Çelişki...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Shurup
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Shurup

Ziyaretçi
kızlar 8 aylık hamileyim...eşimin benden git gide uzaklaştığını hissediyorum sanki...hamilelikten dolayı vücudumdaki yada cildimdeki değişikliklerden olmuş olabilirmi sizce.

cinselliğe düşkün biri değilim ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri yani neredeyse 7 buçuk aydır,bana asla cinsel anlamda yaklaşmadı.hep geri çeviren bendim oysa,hamilelikte ise eşim oldu.

cinselliği geçtim sarılıp uyumuyor bile.gerçekten çok mu soğumuş olabilir.Hamilelikte eşlerin aldatıldığını çok duydum ama asla böyle bir şey hissetmedim.acaba böyle bir şey mi var.üfffff

Bebeğe zarar geleceğinden korkuyordur bence....
Eee sana da biraz yaklaşsa kendinden korkuyordur yerimseniben

canım benim olurmu öyle şey aklına bile getirme bence sen ve bebek sıkıntıya girmeyin diyedir ...bence en güzel anne adaylarından biride sensin........:teselli:

Bazı erkeklerde bebeğe zarar veririm düşüncesi olduğunu duymuştum bundan olabilir, vucudundaki değişiklerle alakası olduğunu sanmıyorum, bunları kafana takıp üzülme bence, iyi bi anında konuş bu konuyu

Aynı anda aynı şeyleri yazmışız kızlar kaydirigubbakcemile3

canım sana ve bebeğe zarar vereceğinden korkuyordur belki
eşinle konuştunmu hiç bu konuyu

her erkek,eğer eşi hamileyse,
hem bebeği,hem de eşini düşünerek hareket eder...
zarar vermemek adına..
neden hemen acaba aldatır mı düşüncesi aklınıza geliyor?
güven çok önemli arkadaşım...
öyle şeyleri atın kafanızdan...
ne siz eşinizden soğuyun,ne de eşinizin soğumasına
izin verin...
yaşadığınız tatsız olayları da bir kenara bırakın,
çünkü artık bebğiniz olacak,yani siz de anne ve baba olacaksınız...
daha sıkı kenetlenmeniz lazım diye düşünüyorum..
sevgiler...

ışin kötü tarafı hamileliğin bu dönemi, libidonun pik yaptığı dönem, bence eşine ona yada bebeğe zarar gelmeyeceğini anlatırsan bir sorun kalmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle katılıyorum..benim eşimde bebeğe zarar veririm die ödü kopuyodu daha bir kaç günlükken bile düşün yani...o yüzden ben hamileyim diye ilişki falan düşünmemeye çalışırdı..

benım eşim eleni karnıma bıle koymuyo gece
sen bana sarıl korkuyorum bısey olcak dıye
ben delı yatıyorum bı yerıne zarar verırım dıye cok korkuyorum dıyo

bebek olunca hersey duzelır canım merak etme kaydirigubbakcemile5
bence sen bıraz hamılesın dıye boyle dusunuyosun malum hormonlardelikafadulden

canım bence senden uzaklaştığını düşünme.
kesinlikle bebeğe zarar geleceğinden korkuyodur.
hem senden neden soğusun canım,bu geçici bi durum,9 ayın sonunda yine eskisi gibi olacak herşey

sanırım sorunun cinsellik değil neden soğuk duruyor olması. hamileliği en güzel hale getirmekten çok seni bunaltıyor kafana soru işaretleri dolduruyor.
eşinle aranızdaki iletişimi bilemiyorum eger laftan anlar içten samimidir diyorsan konuş onunla

düşünüyorum şu filmlerdeki gibi eşiyle ilgilenip onun en zor zamanlarını kolay atlatması için çırpınan adamlar var mı?? yani biz kadınların çogu bunu yapıyoruz nezle olsalar bebeğimiz gibi bakıyoruz..
benimki hamileyken hep üzdü beni

hayırlısıyla kucağına al bebeğini bunları unutucaksın

eee tatlım konuş bi eşinle sende
sor bakalım bebek yüzünden mi soğuk böyle
eğer bebek yüzündense sende anlatırsın durumu belli bi zamana kadar normal bi şekilde olabilir falan die
en azından böyle kendi kendine kuruntu yapmaktan kurtulursun

biraz naz yap bakalım yanında iki kırıt
bana karşı cok soguksun neden de
böyle düşünmekten iyidir..

bencede bebeği düşünuyordur. artı sen normaldede pek ıstemıyormussun,hamıle olunca hıc ıstemeyecegını zannedıyordur.eğer gereksınımın varsa sen yaklaş canım.

Bende 7 aylık hamileyim ve eşim 6. aydan sonra cinsel ilişki istemedi " 5 dak. bir zevk için bebeğimi tehlikeye atamam" dedi. Bana sarılıp uyuyor ama beni rahatsız etmektende korkuyor, bazen rahat uyuyum diye sarılmaz ama ben gider sarılırım dayanamam.

Arkadaşım bence hormonların verdiği etkiyle böyle düşünüyor olmalısın, bazı erkekler bebeği olcağını öğrendiği andan itibaren cinselliği bırakıyorlar ama bunun soğumakla alakası yok, tamamen bebeğe zarar gelmesin diye düşünüyorlar. Sana sarılmamasıda senin rahat etmen içindir bence. Bu günlerin tadını çıkar, insan hayatında kaç kez hamile kalıyor ki, çok az kalımış senin doğuma. Birde hamileyken çalışıyormuydun, izne ayrıldn mı?

Bebeğe zarar geleceğinden korkuyordur bence....
Eee sana da biraz yaklaşsa kendinden korkuyordur yerimseniben

kesinlikle katılıyorum arkadaşa...bak şanslısın bebişin doğmasına az kalmış,bebiş doğduktan sonra herşey eski haline döner....bende senle aynı haldeyim 7.5 aylık hamileyim bende,düşünsene oturup kalkarken bile eşimden destek alıyorum ben,sürekli halsizlik,tansiyon düşmeleri,eşin sence böyle bir durumda illa cinsellik diye bastırsa o zaman tepkin nasıl olurdu onu düşün bence...dua et adam senide bebişide düşünüyor,ayrıca hiç merak edipte bebişini strese sokma annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…