Çekişmeli süren boşanma davam

Erkeğin gerçek karakteri boşanmada ortaya çıkar. Allah yardımcınız olsun.

Erkeğin gerçek karakteri boşanmada ortaya çıkar. Allah yardımcınız olsun.
Evet çok haklısınız.Bugün beni aradı ben huzursuzum dilekçe konusunda.Bende dedim ki neden iftira atıyorsun o zaman başladı beni affet,tekrar olalım,seni seviyorum.Her şeye sıfırdan tekrar başlayalım.Tabi bende hayır dedim bana yaşattığın şeyleri unutamam dedim.

Seni kışkırtıp hata yaptıramayinca elindeki deliller yansın diye pişman ayağına yatıyor. Affedersen aynı deliller ile tekrar dava açamazsın çünkü.

Seni kışkırtıp hata yaptıramayinca elindeki deliller yansın diye pişman ayağına yatıyor. Affedersen aynı deliller ile tekrar dava açamazsın çünkü.
Evet doğru söylüyorsunuz.ama görseniz nasıl yalvarıyordu.Kedi gibiydi tabi bende hiç oralı olmadım çünkü amacının ne olduğunu biliyorum.

Amacı affettirip, sizin herşeyden muaf olmanızı sağlamak. Çünkü öyle hin fikirliler ki Pisliklerinde boğulsunlar. Sakın geri adım atmayın, araya akrabaları filan sokar, taciz telefonları açar, hiç tanımadığınız yalancı şahitler sunar.... Daha yolun başındasınız. İnşallah aklı dank ederde anlaşmalı boşanır, yoksa yıpratıcı bir sürece haxır olum. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Bir zamanlar aynı yastığa baş koyduğun adamın böyle belden asagı vurmaya çalışması çok acınası. Allah o pisliğe akıl fikir her şeyden oncede vicdan versin

O kadar haklısınız Kİ.düşünün evlilik boyunca bile seni seviyorum demedi ,dün deyince şaşırdım.Bu kadar mı darda kaldı,korktu.

Bir adam eşi hakkında iftara atabilecek kadar alçalmış ise bil ki gelecekte yine iftara atabilir. O artık pislik adamın tekidir. Bir kere boyun eğdin mi bu konuda hep eğilmek zorunda kalırsın. Dik dur eğilme.

Bir adam eşi hakkında iftara atabilecek kadar alçalmış ise bil ki gelecekte yine iftara atabilir. O artık pislik adamın tekidir. Bir kere boyun eğdin mi bu konuda hep eğilmek zorunda kalırsın. Dik dur eğilme.
Kesinlikle haklısınız .Dik durmaya çalışıyorum ve ona kanmayacağım.Onun tuzağına düşmeyeceğim.

sende ona deki bende o halde seni internette gay sitelerinde sanal seks yaparken yakaladığımı söylüyecem de bu yüzden benden ayrı uyuduğunu evliliğimizin sarsıldığını söylüyecem de

karşı tarafla artık siz muhatap olmamalısınız aramanız hesap sormanız aslında hata olmuş onun istediği bu o bu aramanızı bile beni aradı tehtit etti diye yansıtacak artık avukatlarınız birbiriyle görüşsün sizin o adamla işiniz kalmadı el adamı artık o öyle düşünün

evlenmeden önce birlikteliğiniz olmuşta bla bla seklinde beyanları zaten işe yaramaz emin olun
buna benzer bir çıkış yapan kişiye bir hakimin verdiği ayarı biliyorum ... o sizi çıldırtmak için çirkinleşmek için yapıyor bunu başka eline birşey geçmez

Muhatap olmuyorum artık,aklımı karıştırmaya çalışıyordu tabi o yüzü vermedim.Yalvarma ve ikna etme mesajları hep duruyor sorun çıkarırsa mahkemede kullanacağım bunları.

Muhatap olmuyorum artık,aklımı karıştırmaya çalışıyordu tabi o yüzü vermedim.Yalvarma ve ikna etme mesajları hep duruyor sorun çıkarırsa mahkemede kullanacağım bunları.
sorun çıkarmasını beklemeden kullanın hem öyle hem böyle davranıyordu çift kişilikli ne istediğini bilmiyordu hem uzaklaştırıyordu sonra da beni kandırığp ikna edip yanına çekip sonra türlü psikolojik şiddete maruz bırakıyordu diyeceksiniz evliliğim iyi olsun diye elimden geleni yaptım diyeceksiniz

ay keşke avukat olsaydım

Delili olmadığı için böyle yalan beyanlarda bulunuyor aklı sıra ama dilekçemde yazdım geçmişim onu alakadar etmez.Hele ki bir kadının en hasas noktası namusundan asla vuramaz.Ona yedireceğim attığı iftiraları.

beyni nohut kadarmış sataştığı nokta o kadar komik ki ee tabi elinde hatırı sayılır done yok ne yapsın b.unda boncuk arıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…