• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli boşanma

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir seyler var. Çekişmeli bosanma aşamasındayım. Şiddet, hakaret sebepli açtım. Darp raporum yoktu, ayrılmadan önceki attığı ve dövdüğünü kabul ettiği mesajlar vardı onları sunabilmiştim. Karşı taraf sonuna kadar yalanladı ve bana iftira attı ama onun elinde bir şey yok.

Dava aşamasındayken aramızda bir diyalog geçmişti. Yine şiddet,hakareti kabul ettiği ve benim hakkımda söylediği şeylerin asılsızlığını ikrar ettiği mesajlar var. Ben daha fazla çirkinlesmeyelim diye o diyalogdaki mesajları sunmadım. Çocuğumuz için düşman olmayalım diye düşündüm.

biraz zaman sonra tekrar konusma geçti barışsak mı diye. Hayatında biri olduğunu ve birden ayrılmayacağını, zamana yayacağını söyledi. Bunun üzerine barışmayı da kabul etmedim. Ayrıca kızı bizim eve götürmüş ve beraber olmuşlar. (Bu detay yazışmada yok telde söyledi)

biz tekrar bozuşunca bu mesajları mahkemeye sunmayı aklından bile geçirme diyerek tehdit etti.

ben mahkeme çabuk bitsin istediğim için nafaka ve 100 gr altınla anlaşıp geçmek istiyorum.

siz olsanız ne yapardınız? tekrardan şiddeti kabul ettiği, bana iftira attığını kabul ettiği ve aldattığını söylediği mesajları sunar mıydınız? Ön inceleme duruşması oldu, artık delil sunma hakkımız var mı?
Bir de adam manyak. Sunarsan evine gelirim yakarım öldürürüm filan dedi. Anlaştığımız paradan 1 lira fazla vermem dedi.

sizce de tazminattan filan vazgeçip bunları sunmayıp bitirmeli miyim?
Zaten uzadıkça da çok üzülüyorum

Sana iftira atmiş, aldatmiş, siddet gostermis, tehtit etmis birine cok iyi bile davranmissin. Neden mesajlari gostermedin barismayi dusundun anlamis degilim.Sana acimayana sen asla acima. Ayrica burdan baktigimda hic mantikli gelmiyo son sozlerin ne demek tazminattan falan vazgecmek. Yanina kar mi kalsin adamin yaptiklari. Pardon senin yerinde olsam süründürürüm. Ayrica telefonla konusma mesajlas ki eline delil versin avel herif.

Ön inceleme duruşmasında size delillerinizi sunmak için süre vermişlerdir o süre geçti mi? Uzun ve yıpratıcı bir süreç. Siz hangisini düşününce huzurlu hissediyorunuz? Şuan verilenleri kabul edip bir an önce bitirip ondan kurtulunca mı yoksa 2 3 yıl bu davanın içinde olunca mı? Burda herkes yada çevrenizdeki insanlar , hakkın ne ise tam olarak al, onu süründür , şöyle yap , böyle yap diyecektir ama bu davanın içinde olacak olan sizsiniz, kimse sizin ayakkabılarınızı giyip bu süreci geçirmeyecek...

Sana iftira atmiş, aldatmiş, siddet gostermis, tehtit etmis birine cok iyi bile davranmissin. Neden mesajlari gostermedin barismayi dusundun anlamis degilim.Sana acimayana sen asla acima. Ayrica burdan baktigimda hic mantikli gelmiyo son sozlerin ne demek tazminattan falan vazgecmek. Yanina kar mi kalsin adamin yaptiklari. Pardon senin yerinde olsam süründürürüm. Ayrica telefonla konusma mesajlas ki eline delil versin avel herif.
Ön inceleme duruşmasında size delillerinizi sunmak için süre vermişlerdir o süre geçti mi? Uzun ve yıpratıcı bir süreç. Siz hangisini düşününce huzurlu hissediyorunuz? Şuan verilenleri kabul edip bir an önce bitirip ondan kurtulunca mı yoksa 2 3 yıl bu davanın içinde olunca mı? Burda herkes yada çevrenizdeki insanlar , hakkın ne ise tam olarak al, onu süründür , şöyle yap , böyle yap diyecektir ama bu davanın içinde olacak olan sizsiniz, kimse sizin ayakkabılarınızı giyip bu süreci geçirmeyecek...
Sunma bence sana zarar verirse ne olcak zaten boşanırsınız boşvet kurtulda şu pislikten iyice zıt gitme insan korkuyor artık
Ön incelemeden sonra verilen süre geçti. Diğer duruşma temmuza ertelendi. Aslında yeni delil artık sunamayız sanıyorum ama eş kişisi böyle bir şey söyleyince kafam karıştı.
daha huzurlu hissetmek konusuna gelince de sürecin uzaması bana ızdırap oluyor. Sadece 30bin lira veririm dedi cocuga da 500 lira veririm dedi. 30binin içinden 10bin avukata vereceğim 20bin kalcak.
uzatsam belki daha cok kazanabilirim ama yıprandığımı hissediyorum, bir yandan da keske daha fazla alabilsem diyorum

Suankı kadını terk etmesini beklerdim. Zamana yaysın diye zaman verirdim.
Barısmayı dusunmussunuz buna neden tamam demediniz anlamadım.
Sizden bu yorumu bekliyordum:) kendisi istedi yani öyle talepkar değildi de ağzımı aradı. Normal konustuk, sonra döküldü zaten

Merhaba fikirlerinizi merak ettiğim bir seyler var. Çekişmeli bosanma aşamasındayım. Şiddet, hakaret sebepli açtım. Darp raporum yoktu, ayrılmadan önceki attığı ve dövdüğünü kabul ettiği mesajlar vardı onları sunabilmiştim. Karşı taraf sonuna kadar yalanladı ve bana iftira attı ama onun elinde bir şey yok.

Dava aşamasındayken aramızda bir diyalog geçmişti. Yine şiddet,hakareti kabul ettiği ve benim hakkımda söylediği şeylerin asılsızlığını ikrar ettiği mesajlar var. Ben daha fazla çirkinlesmeyelim diye o diyalogdaki mesajları sunmadım. Çocuğumuz için düşman olmayalım diye düşündüm.

biraz zaman sonra tekrar konusma geçti barışsak mı diye. Hayatında biri olduğunu ve birden ayrılmayacağını, zamana yayacağını söyledi. Bunun üzerine barışmayı da kabul etmedim. Ayrıca kızı bizim eve götürmüş ve beraber olmuşlar. (Bu detay yazışmada yok telde söyledi)

biz tekrar bozuşunca bu mesajları mahkemeye sunmayı aklından bile geçirme diyerek tehdit etti.

ben mahkeme çabuk bitsin istediğim için nafaka ve 100 gr altınla anlaşıp geçmek istiyorum.

siz olsanız ne yapardınız? tekrardan şiddeti kabul ettiği, bana iftira attığını kabul ettiği ve aldattığını söylediği mesajları sunar mıydınız? Ön inceleme duruşması oldu, artık delil sunma hakkımız var mı?
Bir de adam manyak. Sunarsan evine gelirim yakarım öldürürüm filan dedi. Anlaştığımız paradan 1 lira fazla vermem dedi.

sizce de tazminattan filan vazgeçip bunları sunmayıp bitirmeli miyim?
Zaten uzadıkça da çok üzülüyorum
Yillar once bende cekismeli bosanma davasi acip avukata dunyanin parasini vermistim.. delillerim vardi ama karsi taraf yalanci sahit cikardi.. delillerim saglam oldugu icin davayi kazanmistim.. manevi tazminat ve nafaka.. yillar gecmesine ragmen avukatim sanki kayiplara karisti ve karsi taraf hic bir hakkimi odemedi.. yasadiklarimla kaldim.. avukatimi ariyorum neden birsey yapmiyorsunuz diye.. inanin baska avukat bulursaniz gocunmam dedi.. bu ne demek oluyor ADALET YOK YOK YOK.. kadin ne kendi borcunu tahsil edebiliyor nede benim haklarimi.. Rabbime havale ettim.. size tavsiyem avukatinizi iyi secin.. tabikide vazgecmeyin ama surec zor tabikide..

Yillar once bende cekismeli bosanma davasi acip avukata dunyanin parasini vermistim.. delillerim vardi ama karsi taraf yalanci sahit cikardi.. delillerim saglam oldugu icin davayi kazanmistim.. manevi tazminat ve nafaka.. yillar gecmesine ragmen avukatim sanki kayiplara karisti ve karsi taraf hic bir hakkimi odemedi.. yasadiklarimla kaldim.. avukatimi ariyorum neden birsey yapmiyorsunuz diye.. inanin baska avukat bulursaniz gocunmam dedi.. bu ne demek oluyor ADALET YOK YOK YOK.. kadin ne kendi borcunu tahsil edebiliyor nede benim haklarimi.. Rabbime havale ettim.. size tavsiyem avukatinizi iyi secin.. tabikide vazgecmeyin ama surec zor tabikide..
Eğer anlasmayıp devam edersem tam da bu durumu yaşayacağım. Bana dedi ki söylediğim fiyattan 1 lira fazla vermem, zorla benden hiçbir şey alamazsın, arabamı bir yere gömerim yine vermem dedi. Avukatım da adamın deli olduğunu anladığı için anlasmam taraftarı, açıkça söyledi yani bu bizi çok uğraştırır diye

Yok asla arttırmıyor. Buna razı oldum artık. Her sene belli bir oranda artması için bir madde varmış onu koyduracağım
Tefe/tufe oraninda yillik artis yapilip her ayin şu gunune kdr şu ibana ... tl gonderecektir diye yazdiriliyor.
Enflasyon oranina gore artiyor iste.. %9-10 gibi
Bence 30 bin i azalt / alma belki de..
Ama nafakayi artir..
Cunku o cocuk buyuyecek, okul masrafi, kurs masrafi, hastane parasi, giyim/yemek/fatura masrafi, disarda sosyal alan aktivite masrafi vs.. epey butce ayirmak zorunda kaliyorsun.. ve bunlar hep senden gidecek
En az 1000 tl nafaka iste bence.
(Surekli para yetmiyor diyeceksiniz adama, bu cocuk buyuyecek cebine harclik koyacaksiniz, arkadaslariyla bulusacak, okulla biyere gidilecek.. bunlari 500 tl ile yapamazsiniz gibi.. kira da verecekseniz eger. Surekli yuz goz olacaksiniz esinizle de bu sebeple. Ki evlense yenisi yaptirtmaz cok gorur, nafaka harici verme bile der, cocugu kıskanır vsvs
Alabildiginizi almaya bakin.. cekismeli bosanma cok zor olur, şu halimle ben bile kaldiramam.. )

Cok uzuldum durumunuza yaa:( olsun caninizi sıkmayın, kurtulmussunuz boylesinden.. hak adalet biliyor olsa oderdi adam da. Obur tarafa kalmis artik.
Yeniden evlendiniz sanirim, hamilesiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun, saglikla kavusun insallah🙏🤗

Eğer gerçekten birini bulduysa çok şanslısınız. Birini bulup defolup gitsin hayatınızdan. Koruma tedbiri vs alsanız aslında iyi olur. Kesinlikle ama kesinlikle çocuğu vs bahane edip devam etmeye çalışmayın. Bir manyakla ancak ölmeyi, döverse dövsün diyorsanız kabul edin. Allah yardımcınız olsun, umarım sıkıntılarınız geride kalır.

Back
X