Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketCenazeyi alkışlama eylemini doğru buluyor musunuz?
alkış olayını ilk kim başlattı onu merak ediyorum ben.Biri Allah bilir sinek falan öldürmeye çalışıyordu,bunu gören halkım ''aaa bizde alkışlayalım,öyle lazım geliyor demekki'' diye düşündü ve alkış olayı böyle yayılıp gitti herhalde....
Bencede çok saçma alkışlamak ama bi şeyi merak ettim evet diyen 3 kişi ve sanatçılar için yapılmalı diyen 5 kişi nerde niye yorum yazmamışlar merak ettim..CADIARZU
ölen kişi vasiyet ettiyse öyle birşey yaparım...Ama toplulukta öyle kendi kendine alkışlayan olursa hiç katılacağımı sanmıyorum.Hem cenaze alkışlamaya ben ilk kez burda duyuyorum var mı yapan böyle birşey hayret valla
sanatçılar için yapılmalı diyorum..çünkü onlar alkışları duydukça mutlu oluyorlar..o alkışlar onlar için çok değerli..emeklerinin karşılığı olarak alıyorlar alkışları..ve öldüklerindede çok şeyler başardın anlamında alkışlanmaları bence çok güzel..bende sanatçı olsaydım öldükten sonra bile alkışlanmak çok hoşuma giderdi.ayrıca sanatçı olan bi yakınımın böyle alkışlanmasındanda gurur duyardım.....bu sadce benim fikrim...alkisalkisalkis
tamamen özenti olayı.
Cenaze başında akrabalarının konuşma yapması falan bana göre değl konuşmaktan çok adamın artık duaya ihtiyacı var alkış konuşmlalar gereksiz ve tamamen ÖZENTı!