Yoğunluğu nasıl oluyor? Şuan Aralık'tan önceye randevu vermiyorlar hep dolu. Bu kadar yoğun bir doktor kontrollerde muayeneleri nasıl geçiyor?Merhaba Cem hoca gidiyorum çok memnunum transferim yapıldı bekliyorum
Bu arada hayırlı olsun umarım çok güzel haberler alırsınız. Benim de yeni negatif sonuçlandı henüz taze duygularımMerhaba Cem hoca gidiyorum çok memnunum transferim yapıldı bekliyorum
cem hocaya gittim amh.0.39 ilk sefer de.şükür 10.haftadayım. darısı isteyen herkesin başına.Yoğunluğu nasıl oluyor? Şuan Aralık'tan önceye randevu vermiyorlar hep dolu. Bu kadar yoğun bir doktor kontrollerde muayeneleri nasıl geçiyor?
En azından nasıl bir tedavi uygulayacağını falan anlatıyordur dimi? Kontrol muayenelerini de kendi yapıyor ilaçları da protokolü de kendi belirlemiyor mu? İlaç anlatımını hemşire yapsın da diğerlerini Cem hoca yapsın yeter:)cem hocaya gittim amh.0.39 ilk sefer de.şükür 10.haftadayım. darısı isteyen herkesin başına.
malesef o sıkıntı hep var. şimdi bir de prof. oldu programı daha da yoğunlaşmış. tedavi de pek doktoru görmüyorsun. yumurta toplama da bikaç kez muaynede görüyorsun onun harici ilaç değişimleri anlatımları vs.. hemşireleri danışmanları ilgileniyor. yum.toplama transfer vs.. onlara tabiki cem bey ilgileniyor.21ekim kontrole gittim en son ana baba günüydü..
Zaten önemli olan o, tabi ki ilaçları anlatmasını beklemem ama arada bir ne yapmam gerektiğini söylese iyi olur:) Bana durumumla ilgili kontroller esnasında bilgi verse güzel olur. Bir de telefonla ulaşılabiliyor mu? Arama ya da mesaj bakıyor mu?Evet yoğun ama ilgili sorduğunda cevap alabiliyorsun ilaç tarif hemşireler yapıyor muayeneleri Cem hoca yapıyor bana çok ilgili geldi diğer merkezlere göre
Numarasını veriyor ama hiç aramadım yazmadım muayene sırasında durumunu söylüyor nasıl gittiğiniZaten önemli olan o, tabi ki ilaçları anlatmasını beklemem ama arada bir ne yapmam gerektiğini söylese iyi olur:) Bana durumumla ilgili kontroller esnasında bilgi verse güzel olur. Bir de telefonla ulaşılabiliyor mu? Arama ya da mesaj bakıyor mu?
Ben de öyleyim özel doktor olmalarına rağmen aramaya yazmaya çekiniyorum hemşirelere yazıyorum bişey sormak isteyince. Ama doktorun o rahatlığı vermesi önemli. Bir de testleri kan tahlillerini dışarda yapıp getirmemizi kabul ediyor mu?Numarasını veriyor ama hiç aramadım yazmadım muayene sırasında durumunu söylüyor nasıl gittiğini
Canım toplam ne kadar gider oraya mesala ???Evet yoğun ama ilgili sorduğunda cevap alabiliyorsun ilaç tarif hemşireler yapıyor muayeneleri Cem hoca yapıyor bana çok ilgili geldi diğer merkezlere göre
Tabi dışarıda tahlil yaptırabilirsin ücretsiz on görüşme yapabilirsinBen de öyleyim özel doktor olmalarına rağmen aramaya yazmaya çekiniyorum hemşirelere yazıyorum bişey sormak isteyince. Ama doktorun o rahatlığı vermesi önemli. Bir de testleri kan tahlillerini dışarda yapıp getirmemizi kabul ediyor mu?
Canım tedavi kişiden kişiye değişir benim raporum vardı rapor kabul edilmiyor ama rapor üzerinden idiririm yapılıyor 550 ₺ muayene 7200 ₺ işlem tahlil vs 1400₺ rahim dinlendirme 1900₺ embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarım bir önceki tedavimden kalmıştı verdiği vitaminler çok yüksek fiyatta bugün transfer 6 günüCanım toplam ne kadar gider oraya mesala ???
Rahim dinlendirme zaten embriyo dondurma işlemine giriyor ona bide neden ayrı para alıyolar anlamadım. Siz ne zaman gitmiştinizCanım tedavi kişiden kişiye değişir benim raporum vardı rapor kabul edilmiyor ama rapor üzerinden idiririm yapılıyor 550 ₺ muayene 7200 ₺ işlem tahlil vs 1400₺ rahim dinlendirme 1900₺ embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarım bir önceki tedavimden kalmıştı verdiği vitaminler çok yüksek fiyatta bugün transfer 6 günü
Bir de hangi vitaminleri veriyor acaba?Canım tedavi kişiden kişiye değişir benim raporum vardı rapor kabul edilmiyor ama rapor üzerinden idiririm yapılıyor 550 ₺ muayene 7200 ₺ işlem tahlil vs 1400₺ rahim dinlendirme 1900₺ embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarım bir önceki tedavimden kalmıştı verdiği vitaminler çok yüksek fiyatta bugün transfer 6 günü
Rahim dinlendirme farklı ücret kalanları dondurma ayrı ben yeni transfer oldum 6 günüm bugün impRyl diye bir vitamin veriyor oldukça pahaliBir de hangi vitaminleri veriyor acaba?
Aa evet ben de onu iki ay kullandım daha önce. Acaba görüşmeye gitmeden evvel yine alıp hemen kullanmaya başlasam mı. Bunu yumurta kalitesi için veriyor dimi? 260lira falandıRahim dinlendirme farklı ücret kalanları dondurma ayrı ben yeni transfer oldum 6 günüm bugün impRyl diye bir vitamin veriyor oldukça pahali
Ne için verdiğini bilmiyorum 290 TL aldım daha yeni kullanmaya devam edeceksin dedi ne zaman gitmeyi düşünüyorsunAa evet ben de onu iki ay kullandım daha önce. Acaba görüşmeye gitmeden evvel yine alıp hemen kullanmaya başlasam mı. Bunu yumurta kalitesi için veriyor dimi? 260lira falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?