Cem Çelik tedavi görenler?

Whatsaptan sorduğunuz sorulara 15 dk içinde cevap mı verdi Bence bu şok ve çok iyi birşey. Daha ne olsun onlara cevap veriyorsa ilgili bir doktordur benimkinin umrunda bile olmuyordu üst üste yazınca belki kırk yılda bir cevap veriyordu

Ne için verdiğini bilmiyorum 290 TL aldım daha yeni kullanmaya devam edeceksin dedi ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Bana kalsa her an her dakika gitmeyi düşünüyorum sürekli arıyorum ama bir türlü müsait an bulamıyorum işte arada yokluyorum bi boşluk yakalarım diye. Bi 10 gün falan daha uğraşırım yoksa bekleyemem sanırım. Çünkü en azından bi görüşüp vitaminlere başlamam gerek. Olmazsa Sabri beyle görüşürüm bi

aynen aklıma takılan şeyler olduğunda bu tedavi sürecinde ara ara sordum dönüş yapıyor cem hocanın yanı sıra şöyle düşünün bahçecinin ekibi de çok sağlam yani laboratuar cihazlar emriyologlar sadece doktor bazlı gitmeyin.yeri geliyor acıbadem bahçecinin laboratuarını kullanıyormuş dünyadaki teknolojiyi takip edip kendilerine entegre eden tek merkez

Evet ben de öyle düşünüyorum. Oyüzden Cem bey olmazsa Sabri bey de olur diye düşünüyorum. İşte emin olamıyorum. İçimden gelen Cem hoca ama ana baba günü çok kalabalık oluyo ve kontroller çok kısa sürüyor diyenler var bu beni üzer

Emin ol sabri cem aslında aynı çünkü hepsi birlikte değerlendiriyorlar bahçecideki tüm doktorlara güven derim bi kere şunu bil işin mutfak kısmında da iyiler öenmli olan da o zaten benim transferime az daha cem hoca gelemeyecekti hiç sıkıntı etmedim transfer dediğin ne ki olan olmuş emriyo 5. Güne gelmiş sıvı almışlar cem hoca veya başkası mucize yapmıolar emriyologlar zaten o hale getirdi iyi veya kötü cem hoca veya diğer bahçeci doktorları içeriye atıyor sadece

Evet tabi orası öyle. Sadece muayene ve kontrollerde doktorun açıklama yapmasını önemsiyorum bu konuda muzdaripim. Uyguladığı tedaviden emin olan ve karşısındakine iyiyi kötüyü anlatan bir doktor istiyorum. Acele eden, geçiştirici cevaplarla bir an evvel odadan çıkmanı isteyen doktor olmasın istiyorum

Merhaba hayırlı olsun canım kaçıncı gün yaptın test benim bugün 8 günüm çok merak ediyorum
Bence yapmayın 2 gün sonra isterseniz yapabilirsiniz ozaman çıkar ama çıkmayınca moralinizi bozmayacaksanız. Bana 1 gün öncesinde yapabilirsin demişti benim merkez

Merhaba cnm ben 7.gün yaptım gördüm bugün yaptım gördüm bakalım yarında yapacağım
Yarın bende yapacağım çok merak ediyorum benim adetime 3 gün varken ben transfer oldum suan takvim 5 gün gecikme gösteriyor o yüzden hep bi acaba olmadimi 3 gün varken çok yakın transfer oldum

aramadım ama msj.lara bakıp cvp veriyor. sadece ilgilenmiyomş hissine kapılabiliyosunz bazen .)

Merhaba kızlar sonucum pozitif idrarda.kan daha yaptırmadım sizlere de umut olsun diye paylaşıyorum.acıbadem de iki başarısız ve 1 düşük ten sonra cem hocada ilk denemem

Çok şükür canım... Bende acıbadem kurbanıyım...
2 kez negatif ile sonuçlandı...
Bir daha gel diyor bide...
Anne olamayacağım diye korkmaya başladım..
Yazdığın umut oldu bana inşallah bizlerede böyle güzel haber vermek nasip olur...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

acıbadem tam bir fiyasko kesinlikle iş yapmış olmak için yapıyorlar bir negatif bir düşük var hala atma derdindeydiler bi test iste dimi tetkik yap hayır öyle gözleri kapalı atacaklar sürekli ben böyle şey görmedim gerçekten vicdansızlar

bahçeci bu konuda tek geçiyorum doktorun kim olduğunun önemi yok hepsi çok iyi ve hepsinin prensipleri var

Neden böyle bi hisse kapılabiliriz

doktoru görme konuşma fırsatın olmuyor. hast. girip kayıt yaptırdıktan snra bikaç saat bekleyebiliyorsun biz hatta bi kaç kez unutulduk. doktor rahim filmi istedi. tlf.dan çekip attık bidaha doktora gittiğimiz de filme bakıyım felan da demedi. onu da biz söyledik. bu tür şeyler olunca da arada sinir olmadık değil. biara hast. tadilat oldu tüm personel değişti vs.. bi karışıktı yani.. olumsuz sonuç almış olsaydık üzerine bi de eşim muhtemelen şikayet ederdi.

Sizden rahim filmi isteyip sonra ona bakmayı unutan ve de konuşma görüşme şansınız olmayan kişi Cem bey mi Bu benim için çok kötü bir detay

Sizden rahim filmi isteyip sonra ona bakmayı unutan ve de konuşma görüşme şansınız olmayan kişi Cem bey mi Bu benim için çok kötü bir detay

Bahçeci olduğunu düşünmüyorum kesinlikle çünkü rahim filminin raporlarını her şeyini fotokopi çekip arşivliyorlar ben unuttum kaç kere onlar unutmadı ..yani bizzat cem hocanın hastası olarak tek dezavantaj yoğunlar çünkü işlerinde gerçekten iyiler ve her kuruşu sonuna kadar helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…