Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonucunuz nedir acaba ne olduTransferimin 4.günü bugün 7mart test günüm bir Umut açayım dedim konu Cem hocada aynı zamanlara denk gelen var mı benımle ben hiç bi belirti hissetmıyorum cok korkuyorum ilk tedavim![]()
Şükür pozitif sonucu aldım carsamba günü kese randevum varMerhaba sonucunuz nedir acaba ne oldu
Çok sevindim canım adına. İlk denemeniz miydi acaba. Benimde 22 Mart randevum var. Doğru karar verip vermediğime enimin olmaya çalışıyorum.Şükür pozitif sonucu aldım carsamba günü kese randevum var![]()
Merhaba 2022 fiyatı 15.500 diye yazıyor ama ilaç masrafı ve uygulayacağı tedaviye göre degısıyor ben bide şehir dışından gidip geldim iki defa yumurta toplama oldu Buda iki defa ilaç demek hiç ortada yokken histeroskopi oldum 50-60bin buldu bizim o yüzden tam bi rakam verılmıyor maalesefMerhaba, cem hoca da tüp bebek güncel fiyatı nedir acaba?
Ay inşallah çok umutlandım randevumu bekliyorum dört gözleEvet ilk denememdi Cem hocaya gitme sebebim ablam ve uc arkadaşımın ilk tedavileri olumlu oldu orda hersey nasıp kısmet ama gittiğinizde dogru yerdeyim diyeceksiniz bencehersey cok güzel olsun tez zamanda yeşil kalp nasıp olsun inşallah
![]()
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahBende cem hocaya gidiyorum 6 günümüz hayırlısı
Çok şükür pozitif ama değerim yavaş yükseliyorRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahGüzel haberler verın bize
![]()
Herseyın hayırlısı inşallah sağlıkla ilerlerÇok şükür pozitif ama değerim yavaş yükseliyor
Merhabalar bende Cem hocanın hastasıyım banada tanısal histeroskopi yapıldı. Rahim duvarı ince diye tespit amaçlı. Size yapılmasındaki amaç nedir acabaMerhaba 2022 fiyatı 15.500 diye yazıyor ama ilaç masrafı ve uygulayacağı tedaviye göre degısıyor ben bide şehir dışından gidip geldim iki defa yumurta toplama oldu Buda iki defa ilaç demek hiç ortada yokken histeroskopi oldum 50-60bin buldu bizim o yüzden tam bi rakam verılmıyor maalesef
Merhaba Bu işlemler kişiye göre değişiyor bende şehir dışı hastasıyım taze transfer uygun görülmedi yumurta toplama günü Cem hoca 2.reglinde transfer hazırlığına başlayacağız dediArkadaşlar merhaba hepinize sağlıklı günler dilerim ,bende cem celik hastasıyım bu ayki adet ile yumurta toplama için baslayacaktik ,şehir dışı hastasıyım ,yumurta toplama için kac gun kalmak gerekiyor ,bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim teşekkürler
Cok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba Bu işlemler kişiye göre değişiyor bende şehir dışı hastasıyım taze transfer uygun görülmedi yumurta toplama günü Cem hoca 2.reglinde transfer hazırlığına başlayacağız dedi
Tedaviniz hayırlı olsun bu işlemler kişiden kişiye degısıyor gerçekten bende iki defa yumurta toplandı bi ay içinde 9-10defa gıdıp geldim ilaçların yumurtalarda verdıgı tepkiye bağlıArkadaşlar merhaba hepinize sağlıklı günler dilerim ,bende cem celik hastasıyım bu ayki adet ile yumurta toplama için baslayacaktik ,şehir dışı hastasıyım ,yumurta toplama için kac gun kalmak gerekiyor ,bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim teşekkürler
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun bende cok sayıda polip vardı onları almassak transfer tutmaz demişti Cem hoca iyiki de almışız 9haftalık olduk bileMerhabalar bende Cem hocanın hastasıyım banada tanısal histeroskopi yapıldı. Rahim duvarı ince diye tespit amaçlı. Size yapılmasındaki amaç nedir acaba
Rica ederim canım ne demek valla ben aşağı yukarı Şubat ayından itibaren istdayım rahim dinlendirme işlemine gittik benim işlem biraz uzunca oldu yani ama ailelerimiz burda olduğu için kalma konusunda sıkıntım yok. Reglimin 1.gününden itibaren sayarsak 14.gün yumurtalarım toplandı. tabi bu işlem yumurtalıkların istenilen boyuta ulaşılabilmesi için beklenen süreye göre değişebilir canımCok teşekkür ederim bilgilendirme için
Kaç gün kaldınız adetten sonra yumurta toplanan kadar ,bir de benim adet donemin bayram öncesine geliyor kafam karıştı çok, ilaca başladıktan sonra kontrole gidiyorsunuz yumurta takibi için
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba tedaviniz hayırlı olsun bende cok sayıda polip vardı onları almassak transfer tutmaz demişti Cem hoca iyiki de almışız 9haftalık olduk bileRabbim herkese nasip etsin