Cem Çelik 2022 tedavi görenler

😢 canım ne yazacağımı bilemedim hayırlısı değilmiş demeli. Benimde pazartesi günü transfer o an nasıl oluyor merak ediyorum bende transfer anini

😢 canım ne yazacağımı bilemedim hayırlısı değilmiş demeli. Benimde pazartesi günü transfer o an nasıl oluyor merak ediyorum bende transfer anini
merhaba korkacak hıcbısey yok. aynı muayene gibi pozisyonda oluyor. hissetmıyorsunuz bıle. ultrasondan görüyorsunuz embrıyo bırakılırken.☺️☺️

Kimyasaldan hemen sonra doğaldan gebe kaldım şuan 8+5 haftalığım. Kafana hiçbirşey takma araştırma akışına bırak. Vajinal ultrasonla muayene olmaktan bir farkı yok benim için

canım nasıl oluyor surec transfer surecı
Mesajınızı yeni görüyorum cevaplıyorum korkulacak hiç bisey yok acı yok muayne gıbı düşünun kendinizi kasmayın yeter hayırlısı olur inşallah hakkınızda herkesin bir olmuyor ben 23.haftayım şükür negatif çıkanlarda insallah tez zamanda güzel haberler alırlar 🤲🏻🤲🏻 Kısmetten ötesi olmuyor maalesef 🥺 rabbim gönlünüze göre versin

Hiç anlamadım transfer anında ne oldu ne bitti hiç anlamadım bile. Saniyeler içinde oldu bitti bide kaçıncı gün ne belirtiniz oldu acaba
Benim 6. Gün çıktı . 5.gün embriyosuydu ama. 8. Gün ikinci testimi yaptığımda betam düşmeye başladı yani kimyasal oldu😔
Sana Progestan iğnesini kalçadan mı göbekten mi verdiler ?

Canım kaçıncı gün test yaptın evde bide gün gün belirtin neydi
6. gün lekelenme dışında bir belirtim olmadı. evde test yapmadım. 9. gunu 2 pedi doldurur şekılde kanamam oldu. umudum yoktu.9. gunu akşamı kan testi verdim. boşuna ılac kullanmak istemıyordum.değerim 230 çıkınca şok olduk. 2 kere daha test yaptık hep 2-3 katına çıkarak devam ettı. şuan 12 haftalık olduk. allah isteyen herkese nasip etsın . umarım pozitif olur sonucunuz 🙏🏻

Sevgili arkadaşlar bu gün Cem beye muayene oldum bu gün adetimin 3. Günü Almanya’dan geldiğim için hemen işleme başlamak istedim ve bizden kan testi sperm testi aldılar ultrason yaptılar iğne ve vitamin ilacı verdiler 5 gün sonra tekrar çağırdılar . Anlamadığım şey tahlil sonuçlarımız çıkmadan neye göre ilaç verdiler ve yumurta toplama da yine adet mi olmam lazım yoksa anlamadım ki

Sevgili arkadaşlar bu gün Cem beye muayene oldum bu gün adetimin 3. Günü Almanya’dan geldiğim için hemen işleme başlamak istedim ve bizden kan testi sperm testi aldılar ultrason yaptılar iğne ve vitamin ilacı verdiler 5 gün sonra tekrar çağırdılar . Anlamadığım şey tahlil sonuçlarımız çıkmadan neye göre ilaç verdiler ve yumurta toplama da yine adet mi olmam lazım yoksa anlamadım ki
Ondan muayneye göre veriyorlar… das ist normal zaman kaybetmemek için dert etmeyin

Kimyasaldan hemen sonra doğaldan gebe kaldım şuan 8+5 haftalığım. Kafana hiçbirşey takma araştırma akışına bırak. Vajinal ultrasonla muayene olmaktan bir farkı yok benim için
Eski başlıklarda gezerken denk geldim size, 2020de Kartal'da aşılamada denk gelmiştik. Şimdi 2mizde hamileymişiz 🤭🤗 çok sevindim size de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benden toplam 20 yumurta toplanmıştı 11 tane ye düşmüştü sonra 5 günü 7 tanesi tamamlandı . 7 taneden 4 tanesini teste gönderdik ve bu sabah 4 ü de sakat diye aradılar . Moralim çok bozuk acaba kalan 3 yumurtayı da teste göndersem mi yoksa yeniden yumurta toplama işlemi mi yaptırsam bu arada yaşın 43 .

Back
X