Çekişmeli zinadan dava

mevra41

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
13
Ben bilgi sahibi olanlardan akıl almak istiyorum 1 yıldır cekısmelı boşanmam sürüyor elimde otel kayıtı var ve mesaj ss leri ne kadar sürer birde normalde devlet memuruydu ama nafaka vermemek için işi bıraktı oğlum 9 aylık 2.500 nafaka çıktı tazminat asker ücretle çalışan birine ne kadar çıkar isteme sebebimde borç bıraktı kendim için değil ödedim ama enayi degılım hakkımı ve oğlumun gelecegı ıcın çünkü onu yok sayıyor görmedi bile 1 kere yalandan aldı

Memuriyetten istifasında nafaka vermemekten daha başka sebeplerde vardır çünkü Hakim sonuçta maaşının yarısını vermez çocuğa..
Neden borcunu ödediniz? Eğer elinizde belge bir şey yoksa bu borcu nasıl rücu etmeyi düşünüyorsunuz

Sözleşmeli memur muydu? Ki öyle bile olsa şu zamanda hiçbir deli üç kuruş nafaka vericem diye memurluğu bırakmaz. Yemiştir bi halt o.

normalde devlet memuruydu ama nafaka vermemek için işi bıraktı
Ee yuh ama Daha ne kadar şaşırtabilir beni buradaki konular dedikçe yenisi ekleniyor. Manyak herif! Bilemedim, bir insan neden memurluktan istifa eder ki? Tuzunun kuru olması lazım anca. Yan gelirleri olup baya iyi maddi durumu olmalı ki bıraksın. Siz emin misiniz kendisinin istifa ettiğine?

Evet para vermem demıstı
Bir insan nafaka vermemek için nasıl devlet memurluğundan istifa eder ya? Hırsından aklını yitirmiş "adam". 3-5 bin kadar nafakaya hükmediyor hakimler sanırım bu şartlarda.

Onun borçu evet ama benım kredi kartlarım ailem ödedi

borcu rücu etmeyi düşünmüyor

adam aldatmış ya hani, otel kaydı vs var
ne kadar tazminat öder bana asgari ücretle çalışan görünürse diyor

ne kadar tazminat öder bana asgari ücretle çalışan ya tamam siz

ne kadar tazminat öder bana asgari ücretle çalışan görünürse diyor
borcu rücu etmeyi düşünmediğini nereden biliyorsunuz? bence konu sahibi adına yorum yapmayın konu sahibi zaten gerekirse yazar

Sözleşmeli zaten uzman falandır iptal etmeyip napcak disiplin suçu bakalım kimlerle neler yaptı zaten uzatmasını kabul etmezlerdi kadrolu memur olsa bu nedenle iptal etmezdi ne olur ne olmaz sen yine de bir baktır sistemden

Askeri personeldi sözleşmeli bıraktı valla
Tam onu soracaktım askeri personel mi diye zaten bırakmak istiyormuş bu nafaka olayı da bahane olmuş yani nafaka çıkar ileride maaşlı sigortalı bir işe girince arttırımlı dava açarsınız

borcu rücu etmeyi düşünmediğini nereden biliyorsunuz? bence konu sahibi adına yorum yapmayın konu sahibi zaten gerekirse yazar
konu sahibinin birden fazla konusu var çünkü, uzun uzun bahsetmişlikleri var olandan bitenden. bildiğimiz buradan.

öyle bir düşüncesi olsa, avukatı bunun olabileceğinden bahsetmiş olsa rücu işinie de sorardı en azından bahsederdi, yine bahsedebilir tabi ki.

borcunu ödemesi de şu ki kendi kartını kendisi vermiş adama
adam da kartı dibine kadar kullanmış
yani ödemese faizi icrası kadının yine kendisine kalacakmış, adam da kartı çalmamış ya da kopyalamamış.

kız kartı rızasıyla vermiş. hukuken böyle bir durumda adamın borcuydu ben ödedim gibi birşey çıkması imkansıza yakın yani...yoksa avukatı illa derdi alırız diye. çünkü avukatlar ilk başta zaten böyle donuna kadar alırız tandanslı konuşmayı seviyor genelde...

anladım cevabınız için teşekkür ediyorum siz bana durumu açıklamak için yazmışsınız.
peki sizce eşi memuriyeti sırf üç beş TL fazla nafaka vermemek için bırakmış olabilir mi ?

Çekişmeli zina mı

İstemeden mı olmus

`