Çelişkili Boşanma

Umutlu Biri

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
77
21
18
27
Çelişkili boşanma yapıp iyi ki yaptım diyen var mı yada keşke anlaşmalı yapsaydım diyen bu durumu birebir yaşamış kişilerden süreç nasıl ilerledi düşünceleriniz neler hangisi mantıklı

Sen bu adamım yaptıklarını sindiremiyorsun ve bu en çok sana zarar veriyor.

Her gün adamla ilgili konu açacağına, biraz kendine odaklanıp, sakinleşsen mi? Zaten daha sonra sakin kafayla düşünüp, en doğru kararı almak için çaba gösterirsin.
Haklısın biraz kendime zaman tanıyacağım.

Altin meblag ispat halin ve çok alacagin varsa cekismeli cocukta varsa. Lakin bunlar yoksa evlilik kisa surduyse anlasmalida anlasin.cok zor bi süreç cekismeli miden sinir sistemin kaldirmayablir .yasinda genc.ben yasli tayfayim🤣🤣 sinirim sabrim ve cocugum var diye cekismelideyim ama ama ama ne zor o karşının dilekçelerini okumak illet bise sakin kalamiyorsun okudukca hele tanik beyanlari evlere şenlik huni al tak seni deli ilan ediyorlar 😅😅
Yahu tereddüt edip konu acip acip duruyorsun 2 avukt gez isinde nam yapmis onlar karar versin adina yoksa olmaz böyle .kuckl sehirlede dava günleri 3 ayds bir oluyor ama büyük sehirlerde daha fazla ay 9 ay sonrasina atan bar duruşmayı 4 durusmada bitse 36 ay yapar ortalama tam alacagin nedir kac tl altin yasin kac meslegin ne nafaka ne bekletin var adamin isi ne
M mackali61 Purpplee Purpplee arkdslarda yeni bitti davalari oku konularini neler cektiler
Ben neler cekiyorum hala sürüyor

ne istediğinize bağlı olarak değişir. İstediğiniz çok elzemse çekişmeli olsun ama olmasa da olur bir an önce kurtulayım düşüncesi varsa anlaşmalı

Back
X