Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ruj, rose kırmızı diye geçer.
İkinci ruj ise dediğiniz gibi gül kurusu ya da kiremit rengi olabilir.
Rujlarda matlığı sağlamak istiyorsanız ruju sürdükten sonra üzerine bir kat şeffaf pudra geçin.
Unutmamanız gereken bir şey daha var, herkesin dudak rengi farklıdır ve aynı renk olsa da rujlar hepimizde farklı algılanır.
Dudakları koyu olan biriyim ve ruj seçiminde çok zorlanırım, bu sebeple aldığım tüm rujları parmağımla sürerim.
Böylece renkleri hem çok daha açık oluyor hem de tek bir rujla 4-5 ayrı tonu yakalayabiliyorum.
ilk rujdan bahsediyorum canım diğerini arkadaş kendisi için koymuş. rose kırmızı. ama kırmızı deyince ciyak ciyak kırmızılar vermesinler emin misiniz. numarası ya da markası olarak önerebileceğiniz bir şey var mı??
kızlar Kuzey Güney dizisini takip edenler bilir. Cemre (Öykü Karayel) 'nin 46. bölümdeki rujuna bayıldım. bu renk tam olarak ne rengidir. numarası kaçtır? buna yakın hangi markadan bulabilirim? yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 537953
canım flormarın wearing serisinden bakabilirsin bende kırmızısını kullanıyorum bu renge yakın![]()
Küçük bir foto araştırmasıyla en azından rujun nasıl duracağı ile ilgili bir örnek buldum.
Sizin istediğiniz en sağdaki gibi görünüyor, ama fikrimce bu rujların hepsinin yoğunluğu ile oynayarak gösterdiğiniz fotodaki görüntüyü elde edersiniz.
Koyuluktan kastım buydu, diğer rujlar kadar belirgin kırmızı değillerdir.
Ürünleri denerken bu tonlarda olanlara yönelin derim.
Eki Görüntüle 538204 Eki Görüntüle 538205
avon red 2000
Mac Russian Red bu ikisine bir bak derim ben![]()
canım flormarın wearing serisinden bakabilirsin bende kırmızısını kullanıyorum bu renge yakın![]()
teşekkür ederim aslında avonun ürünler pek kalıcı olmuyor. rujları nasıl kullanmadım ama...
flormarın rujları nasıl canım kalıcı mı? ben biraz pastel mat dursun istiyorum...