Dudak Makyajı Cemre' nin ruju nedir? (resimli)

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.328
2.762
448
kızlar Kuzey Güney dizisini takip edenler bilir. Cemre (Öykü Karayel) 'nin 46. bölümdeki rujuna bayıldım. bu renk tam olarak ne rengidir. numarası kaçtır? buna yakın hangi markadan bulabilirim? yardımcı olur musunuz?

$20121018_31_kuzey-guney-son-bolum-cemre-evlilik-teklifini-kabul-ediyor-mehmet-erdem-hakim-be...webp

Ben de aynı bölümden şu ruju merak ettim, tam istediğim gibi rengi ve mat olması..

8113208770_ce1f9e444e_b.jpg

ya ben kırmızı tonlarda bir ruj arıyordum ama bunu görünce tam istediğimin bu ruj olduğunu anladım...
gül rengi sanki öyle değil mi?
nasıl tarif edebilirim ki acaba?

İlk ruj, rose kırmızı diye geçer.
İkinci ruj ise dediğiniz gibi gül kurusu ya da kiremit rengi olabilir.
Rujlarda matlığı sağlamak istiyorsanız ruju sürdükten sonra üzerine bir kat şeffaf pudra geçin.
Unutmamanız gereken bir şey daha var, herkesin dudak rengi farklıdır ve aynı renk olsa da rujlar hepimizde farklı algılanır.
Dudakları koyu olan biriyim ve ruj seçiminde çok zorlanırım, bu sebeple aldığım tüm rujları parmağımla sürerim.
Böylece renkleri hem çok daha açık oluyor hem de tek bir rujla 4-5 ayrı tonu yakalayabiliyorum.

İlk ruj, rose kırmızı diye geçer.
İkinci ruj ise dediğiniz gibi gül kurusu ya da kiremit rengi olabilir.
Rujlarda matlığı sağlamak istiyorsanız ruju sürdükten sonra üzerine bir kat şeffaf pudra geçin.
Unutmamanız gereken bir şey daha var, herkesin dudak rengi farklıdır ve aynı renk olsa da rujlar hepimizde farklı algılanır.
Dudakları koyu olan biriyim ve ruj seçiminde çok zorlanırım, bu sebeple aldığım tüm rujları parmağımla sürerim.
Böylece renkleri hem çok daha açık oluyor hem de tek bir rujla 4-5 ayrı tonu yakalayabiliyorum.

ilk rujdan bahsediyorum canım diğerini arkadaş kendisi için koymuş. rose kırmızı. ama kırmızı deyince ciyak ciyak kırmızılar vermesinler emin misiniz. numarası ya da markası olarak önerebileceğiniz bir şey var mı??

ilk rujdan bahsediyorum canım diğerini arkadaş kendisi için koymuş. rose kırmızı. ama kırmızı deyince ciyak ciyak kırmızılar vermesinler emin misiniz. numarası ya da markası olarak önerebileceğiniz bir şey var mı??

Avonun bir ruju vardı bu renk, uzun süre kullanmıştım bittiği için malesef numarasına bakma şansım yok.
Ama şöyle söyleyeyim, kullandığım ruj mentollüydü.
Belki katologlarda o şekilde bulursunuz.
Diğer markalar içinse bu renk ruj sürülmeden önce dediğiniz gibi bayrak kırmızısı durmaz aksine gül kırmızı gibi koyu olur.
Zaten denemeden asla almayın, testerı sürmek elbette hepimizde hijyen duygularını kabartıyor ama avuç içinizle bileğinizin kesiştiği yer dudak renginize en yakın olan yerdir.
Bileğinizde deneyerek renkleri inceleyin.
Yanlış bilmiyorsam flormarın da vardı böyle bir ruju:44:

avon red 2000
Mac Russian Red bu ikisine bir bak derim ben:34:

Son düzenleme:
kızlar Kuzey Güney dizisini takip edenler bilir. Cemre (Öykü Karayel) 'nin 46. bölümdeki rujuna bayıldım. bu renk tam olarak ne rengidir. numarası kaçtır? buna yakın hangi markadan bulabilirim? yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 537953

canım flormarın wearing serisinden bakabilirsin bende kırmızısını kullanıyorum bu renge yakın
flormar-long-wearing-ruj.jpg

Küçük bir foto araştırmasıyla en azından rujun nasıl duracağı ile ilgili bir örnek buldum.
Sizin istediğiniz en sağdaki gibi görünüyor, ama fikrimce bu rujların hepsinin yoğunluğu ile oynayarak gösterdiğiniz fotodaki görüntüyü elde edersiniz.
Koyuluktan kastım buydu, diğer rujlar kadar belirgin kırmızı değillerdir.
Ürünleri denerken bu tonlarda olanlara yönelin derim.

$kirmizi-rujlar-gr1.webp$kirmizi-rujlar.webp

Küçük bir foto araştırmasıyla en azından rujun nasıl duracağı ile ilgili bir örnek buldum.
Sizin istediğiniz en sağdaki gibi görünüyor, ama fikrimce bu rujların hepsinin yoğunluğu ile oynayarak gösterdiğiniz fotodaki görüntüyü elde edersiniz.
Koyuluktan kastım buydu, diğer rujlar kadar belirgin kırmızı değillerdir.
Ürünleri denerken bu tonlarda olanlara yönelin derim.

Eki Görüntüle 538204 Eki Görüntüle 538205

evet en sağdaki ve en soldaki olablir. ortadakiler ise çok çiğ duruyor.

teşekkür ederim aslında avonun ürünler pek kalıcı olmuyor. rujları nasıl kullanmadım ama...

Şöyle söyleyeyim, ben de pek sevmem markayı ama oje ve ruj dediğinizde aklıma gelen ilk birkaç markadan biridir.
Diğer ürünleri satılan fiyatı haketmese de ruj ve ojede şüphe etmeyin derim.
7 gün hiçbir şekilde çıkmayan, dökülmeyen ojeyle karşılaşınca şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım.
Bu dediğim mentollü kırmızı rujunu ise sabah 9 da sürerdim parmağımla hafif şekilde, gece yatmaya hazırlandığımda çıkarmam gerekirdi.
Siz hesap edin kalıcılığı...

Back
X