cemre'm geldi :)))))

bayadır yazmamısım pc ye oturmak ne mumkun :50:
kızım 15 aylık kocaman prenses oldu.onu cok ama her zamnkinden daha cok seviyorum.suan odasında oyun oynuyor. akıllı meleğim uykudan uyandı beşiğinden çıkıp oyuncaklarıyla oynuyor.sesini duyuyorum abaa diyor bana :52:
daha yürümüyor ama :( hevesle bekliyorum yürümesini inş o gün de yazar haber veririm.

selam güzel anneler...
benim cemre'm 34+5 de 01.08.2012 çarşamba günü saat 14:30 da 2850 kg 47 cm spinal sezayenle dünyaya geldi...
ilk doğduğun da iki damar arasında açıklık,solunum sorunu ve azıcık saarılık vardı 10 gün kuvezde kaldı 9 gündür de yanımda kızım
şimdi 19 günlük oldu allah'ıma şükür daha hiç mama vermedim emiyor meleğimmm :16::16::16::16::16::16:annesini hiç üzmedi çok uslu maşallah diyin teyzeleri:nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: maşallahhhhhh

Canimin cani cadi kizim 20 ayini gecti bile bugun iyice gezdi park avm ne varsa artik kucuk cumlelerde kuruyor kelebegim ve hic mi hic yorulmuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa ne kadar zaman gecmis aradan cemosa kardes geliyor allah nasip ederse simdi 5.5 aylik bakalim cemis da buyudu 4 ay sonra 4 yasina giriyor insallah kuzum bugun evcil hayvanlar parkina gittik ondan once de evde trambolinde zipladi usuttu kuzum terlemis o teriyle de hasta oldu atesi var simdi biraz ilaclarini icirdim ins sabaha biseyi kalmaz onun disinda kipir kipir yorulmak nedir bilmiyor bicir bicir susmak bilmiyor onunla olmak cok guzel bazen zorlasa da tabii surekli oyun oynamak istiyorr cadim bnm bunlariyazarkenden bi yandn da oglusum tekmeliyor canlari sagolsun yetet ki elbet bir gun buyuyecek allahin izniyle

vayy bee zaman ne cabuk geciyor cemremi buyuttum simdi kardesine bakiyorum suan cemrem koyde yarin gelecek insallah cok ozledim kuzumu ilk defa kizimdan ayri kaldim cok zor geldi o olmayinca ev sepsesiz hic bi oda dagilmadi sabah topladigim haliyle kaliyor ama olsun cemremi dunyalara degismem sesini varligini ozledim meger o benim en buyuk arkadasimmis herseyimmis annesi yesin onun badem gozlerini

Ah cemrem benim kınalı kuzum ömrü yiyorsun desem yeridir çok yoruluyorum iki çocuk zormuş Rabbim canlarını sağ etsin

selam güzel anneler...
benim cemre'm 34+5 de 01.08.2012 çarşamba günü saat 14:30 da 2850 kg 47 cm spinal sezayenle dünyaya geldi...
ilk doğduğun da iki damar arasında açıklık,solunum sorunu ve azıcık saarılık vardı 10 gün kuvezde kaldı 9 gündür de yanımda kızım
şimdi 19 günlük oldu allah'ıma şükür daha hiç mama vermedim emiyor meleğimmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:annesini hiç üzmedi çok uslu maşallah diyin teyzeleri:nazar:
Maşallah prensesim e

Back
X