Cemil tugay burun estetigi olanlardan yorum bekliyorum..

angel__2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
16
1
36
29
Ben temmuzda izmirde cemil tugaya burun estetigi olacagım, konustum kendisiyle cok icime sindi fakat henuz hic ornek goremedim, olanlar bana yardımcı olabilir mi resminizi gorebilirsem cok memnun olurum..

merhaba canım ben cemil beye 5 gün önce ameliyat oldum gerçekten işinin ehli bir doktor o konuda için rahat olsun . Şu an burnum alçıda olmasına rağmen şeklini çok sevdim eskiden uzun ve kemerli bir burnum vardı Cemil bey saolsun şu anki burnum çok güzel uzunluğu kalkıklığı kısacası şu an çok memnumun inş atel çıktıktan sonra da böyle olur :)) şimdiden sana geçmiş olsun

merhaba canım ben cemil beye 5 gün önce ameliyat oldum gerçekten işinin ehli bir doktor o konuda için rahat olsun . Şu an burnum alçıda olmasına rağmen şeklini çok sevdim eskiden uzun ve kemerli bir burnum vardı Cemil bey saolsun şu anki burnum çok güzel uzunluğu kalkıklığı kısacası şu an çok memnumun inş atel çıktıktan sonra da böyle olur :)) şimdiden sana geçmiş olsun
Acaba resmini gorebilir miyiim?

Ve zorluk yasadın mı acaba nasıl gecti ameliyat sonrası? Suan acıkcası baya gozumde buyuyo

Açıkcası yaşamadım desem yalan olur ameliyattan sonra ilk gece biraz ağrı ve tamponların rahatsızlığı oluyor ama sabah zaten cemil bey erkenden gelip tamponları çıkarıyor hemşirelerde çok ilgili zaten yani sadece ilk gece zor ondan sonrası kolay korkmana gerek yok. Ha bir de benim tenim çok hassas olduğu için baya şişlik oldu ama o kişiye göre değişiyormuş hemşirelere sordum hiç şişliği ve morluğu olmayan da var dediler

Açıkcası yaşamadım desem yalan olur ameliyattan sonra ilk gece biraz ağrı ve tamponların rahatsızlığı oluyor ama sabah zaten cemil bey erkenden gelip tamponları çıkarıyor hemşirelerde çok ilgili zaten yani sadece ilk gece zor ondan sonrası kolay korkmana gerek yok. Ha bir de benim tenim çok hassas olduğu için baya şişlik oldu ama o kişiye göre değişiyormuş hemşirelere sordum hiç şişliği ve morluğu olmayan da var dediler
Kent hastanesinde mi oldun acaba? Bide tamponlar cıktıktan sonra nefes alman rahat oldu mu? benim nefes almamda da sorun var burun duvarım yamuk oldgu icin ikisini bi arada yaptırcam

Ben park tıp merkezinde oldum orası da yeni açılmış ama bence çok güzel ben inanılmaz rahat ettim çok hasta olmadığı için hemşireler senin üzerine titriyor resmen. Tamponların çıkması gayet rahattı hiç acımadı çıktıktan sonra da nefes aldım güzelce sorun yaşamadım ama dediğim gibi ilk iki üç gün hafif akıntım kan vs oldu bu yüzden burnumdan çok rahat nefes alamadım ama onu da zaten spreylerle falan hallediyorsun açılıyor burnun ondan sonrası rahat zaten

Ben park tıp merkezinde oldum orası da yeni açılmış ama bence çok güzel ben inanılmaz rahat ettim çok hasta olmadığı için hemşireler senin üzerine titriyor resmen. Tamponların çıkması gayet rahattı hiç acımadı çıktıktan sonra da nefes aldım güzelce sorun yaşamadım ama dediğim gibi ilk iki üç gün hafif akıntım kan vs oldu bu yüzden burnumdan çok rahat nefes alamadım ama onu da zaten spreylerle falan hallediyorsun açılıyor burnun ondan sonrası rahat zaten
Çok sagol ya umarım benimki de seninki gibi gecer.. Yazın olman bi sıkıntı yarattı mı peki? Ben mecbur yazın olucam:(

Çok sagol ya umarım benimki de seninki gibi gecer.. Yazın olman bi sıkıntı yarattı mı peki? Ben mecbur yazın olucam:KK43:
Yazın daha mor ve daha sis oluyor ister istemez, birde alci zaten bunaltıyor yazın olduğu için ekstra bunaltabilir onun dışında sıkıntısını görmedim ben :)

Çok sagol ya umarım benimki de seninki gibi gecer.. Yazın olman bi sıkıntı yarattı mı peki? Ben mecbur yazın olucam:KK43:
Yazın şişliklerin ve morlukların geçmesi daha uzun sürüyormuş doktor dedi ama benim şu an 9.gün bende morluk kalmadı şişlik olarak da sadece burnumda varmış biraz onun dışında ilk iki hafta çok sıcak ortamlarda bulunma bence

15 mi:KK43: bogazım dudagım falan baya kurudu ya agzımdan nefes almaktan artık burnum acılsın istiyorum
Alçı çıkınca baya rahatlama oluyor büyük bir yükten kurtuluyorsun , şuan nefes alıyorum burnumdan ama ara ara hafif tıkanıyor o da abartılacak kadar değil ağzından nefes aldığın için ağzının kuruması normal şuan en zor süreçtesin allah yardımcın olsun içini temizlemeyi ihmal etme

Back
X