Sürekli dayak yiyordum. Narsist ve manipüle etmekte çok başarılı biri. Dayağı yiyen benim ama kavganın sonunda özür dileyen ben oluyordum. İkimiz de alkol kullanan insanlarız çünkü işimiz bu. Bira üretim. 5 senelik bir geçmişimiz var, küçük bir şehirdeyiz. Geçmişte ki bütün arkadaşlarıma kinli kız erkek dahil. Bunun kıskançlığını da her kavga da dile getirdi. Çok karamsar ve kuran bir insandı. Bir çok kez benimle sevgili olmak istedi ama ben istemiyordum çünkü adamı tanıyorum, psikopat. İyileştiririm dedim evlendim salak gibi. Ama onunla sevgili olmayıp kız arkadaşlarımla akşamları dışarı çıkmamı bile hatırlatıp kavga çıkarıyordu :) sonu dayak.Bir takım detaylandırmalar yaparsanız üyeler detaylandırmalara göre size kurallar sıralayabilir diye düşünüyorum. Pek bilgim yok umarım başarırsınız, kolaylıklar dilerim.
Kendimi savunurken bende şiddet uygulamışım gibi oluyor, tektaş yüzük tırnaklarım uzun yüzünü gözünü tırmalamışımEşiniz sizi neden şikayet etti? Kavga ettik bana söyle dedi diye etmemiştir herhalde etse de umursanmaz
Telefonu vermeyin telefonda kanit varsa. Tum konusmalari aktarin vericekseniz o sekilde verin Hatta bunu avukatla talep etsin ortada bisey kalmasin diye yapiyo olabilir. Herseyi talep edince anlasmaliya daha cok yatkin oluyolarmis bunu fark ettim bende7 aylık evliliğimi sonlandırıyorum. Psikolojik ve fiziksel şiddet yüzünden. Bir keresin de gidip şikayetçi oldum, uzaklaştırma aldım ama sonra salak gibi affettim şikayetimi geri çektim. Onun intikamını almak için son kavga da o benden şikayetçi oldu. Böyle böyle konu uzar. Eşyalarımı ailemin evine gönderdiler ama telefonu istiyormuş şaka gibi. Çekişmeli boşanma maddi bir talebim yoktu ama bu olaydan sonra oda olacak :) Çekişmeli boşanma aşamaları nelerdir, yaşayan biri beni daha iyi anlar diye umuyorum
Evet kanıt var.Telefonu vermeyin telefonda kanit varsa. Tum konusmalari aktarin vericekseniz o sekilde verin Hatta bunu avukatla talep etsin ortada bisey kalmasin diye yapiyo olabilir. Herseyi talep edince anlasmaliya daha cok yatkin oluyolarmis bunu fark ettim bende
Şu iyileştirme işinden sonuç alan yok, neden ısrarla iyileştirecem iyileştirecem diyorsunuzSürekli dayak yiyordum. Narsist ve manipüle etmekte çok başarılı biri. Dayağı yiyen benim ama kavganın sonunda özür dileyen ben oluyordum. İkimiz de alkol kullanan insanlarız çünkü işimiz bu. Bira üretim. 5 senelik bir geçmişimiz var, küçük bir şehirdeyiz. Geçmişte ki bütün arkadaşlarıma kinli kız erkek dahil. Bunun kıskançlığını da her kavga da dile getirdi. Çok karamsar ve kuran bir insandı. Bir çok kez benimle sevgili olmak istedi ama ben istemiyordum çünkü adamı tanıyorum, psikopat. İyileştiririm dedim evlendim salak gibi. Ama onunla sevgili olmayıp kız arkadaşlarımla akşamları dışarı çıkmamı bile hatırlatıp kavga çıkarıyordu :) sonu dayak.
Sormayın yaşamadan anlayamıyormuş insan. Sevgi de üstün gelince. Ama sevgide bi yere kadar deniliyor sonrasında. Zor durumlarŞu iyileştirme işinden sonuç alan yok, neden ısrarla iyileştirecem iyileştirecem diyorsunuz
Mailinize yedekleyin. Ekran goruntusu varsa guvendiginiz birine gonderin.Evet kanıt var.
Yaptım yaptım onları :)Mailinize yedekleyin. Ekran goruntusu varsa guvendiginiz birine gonderin.
Evet onları bende okudum maalesef. Bulmaya çalışıyorum ama nereden nasıl bir adım atacağımı bilemiyorum, düşünün buraya kadar yazdım.Forumdan öğrendiğim kadarıyla uzun ve sancılı. Kendinizi yormak, yıpratmak istediğinize emin misiniz?
İş inada bindi diyorsanız ve ciddiyseniz şehrinizdeki boşanma avukatlarını araştırın, illaki dişli olan vardır. Vakit kaybetmeyin, başvurun, adım atın.
Mesela geçen gün "kadın evden ayrılmışsa/gitmişse ziynetlerini de beraber götürdü farz edilir" gibi bir cümle okudum. Doğruysa bu eyvah eyvah. Birçok kişinin konusunu okuduk çünkü "evi terk ettim" vs. diyen. Bunun gibi şeyler yaşamamak için avukat bulun.
Avukat tutacak maddi durumum yok o yüzden nasıl bir yol çizeceğimi bilemiyorum. O kadar kötü bi haldeyim ki kafam aklım çok karışık çokTelefonu nasıl bir bahaneyle istiyor onu anlamadım kendisi bile almış olsa telefon şahsi eşyadır artık sana ait ve hibe edilmiş sayılır. Zorla alacak değil verme. Çekişmeli dava içinse zor bir süreç olduğunu söyleyeyim. Bir avukat tutman hem hak kaybını önler hem yanlış savunmalar yapmanı önler ve seni yönlendirir davanın ilerleyişi ve usul açısından da gerekli. Zaten ondan sonraki süreçte sen avukatla muhatap oluyorsun dilekçe yazım aşamasında muhtemelen karşı taraf da bir avukat tutacaktır. Şuan 7 aylık olduğu için anlaşmalı gibi bir şansınız yok mecbur çekişmeli gireceksiniz.
Ne münasebet canım maddi manevi tazminat talebinde bulunun. Sadece resmî nikahı olan (tayin için vs) birlikte yaşamaya henüz başlamamış çiftler bile tazminat alıyor.7 aylık evliliğimi sonlandırıyorum. Psikolojik ve fiziksel şiddet yüzünden. Bir keresin de gidip şikayetçi oldum, uzaklaştırma aldım ama sonra salak gibi affettim şikayetimi geri çektim. Onun intikamını almak için son kavga da o benden şikayetçi oldu. Böyle böyle konu uzar. Eşyalarımı ailemin evine gönderdiler ama telefonu istiyormuş şaka gibi. Çekişmeli boşanma maddi bir talebim yoktu ama bu olaydan sonra oda olacak :) Çekişmeli boşanma aşamaları nelerdir, yaşayan biri beni daha iyi anlar diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?