Aldatma yok, şiddet yok. Ortada büyük bi olay yok yani, anlaşamamışsınız hepsi bu. Çirkefleşmesin olay hiç. Saygınızı kaybetmeden bitirin bence. Anlaşmalı boşanın.
Maddi manevi ne varsa onlara kaydırıyor
Faturalar ödeniyor dolabında yiyecek var gerisini sorgulama seni ilgilendirmez dedi
4-5 kapıya bakıyor
Kaynana sabah 4 lerde bile internetten yazıyor arıyor oğlunu hep kavga çıksın diye
Kaynanin emrivakilerinden bıktım laf anlamıyor dirdiri ısrarı ile yildirmaya çalışıyor
Ne isterlerse ne zaman isterlerse yapacaksin
Eş bana karşı saygısız, istediği olmayınca her türlü psikolojik siddeti uygulayabilir
Ailesi her zaman kusursuz en basit şeyi bile soyleyemiyor onlara
Maddi konularda çok yalan konuştuğu oldu
Bana param yok dedi bekar kız kardeşine saç citciti taktırsin diye bin küsur lira para göndermiş.
Ortaya çıkınca babamın parası seni ilgilendirmez dedi
Gelecek planlarında bile yalnızca ailesi var
Babamın arsasına ev yapmayı teklif ettim altını ayrı daire yaparız gelen giden oturan seni rahatsiz etmez dedi Sizce kimi oturtacak açık değil mi?
Çocuk olursa iyi bir şehirde okur tasiniriz diye ağız aramıştım kaynana oglusunu birakamayan tıp. Oğlum ne olacak? dedi karısı çocukları nerdeyse oraya gidecek dedim de oradan çıkınca "neden anneme öyle konuştun üzdün onu" dedi.
Kadın oğlunu para kasası ve gelecek garantisi olarak görüyor benim salak kocam sevildiğini sanıyor çevirdigi dumenleri bilmiyor görmüyor kor ve sağır ve onlara boyun egmedim diye son rezillikleri yapti. Nisanla düğün arası kaynanayi anlatmiyorum bile