- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Kudurduğu için elinde kanıt olmadığı için boş iftira atıyor.Atsın istediği kadar kanıtlayamazGerçek olsa bile onu ilgilendirmez ki
Ohoooo bunlar daha ne ki. Dediği gibi daha ne bombalar duyacaksın. İmkanın varsa destek al. Klasik bir yorum gibi gelecek ama ben de direndim önce destek almamak için. Sonra daha kotu oluyorsun. Mecbur kalıyorsun almaya. Ve bu kez daha zor toparliyorsunKızlar merhaba
Çekişmeli süren boşanma davam var,karşı tarafın yazdığı dilekçe geldi elime.Attığı iftiralar,yalan dolan yazdığı şeyler,geçmişte ve onu bağlamayan konuları bile dilekçeye yazmış.Aradım dedimki yazdığın şeyleri tek tek kanıtlayacaksın.Pis Pis sırıtıyor ve diyor Kİ size daha bomba haberlerle geleceğim.Neymiş ondan önce bir erkekle birlikteliğim varmışta aileme korkudan söylememişim.Ya bir insan bu kadar kötü olabilir mi.Biliyorum zorlu bir süreç ama her şeye rağmen pes etmeyeceğim,sonuna kadar mücadelemin arkasında duracağım.Onuda Allah’a havale ediyorum.Desteklerinizi bekliyorum
Bunlar bin tanede bir tanedir sanırım... Olanı yazsinlar kabul, olmayanı da öyle bir yazıyorlar ki kendini sorguluyorsun acaba mi diye?Elinde aldatıldığına dair ip uçları olmasına rağmen, deşmeyip senelerin hatırına dilekçeye yazdırmayan erkeklerde var.
Bizzat şahit oldum.
İnsanoğlu olduğu için değil olamadığı için yaşatıyor bunları.
Dediğiniz gibi destek almam şart.Tam toparlandım derken tekrar başa sarıyorum,yoruldum artık.Böyle pis insanlarla uğraşıyorum.İnsanın zoruna gidiyor sadece.Daha düne kadarda bu insan mesaj atıp yalvarıyordu.Pişmanım,özür dilerim...Dengesiz bir insan engelledim ve artık avukatıma teslim ettim.Muhatap oldukça kendisini bi bok sanıyor.Ohoooo bunlar daha ne ki. Dediği gibi daha ne bombalar duyacaksın. İmkanın varsa destek al. Klasik bir yorum gibi gelecek ama ben de direndim önce destek almamak için. Sonra daha kotu oluyorsun. Mecbur kalıyorsun almaya. Ve bu kez daha zor toparliyorsun
Kesinlikle katılıyorumBunlar bin tanede bir tanedir sanırım... Olanı yazsinlar kabul, olmayanı da öyle bir yazıyorlar ki kendini sorguluyorsun acaba mi diye?
Özellikle iletişimde mesajlara vs dikkat edin. Neler yaşadım neler. Ki bendeki kendisi boşanmak istedi. Bende hakkımı ver bosanayim dedim kötü oldum. İki sene oldu dava acilali daha bitmedi ben 3 ay öncesine kadar direndim ki güçlü bir karakterimdir. Ama olmuyor böyle pisliklere karşı tek başına savasamiyorsun zaten. Yabancı olunca savaşıyorsun da bunlar içini bilen düşman. Seni nerden daha çok acitacagini, delirtecegini yada yoracagini çok iyi biliyorlar..Dediğiniz gibi destek almam şart.Tam toparlandım derken tekrar başa sarıyorum,yoruldum artık.Böyle pis insanlarla uğraşıyorum.İnsanın zoruna gidiyor sadece.Daha düne kadarda bu insan mesaj atıp yalvarıyordu.Pişmanım,özür dilerim...Dengesiz bir insan engelledim ve artık avukatıma teslim ettim.Muhatap oldukça kendisini bi bok sanıyor.
Evet dikkat ediyorum.Avukatım uyardı beni.Benimkide benden boşanmak istedi.Bende sizin gibi hakkımı istedim.Beni paracı,görgüsüz yaptı.Düşünün bu adam bana psikolojik,Fiziksel şiddet uyguladı ve zorla kürtaja mecbur bıraktı.Böyle iğrenç bir insan.Hiç bir zaman suçunu kabul etmedi hep beni manipüle etmeye çalıştı.Çok direndim ve çabaladım ama baktım bir cacık olmuyor.Ailem beni o adamın elinden aldı.İyikide almış.Kararsız ve gelgitli bir insandı bu huyu beni çok yordu.Piskolojimi bozmaya çalıştı ve başardıysa.Umarım sizde hakkınızı sonuna kadar alırsınız.Özellikle iletişimde mesajlara vs dikkat edin. Neler yaşadım neler. Ki bendeki kendisi boşanmak istedi. Bende hakkımı ver bosanayim dedim kötü oldum. İki sene oldu dava acilali daha bitmedi ben 3 ay öncesine kadar direndim ki güçlü bir karakterimdir. Ama olmuyor böyle pisliklere karşı tek başına savasamiyorsun zaten. Yabancı olunca savaşıyorsun da bunlar içini bilen düşman. Seni nerden daha çok acitacagini, delirtecegini yada yoracagini çok iyi biliyorlar..
Amiiin insallah hepimiz hakkımızı alırız. Psikolojik destek alın lütfen.Evet dikkat ediyorum.Avukatım uyardı beni.Benimkide benden boşanmak istedi.Bende sizin gibi hakkımı istedim.Beni paracı,görgüsüz yaptı.Düşünün bu adam bana psikolojik,Fiziksel şiddet uyguladı ve zorla kürtaja mecbur bıraktı.Böyle iğrenç bir insan.Hiç bir zaman suçunu kabul etmedi hep beni manipüle etmeye çalıştı.Çok direndim ve çabaladım ama baktım bir cacık olmuyor.Ailem beni o adamın elinden aldı.İyikide almış.Kararsız ve gelgitli bir insandı bu huyu beni çok yordu.Piskolojimi bozmaya çalıştı ve başardıysa.Umarım sizde hakkınızı sonuna kadar alırsınız.
İftira atması zoruma gitti,Neden namusuma iftira attın dedim ama tabi bilemedim pis pis sırıtıp çirkefleşeceğini.Engelledim ve avukatıma teslim ettim.Bu saatten sonrada muhatap olmayı düşünmüyorum.Pislikleri içinde boğulur inşallah.Büyük hata etmişsin. Arama. O dosyalarda ne görürsen gör muhatap olma. Bulmuş zayıf noktanı kaşıyor da kaşıyor tabi, ya ne olacağıdı? Engelle onu hemen.
Ben de işte en iyi yaptığım şey buydu. En doğru kararım. Avukat tuttum ve bir kez bile muhatap olmadım. Önce o beni sosyal medyadan vs silip engelledi. Tlf engeledi mi bilmiyorum arama gereği duymadım. Sonra engelleri kaldırmış hatta beni aradı ama bu kez ben engelledim. Sağdan soldan anlaşmalı bosanalim, elimde deliller var vs diye haber yolladı. Avukatın no yolladım. Ona anlatsın ne anlatacaksa, onu tehdit etsin dedimBüyük hata etmişsin. Arama. O dosyalarda ne görürsen gör muhatap olma. Bulmuş zayıf noktanı kaşıyor da kaşıyor tabi, ya ne olacağıdı? Engelle onu hemen.
İnşallah o arada kötü kelime kullanmadin ya da yazmadınİftira atması zoruma gitti,Neden namusuma iftira attın dedim ama tabi bilemedim pis pis sırıtıp çirkefleşeceğini.Engelledim ve avukatıma teslim ettim.Bu saatten sonrada muhatap olmayı düşünmüyorum.Pislikleri içinde boğulur inşallah.
Arkadaşınıza çok üzüldüm şerefşiz herif.Biz kadınların namusundan vuruyorlar,biliyorlar en hasas noktamızı.Allah’ından bulurlar inşallah.Acayip çirkefler,evliliği beceremiyorsunuz bari boşanmada bu kadar çirkef ve kötü olmayın .Amiiin insallah hepimiz hakkımızı alırız. Psikolojik destek alın lütfen.
Benim bir ark boşandı. İkinci çocuklarını ortak kararla aldirmislardi. Sonra bir çocuk daha yaptılar. Boşanmaya kalkınca adam dedi ki çocuk aldırdı, çünkü benden değildi
Yani öyle çirkef ki bu erkekler. Biz onları adam sanıyoruz nedense
Hayır,konuşmalarıma çok dikkat ettim.Ona delil verecek aptal yok karşısında.İnşallah o arada kötü kelime kullanmadin ya da yazmadın
Katılıyorum.Rabbim versin bunların cezasınıArkadaşınıza çok üzüldüm şerefşiz herif.Biz kadınların namusundan vuruyorlar,biliyorlar en hasas noktamızı.Allah’ından bulurlar inşallah.Acayip çirkefler,evliliği beceremiyorsunuz bari boşanmada bu kadar çirkef ve kötü olmayın .
Çok şükür. Çünkü burda bir ark öyle sinirle bir kelime kullandı. Karşı taraf nefes almadan şikayetci oldu hagb cezası aldı kız.Hayır,konuşmalarıma çok dikkat ettim.Ona delil verecek aptal yok karşısında.
Ağız dalaşına girme. En iyi bildiği yere kavgaya dövüşe çamura çekmeye çalışıyor seni, oraya girme. Hukuki yoldan alt edemeyeceğini biliyor çünkü.İftira atması zoruma gitti,Neden namusuma iftira attın dedim ama tabi bilemedim pis pis sırıtıp çirkefleşeceğini.Engelledim ve avukatıma teslim ettim.Bu saatten sonrada muhatap olmayı düşünmüyorum.Pislikleri içinde boğulur inşallah.
Amin inşallahKatılıyorum.Rabbim versin bunların cezasını
Evet kesinlikle.Konuşurken kendini bir bok sanıyordu.Sanki bütün her şeyi ben yapmışım kendisi haklı gibi üste çıkmaya çalışıyordu.Ağız dalaşına girme. En iyi bildiği yere kavgaya dövüşe çamura çekmeye çalışıyor seni, oraya girme. Hukuki yoldan alt edemeyeceğini biliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?