Çekişmeli süren boşanma davam

Yaaa bana da bir akil versene. Acayip doluyum ama arabası yok. Ha benden caldikalri ile gizli kapaklı aldıysa bilmiyorum iletişim sıfır, biri ondan konu açsa kapatıyorum...

Ya bendeki evliyken ne yapıyordu biliyor musun? Erkek arkadaşı bazen haftada üç gün bizde kalıyordu. Diyordum insan kiskanir, rahatsız olur. Ne olacak o bizim arkadaşımız diyordu. Erkekler bozuldu sanırım, kimliklerini kaybettiler.
Geriye dönüp bakınca neler yaşamışım da susmusum.

%100 katılıyorum. gavatlık toplumda iyice yaygınlaştı sonu hayır olsun

Benim eşimin de arkadaşı gelir bazen kalır, eşim de bekarken onlarda kalmış. Ama nedir mesela eşimle beraber gelir, onunla çıkar. Rahatsız edici bir davranışını görmedim şimdiye kadar. Seni rahatsız ediyormuş mesela adamın buna göre önlem alması, evinde yatılı kabul etmemesi lazım yani. Of aman ne bileyim bu adamlara ne oluyor

ne güzel yazmışsınız.kesinlikle katılıyorum.

Cidden bu devirdeki erkeklerin çoğunun DNA sı bozuk.Olan masum kadınlarımıza oluyor maalesef.

Benimkide naptı biliyor musun?Bi ara servisi kaçırdık,eşim olacak şerefşiz yolda otostop çekti.Eşim emniyette indi benimde çarşıda inmem gerekiyordu.Şerefşiz eşim indi benide tanımadığım adamın arabasında yalnız bıraktı.İnanın neye uğradığımı şaşırdım.

Bendeki de saygılı idi Allah var ama ben kapalı bir bayanım. Haftada üç gün geldigi oldu düşünün. Kendimi odaya kapatiyordum.rahat olabilmek için.ustelik arkadaşının abisi de bize yakın bir evi var onda kalsın dediğimde "onda rahat edemiyor" diyordu. E bende evimde rahat edemiyorum. Ha arada gelsin kalsın inanın sorun değil benim de ark gelirdi ama bu kadar sık ve benim onayim olmadan kalması normal mi

Ohoo kalacağı yer de varmış. Haftada üç gün ne. Başının örtülü olması ya da olmaması önemli değil ki. Sen rahatsiz oluyorsan ve bunu dile getirdiysen konu kapanmıştır. Ayrıca abisinin evi varken ne münasebet sizde kalıyor

Diyorum ya erkekler bozuk artık... Yani uzaktan gelir ark kalır tabiki, ailece gelir kalır. Yani normal olan şeylere saygım sonsuz. Evlendik diye köle değil kimse kimseye. Herkesin devam eden bir sosyal hayatı var ama adam buralı, abisinin evi var ama bende kalıyor... Ve en kötüsü de savunma"abisinde rahat edemiyor" şimdi ex gerçekten erkek olsa böyle birşeye izin verir mi? Ki ben istemiyorum.

Adam olsaydı kesinlikle izin vermezdi.Bu ne rahatlık,elin adamını eve sokuyor,karısının görüşünü almıyor.Gerçekten bunlara adam denmez benim şerefsizde dahil.

Dilekçe elime geldi derken avukatsiz mi dava açtınız ?
Ohoooo iftira ve yalan onlsrin olmazsa olmazı.Ortaya çamur atmakla olmuyor ispat etmeliler zaten,daha sırada hiç tanımadığınız yalancı şahitler var

Dilekçe elime geldi derken avukatsiz mi dava açtınız ?
Ohoooo iftira ve yalan onlsrin olmazsa olmazı.Ortaya çamur atmakla olmuyor ispat etmeliler zaten,daha sırada hiç tanımadığınız yalancı şahitler var
Hayır avukatım var ve tebligat geldi.Uyaptanda bakabiliyorum.Ben dedim zaten attığın bütün iftiraları ispatlayacaksın

Allah iyilerle karşılaştırsın vallahi. Adam master degree yapmış kötü kocalikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…