Çekişmeli boşanma ltfn yardım

Adymkrdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
6
0
1
33
İyi Akşamlar arkadaşlar geçen gün hukuk köşesinde arkadaşımın problemini anlatmıştım,fakat olay bugün resmiyete dönüşmüştür.Arkadaşım evleneli 4 sene oldu,arkadaşım 28 eşi 32 yaşında ortak çocukları yoktur. şuan eşiyle boşanma aşamasında.arkadaşımın ailesi eşinin ailesine destek vermek amaçlı küçük bir büfe açıyorlar normalde açılma amacı arkadaşımgilede ek gelir olsun, amaçlı fakat büfe açıldıktan sonra olaylar çok farklı bir hal alıyor. 3 senedir ne bir kar nede büfe parasını almadıkları için araları açılıyor. Eşi sürekli ailesini tutuyor , hakaret , küfür derken olaylar buraya kadar geliyor ve arkadaşımda ailesinin evindeyken eşinin başka bayanla konuştuğunu görüyor(mail üzerinden).arkadaşımın eşi mailde bayana boşanacağını falan söylüyor (cinsel veya aşk gibi konular değil )ve film burada kopuyor.arkadaşım boşanmak istiyor fakat eşi istemiyor anlayacağınız arkadaşım ne yapacağını şaşırmış durumda arkadaşımda eşinin atmış olduğu Mesajlar,evde tek bıraktığı ,eşine gel demesine rağmen gelmemesi,(ben annemgilde kalıyorum gibi) hakaret vs komşularıda şahit ve bina görevlisi ,arkadaşımın eşinin haciz için gelen evraklarını sakladığınıda öğrenerek çekişmeli boşanma davası açmıştır.Bu aşamada arkadaşım çalışmadığı için nafaka bağlanırmı ve sizce ne yapması gerekmekte ?

Avukata danıştınız mı?

Evi terk eden arkadaşınız ise kusurlu gözükür,Mesajlar var gel demiş eşi,arkadaşınız mail yazışmalarını ispatlayabilirse belki faydası olur fakat Bu noktada da kişisel verilerin ele geçirilmesi vb sıkıntılarla karşılaşabilir, tedbir nafakası talebinde bulunabilir ama hemen bağlanması zor gibi gözüküyor kusurlu olduğu için

Arkadaşımın eşi hergün bir bahane ile ailesinde kalıyor , eve çağıran arkadaşım gelmeyen eşi.ben evde tekim 3 aydır ailenle berabersin artık eve gel gibi Mesajlar var arkadaşımın eşine göndermiş olduğu, eşi haftada 3-4 gün ailesinde kalıyordu.sonunda da ortak hesap olan mail dan msj geldiğini görüyor ve ekran görüntüsü alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…