Celal ile Ceren

after_before

OlduğuKADAR olmadığıKADER
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
6.339
4.851
373
Evet arkadaşlar şahan gökbakarın son filmi. Fragman yayınlanmış. Güzele benziyor. 10 ocakta sinemalarda.Gelsinde gidelim

[video=youtube;M74EyvU_ZXw]http://www.youtube.com/watch?v=M74EyvU_ZXw[/video]

Son düzenleme:
dün gittim bikaç sahnesine güldüm sadece.belkide beklentim yüksekti o yüzden beğenmedim.Ama 2.si kesin gelir.Bakalım gişesi ne kadar olacak merakla bekliyorum...

şahana ayrı bir gülüyorum ya bu filmide çok merak ediyorum gözümüzün alıştığı recep ivedikten çok ayrıl bir rol oynuyor. bakalım nasıl:) güldürecek mi:)

dün akşam gittim hoş bir film ama çok gülmedim.
Yinede başarılı bir film di :)

cem yılmazla benzer zamanlarda vizyona girdiler, bence cem yılmaz şahanı bayağı bi silkeler gişede, ben bile iki kere gittim cem yılmaza

recep ivedikten sonra değişik bir filmdir diye gittim ama celal ivedik in şehir li hali. evet komik yerler var arada ama espriler tamamen osurma, kusma, önünü kaşıma üzerine. cem yılmaz a da gittim o da gösteride ara ara bu saydıklarımı kullanıyor ama daha iyi bir üslupla. dün gazeteden şahan ın cem yılmaz ı geçtiği yazıyodu ama inş değldir. Şahan ı sevmiyorum. Ama ezgi mola çok tatlııı. Onun için filme gidilebilir.

bende 3 gün önce gittim.bazı yerlerinde kahkaha ile güldüm,recep ivedik tarzı bel altı esprileri fazlaca olan bir film.biz baya kalabalık gitmiştik,yiğenlerimden çok utandım ne yalan söyleyeyim..

ama sevgilisiyle,eşiyle gitmek isteyen insanlara tavsiye ederim..

Suan eve yeni girdim Celal ile Ceren i izlemeye gitmistim arkadasimla cok güldüm ya
Uzun zamandir bu kadar kahkaha atmamistim cok iyi geldi ben cok begendim

bende gecen gün gittim güzeldi cok etkilenmedim ama sonunda agladım resmen :) benim sorunlarımdan dolayı tabii kimse aglamadı yoksa) :) sonundan cok etkilendim genel olarakta sadece begendim :)

gülmekten ağladım, yanaklarım ağrıdı resmen şahanı seviyorum. ezgi mola'yla da gerçekten yakışmışlar bence...

ben çok güldüm ya hatta midem kasıldı kaburgalarım ağrıdı valla
kızlar artık kim bel altı espri yapmıyo komedi filimlerinde ben kolonya içtiği sahnede yarıldım resmen şahanı zaten severim cemden daha sevimli geldi bana herzaman

bel altı olmayan komedi istersenizde sağ sağlim var ben onuda çok beyenmiştim

Son düzenleme:
Belden aşağı espriler olduğu doğru ama çoğu da zaten herkesin bildiği espri benim hoşuma gitti.
Zaman kaybı değildi güzel bir sinema olmuş izlerken keyif aldım bol kahkaha ile

çok saçmaydı hiç gülmedim, insanları güldürmek için çok fazla bel altı muhabbete yer vermiş
ben ki şahanı seven biriydim, ama hep aynı modda tekrarlamış kendini, yine recep ivedik havasından çıkamamış
çok sıkıldım izlerken, tavsiye etmem

Bende geçen hafta erkek arkadaşımla gittim kendimi buldum diyebilirim fakat soğuk espriler vardı öyle çok güzel diyemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…