Çekişmeli mı anlaşmalı mi

Kapı kilidini değiştirmek suç.
Bence bunu avukata danışın.
Tazminat bile alabilirsiniz.

Yeni evlisiniz sanırım çocuk yok. Ortada paylaşılamayan büyük.bir mal yoksa anlaşmalı mantikli
Aynısını eşim yapmıştı zamanında, dışarda kalmıstım polise gitmiştim istediğini yapar , yapacak bişeyimiz yok demişlerdi bana kadın auhınma evine gidin demişlerdi çözğm olarak, suç olduğunu kabul etmemişlerdi. Bu erkek dayanışması yok mu her yerde haksızız zaten onlara göre

Aldatma yok, şiddet yok. Ortada büyük bi olay yok yani, anlaşamamışsınız hepsi bu. Çirkefleşmesin olay hiç. Saygınızı kaybetmeden bitirin bence. Anlaşmalı boşanın.

Maddi manevi ne varsa onlara kaydırıyor
Faturalar ödeniyor dolabında yiyecek var gerisini sorgulama seni ilgilendirmez dedi
4-5 kapıya bakıyor
Kaynana sabah 4 lerde bile internetten yazıyor arıyor oğlunu hep kavga çıksın diye
Kaynanin emrivakilerinden bıktım laf anlamıyor dirdiri ısrarı ile yildirmaya çalışıyor
Ne isterlerse ne zaman isterlerse yapacaksin
Eş bana karşı saygısız, istediği olmayınca her türlü psikolojik siddeti uygulayabilir
Ailesi her zaman kusursuz en basit şeyi bile soyleyemiyor onlara
Maddi konularda çok yalan konuştuğu oldu
Bana param yok dedi bekar kız kardeşine saç citciti taktırsin diye bin küsur lira para göndermiş.
Ortaya çıkınca babamın parası seni ilgilendirmez dedi
Gelecek planlarında bile yalnızca ailesi var
Babamın arsasına ev yapmayı teklif ettim altını ayrı daire yaparız gelen giden oturan seni rahatsiz etmez dedi Sizce kimi oturtacak açık değil mi?
Çocuk olursa iyi bir şehirde okur tasiniriz diye ağız aramıştım kaynana oglusunu birakamayan tıp. Oğlum ne olacak? dedi karısı çocukları nerdeyse oraya gidecek dedim de oradan çıkınca "neden anneme öyle konuştun üzdün onu" dedi.
Kadın oğlunu para kasası ve gelecek garantisi olarak görüyor benim salak kocam sevildiğini sanıyor çevirdigi dumenleri bilmiyor görmüyor kor ve sağır ve onlara boyun egmedim diye son rezillikleri yapti. Nisanla düğün arası kaynanayi anlatmiyorum bile

Aynısını eşim yapmıştı zamanında, dışarda kalmıstım polise gitmiştim istediğini yapar , yapacak bişeyimiz yok demişlerdi bana kadın auhınma evine gidin demişlerdi çözğm olarak, suç olduğunu kabul etmemişlerdi. Bu erkek dayanışması yok mu her yerde haksızız zaten onlara göre

Pes diyorum hiçbir şeye sasirmiyorum artık bu ulkede

bundan 9 sene önce tek kurus almadan bır ay ıcınde bosandım
çok pişmanım
kendıme araba aldım bosanınca kredı cekıp çalısan bırıydım zaten
benım verdiğim tazmınatla aldı demişler sağa sola

donuna kadar alın ki bu adamlar öğrensin artık evlilik neymiş boşanma neymıs
ben cok pişmanım.

O kiralık yazısının fotoğrafını cekmediyseniz çekin. Evin anahtarini değiştirirse yine videoyla vs belgeleyin. Mesajlarini sakin silmeyin. Onları n hepsi boşanmada delil olacak. Bu aşamada siz de mesajlarınıza dikkat edin hakaret boyutu olan şeyler yazmayin. Boşanmada hangi taraf daha fazla kusurluysa o taraf maddi gucu boyutunda tazminat oder. Bence öncelikle kafamızda bı miktar belirleyin örneğin 20.000 TL.bunu verirsen anlaşmalı boşanirim deyin. Kabul etmezse gidin siz davanizi acin. Ama her halükarda bı avukata danışın hakkınızı kaybetmeyin.

Önceki konunuzda okudum siz dışarı çıkalım deyince çok yoğunum demiş sonra dışarda karşılaşmışsınız yanınızda anneniz de varmış. Bu olay bile aileye deger vermeyen üstelik de yalancı biri olduğunu gösterir. Boşanma davanizda annenizi de tanık olarak gösterip bu olayı anlattırirsiniz. Kendinizi yormayin uzmeyin anlaşmalı boşanin diyemiyorum çünkü karşı taraf bunu hak etmiyor. Onları en güçlerine giden yerden paradan vurmak lazım. madem maddi yönden iyi olduklarını savunuyorlar odeyiversinler bı 20,30 bin tazminat.

Kızlar durumumu biliyorsunuz kısaca özet geçiyorum. Eş kişisi anneci. Annesine gik çıkaramıyor beni ezmeye çalışıyor. Nişan döneminde de çok üzdüler beni. Annesi evimde de söz sahibi olmaya çalıştı. En son emrivaki davet etti gitmedim diye telefonda eşime ne dediyse eşyalarini topladı eşim. Bloftu. Barışır gibi olduk meğer anneme tek başına git deyip özür olarak beni yollama niyeti varmış. Her türlü boyun egdirmeye çalıştı. kavga ettik bulduğun çözüm bu mu dedim. İki gün sonra eve geldiğimde camda koca bir kiralık yazisi, degismeni çok bekledim ama degismedin herkes yoluna yazmış. O gece eşyalarımin bir kısmını toplayıp aileme gittim. Dün yine mesaj attı annesiyle iyi gecinecekmisim kv beni seviyormuş (tabi eminim :işsiz:) yoksa avukatla görüşmüş iki taraf da razıysa 2 dk da bitermis bu kafadaki insanla yapamazmis Benim kimseye dusmanligim yok senin şartın dusmanlik beslememekse benimki de şartım var dedim. Fazla ayrintiya girmiyorum uzamasın. Velhasıl az önce mesaj attı kapının kilidini değiştirecekmis. Kalan eşyalarini toplarsin dedi. Bu adamla hiç muhatap olmadan anlaşmalı mı boşanmali yoksa diğer türlü mu yapmalı. O kadar sinirliyim ki nasıl böyle rezil bir insanla evlendim bilmiyorum
önce sakinleş hiçbişi yapma..sonra mantıukla karar ver

Şuan sonuçlanması gereken başka bir durumum olduğundan eve geri dönmek zorunda kaldım. Şu evrede ikametimi aldirmam sorun yaratabilirmis ya da süreci uzatabilirmis. Mesaj attım, eşyalarini sen topla ve evden git o evde ben kalicam gerekirse bir ay daha kirayı ben öderim dedim. Cevap vermedi. Akşam 12 de gelen adam o aksam 9 da geldi. Odamdan cikmadim. O da ne eşya topladı ne bir şey. Sabah da yüzüğünü esyalarimin üstüne koymuş. Hala al yüzüğü ver yüzüğü kavgası sanki konu bu çocuk gibi. Gitmiyor, yazı hala camda, dava acmiyor, ailesine hiçbir söylememiş hicbir şey yapmıyor. Kuzu gibi af dilememi bekliyor herhalde. Ben işim sonuçlanana kadar sessizdeyim.

Şuan sonuçlanması gereken başka bir durumum olduğundan eve geri dönmek zorunda kaldım. Şu evrede ikametimi aldirmam sorun yaratabilirmis ya da süreci uzatabilirmis. Mesaj attım, eşyalarini sen topla ve evden git o evde ben kalicam gerekirse bir ay daha kirayı ben öderim dedim. Cevap vermedi. Akşam 12 de gelen adam o aksam 9 da geldi. Odamdan cikmadim. O da ne eşya topladı ne bir şey. Sabah da yüzüğünü esyalarimin üstüne koymuş. Hala al yüzüğü ver yüzüğü kavgası sanki konu bu çocuk gibi. Gitmiyor, yazı hala camda, dava acmiyor, ailesine hiçbir söylememiş hicbir şey yapmıyor. Kuzu gibi af dilememi bekliyor herhalde. Ben işim sonuçlanana kadar sessizdeyim.
sakin ha, basini dik tut.. hani bosanmak istiyordu? Simdi niye kuzu gibi anlamadim ki var mi baska gelismelerden?

Anlasilacak adamla anlasirsiniz zaten
Ben 7 yil once anlasarak ayrildim, cok farkli bir durumdu,bir gun bile ayni evde yasamamistik,cok uzulerek ama zorunluluktan ayrildik. Cekismeli istesem de olmazdi cunku kotu bir insan degildi zaten ne desem kabul ederdi.

Bugun evlilik yıldönümü. Adım asla atmaz inadından ve gururundan olse bile. Ki bu benim zaferim onun yenilgisi olur. Buyuk bir blöf yaptı ama işin buraya geleceğini tahmin etmedi bence. Geri adım atamıyor. Ben hala düşüncelerimde eminim. KV ile eşimin fikirleri aynı aslında bunu idrak ettim. Yani o gelmek istiyorsa oğlu da onun isteğinin olmasını istiyor, annesi bir şey diyorsa onun da o konudaki fikri aynı o yüzden bana da kabul ettirmeye çalışıyor. Suna çok sinirlendim: anneni uyar emrivaki yapmasın müsait değilsem değilim neyin savaşına giriyor benle dedim Kadına demiş ki ben onun annesine gitmiyorum herhalde o da bu yüzden bana kızdığı için sana gelmiyor. Dusunebiliyor musunuz o üzülmesin diye, kusmesin diye böyle bir yalan söylemiş annesine. Hala görüşme mesafe koymami kabul etmiyor çünkü o da bunu istemiyor. Bir de KV nin beni sevmediğini kanitlamam gerekiyormuş Yahu gözün kör kulağın sagir. Anlatıyorum şizofren diyorsun toz kondurmuyorsun. Benim ailem o bu kapıdan içeri giremez artık o dedi. Haklı...

Eş kişisi evlilik yıldönümü olduğunu bildiği halde hala gelmedi. Beni hala cezalandırıyor aklınca. Niye bu kadar kötü hissediyorum? Mantıken doğru yolda oldugumu bildiğim halde canım çok yanıyor. Nasıl geldik bu duruma varlığım kendime yük adeta, saçımın telini hak etmeyen adam için niye hala üzülüyorum Ben ona bunu yapamazdim ...

Sakın geri adım atmayın...bunlar normal değiller ! Çocuğunuz yokken kurtulduğunuza şükredin.

Sevgili konu sahibi elindeki mal daha nişanda belliyken neden evlendin ?
Adam onca hata yapmış tazminat davası açın sürünsünler ,aile evine kiralık yazısı asmak neymiş görsün

Eş kişisi gayrimenkul alıp satıyor. Ve bana hiçbir bilgi vermiyordu bu konuda. Neyim olduğu seni ilgilendirmez demisti Memurluk için mal bildirimi yaptım neyi var neyi yok biliyorum artık. Ha malını istemiyorum ondan gelecek hicbir şeyi istemiyorum ama gücüme gidiyor. Resmen evden kovuldum gibi bir şey. Ev zaten kira. Kiralık evi kiraya çıkardı ev sahibine söylemiş biz çıkıyoruz ama yerimize birini bulucaz diye. Rezil bir insan....
Ne münasebet kendinize gelin size bunca yaşattığının bir bedeli olmalı
Bir iğne dahi olsa hakkınızı alın bırakmayın altınlarınızı alın hiç bir şey bırakmayın ağzı dili yansın başkasının canını yakmasın bakın hakkınızı almakla çok sevaba girersiniz bir can kurtarırsınız asla bırakmayın asla

Kızlar durumumu biliyorsunuz kısaca özet geçiyorum. Eş kişisi anneci. Annesine gik çıkaramıyor beni ezmeye çalışıyor. Nişan döneminde de çok üzdüler beni. Annesi evimde de söz sahibi olmaya çalıştı. En son emrivaki davet etti gitmedim diye telefonda eşime ne dediyse eşyalarini topladı eşim. Bloftu. Barışır gibi olduk meğer anneme tek başına git deyip özür olarak beni yollama niyeti varmış. Her türlü boyun egdirmeye çalıştı. kavga ettik bulduğun çözüm bu mu dedim. İki gün sonra eve geldiğimde camda koca bir kiralık yazisi, degismeni çok bekledim ama degismedin herkes yoluna yazmış. O gece eşyalarımin bir kısmını toplayıp aileme gittim. Dün yine mesaj attı annesiyle iyi gecinecekmisim kv beni seviyormuş (tabi eminim :işsiz:) yoksa avukatla görüşmüş iki taraf da razıysa 2 dk da bitermis bu kafadaki insanla yapamazmis Benim kimseye dusmanligim yok senin şartın dusmanlik beslememekse benimki de şartım var dedim. Fazla ayrintiya girmiyorum uzamasın. Velhasıl az önce mesaj attı kapının kilidini değiştirecekmis. Kalan eşyalarini toplarsin dedi. Bu adamla hiç muhatap olmadan anlaşmalı mı boşanmali yoksa diğer türlü mu yapmalı. O kadar sinirliyim ki nasıl böyle rezil bir insanla evlendim bilmiyorum
Eğer bileziklerini aldıysan çalışıyorsan evlilik sırasında bir mal edinmemişsen anlaşmalı boşan vaktini harcama canına yazık.

Back
X