdit değil... evden uzaklaştıramam
İlginç geldi, boşanma için birinci sebep ayrı evde olmak zorundasınız bu doğru aile bütünlüğü sarsılmış olacak ancak evi terk eden haksız konumdadır demişti avukatım, dolayısı ile o evden boşanma ilamını alana kadar çıkmayacaksın o gidecek demişti ben de ok demiştim.
Mahkemede karşınıza evi terk etti, eşyaları da aldı gitti derse zor durumda kalırsınız.
bunu bir daha sorayım , soru işareti kalmasın . çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?