Belli ki travma derecesinde etkilenmişsiniz bir psikologla bu durumu aşabilirsiniz.kizlar iyi geceler.. yakin zmanda bi tanidigim vefat etti ve yakinimiz oldgu icin canze evine hemen gttik ve ben cenazeyi yuzu acik halde deil ama yatarken uzeri ortulu halde gordum.. daha onceleride tanidgim biri vefat ettiginde ben 1 ay kadar evde tek basima kalamiyorum.. karanlik biyere giremiyorum. kalp krizi gecircek gbi oluyorum bu benim hayatimi cok zorlastiriyor. bu korkuyu nasil yenerim lutfen yardim edin yani illaki cenazeye gitmem deil ben duysam bile tanidigimin vefatini sanki karsima cikivercekmişcesine aklim gdyor bu korku nasil olustu bilmiyorum ama kucuklugumden beri var evliyim cocugum var ama ben hala geceleri mama yapmaya kosarak gdiyorum varmi bu korkuyu yenen banada soylermisiniz lutfen..
tesekkur ederm canim evet bu gidisler zaten psikologa gtsem iyi olucak ileri derece bi etki birakicak dye korkuyorumBelli ki travma derecesinde etkilenmişsiniz bir psikologla bu durumu aşabilirsiniz.
İman zayıflığından da korkabilirsiniz,kizlar iyi geceler.. yakin zmanda bi tanidigim vefat etti ve yakinimiz oldgu icin canze evine hemen gttik ve ben cenazeyi yuzu acik halde deil ama yatarken uzeri ortulu halde gordum.. daha onceleride tanidgim biri vefat ettiginde ben 1 ay kadar evde tek basima kalamiyorum.. karanlik biyere giremiyorum. kalp krizi gecircek gbi oluyorum bu benim hayatimi cok zorlastiriyor. bu korkuyu nasil yenerim lutfen yardim edin yani illaki cenazeye gitmem deil ben duysam bile tanidigimin vefatini sanki karsima cikivercekmişcesine aklim gdyor bu korku nasil olustu bilmiyorum ama kucuklugumden beri var evliyim cocugum var ama ben hala geceleri mama yapmaya kosarak gdiyorum varmi bu korkuyu yenen banada soylermisiniz lutfen..
ne alaka bu konu ile?İman zayıflığından da korkabilirsiniz,
Bence alakasi yok ve komik geldi, ölüden mezarliktan korkmak genelde hekesin yasadigi bisey, bilmedigi birseyden korkuyor o ne halde bilmiyor ve eskiden duydugumuz hikayeler korku filmleri hep bu korkuta zemin hazirliyor, yok ruh,peri virt zirt hikayeleri...İman zayıflığından da korkabilirsiniz,
Basiniz sagolsun. Bende annemi kaybedince anlamistim.Ölümün ne olduğunu bilmeli ve kabullenmelisiniz önce.
Beynimiz bilmediği şeylere karşı korku yaşar.
Ölüm başka bir aleme geçiştir,biz nasıl hayatta iken o alemi gezemiyorsak onlarda burada gezinmiyor.
Ceset bir elbisedir ve sahibi gidince toprağa saklanır.
Ailenizden biri gidince bunu daha iyi anlayıp hissedersiniz,benide etkilerdi ancak annemi kaybedince bu olaya bakış açım değişti.
Ne güzel anlatmışsınız ölümden korkan ben şu yazıdan sonra resmen ölüme farklı gözle baktımÖlümün ne olduğunu bilmeli ve kabullenmelisiniz önce.
Beynimiz bilmediği şeylere karşı korku yaşar.
Ölüm başka bir aleme geçiştir,biz nasıl hayatta iken o alemi gezemiyorsak onlarda burada gezinmiyor.
Ceset bir elbisedir ve sahibi gidince toprağa saklanır.
Ailenizden biri gidince bunu daha iyi anlayıp hissedersiniz,benide etkilerdi ancak annemi kaybedince bu olaya bakış açım değişti.
sağolun sizinde başınız sağolsun.Basiniz sagolsun. Bende annemi kaybedince anlamistim.
Tsk ederim. Allah geride kalanlara uzun omurler versin.sağolun sizinde başınız sağolsun.
rica ederim,insan hayatı bu dünyadan önce başlayan bir hayat aslında ve her bulunduğumuz alemi en güvenilir görüp benimsemişiz.Ne güzel anlatmışsınız ölümden korkan ben şu yazıdan sonra resmen ölüme farklı gözle baktım
rica ederim,insan hayatı bu dünyadan önce başlayan bir hayat aslında ve her bulunduğumuz alemi en güvenilir görüp benimsemişiz.
Anne karnı gibi aynı,daracık,karanlık,su içinde dururkende orada mutluyduk dünyaya gelmeye korktuk,geldiğimiz gibi ağladık.
Ama bir baktıkki burada hayat daha güzel,daha renkli ve ferah.
Ahirette öyle bir yer,dünyaya gözlerimizi açmadan yaşadığımız korku ve kaygı,gözlerimizi kaparkende bizimle.
Geldiğimiz durakların hepsi bir öncekinden daha geniş ve daha ferah aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?