• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene ucu törpüleme ankara

penguenkoalapanda

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
288
Çenem çok geniş ve uzun ve bundan nefret ediyorum. Yaşlandıkça, hele de doğum yaptıktan sonra gitgide cadıya benzedim. Burnumda kırık var soldan belli oluyor. Çenemin de sol tarafı sağdan daha uzun. Ankara’da çene törpületme yaptırmak istiyorum. Doktor tavsiyesi, yaptıranların tecrübeleri nedir? Gerçekten yapan çok az ve hiç fotoğraf paylaşan yok. 1-2 mm yaptık diyip bırakırsalar o parayı verip o acıyı çektiğime değmez. Lütfen bakın. Çirkinlikten delireceğim.

Çenem çok geniş ve uzun ve bundan nefret ediyorum. Yaşlandıkça, hele de doğum yaptıktan sonra gitgide cadıya benzedim. Burnumda kırık var soldan belli oluyor. Çenemin de sol tarafı sağdan daha uzun. Ankara’da çene törpületme yaptırmak istiyorum. Doktor tavsiyesi, yaptıranların tecrübeleri nedir? Gerçekten yapan çok az ve hiç fotoğraf paylaşan yok. 1-2 mm yaptık diyip bırakırsalar o parayı verip o acıyı çektiğime değmez. Lütfen bakın. Çirkinlikten delireceğim.
Görüştüğünüz doktor oldu mu, belki burun ameliyatıyla birlikte önerirler, hacettepede mert çalış var çene ameliyatı çok yapıyormuş ama törpülemeyi bilmiyorum benimde sağ tarafım az kısa sola göre ama anlayan bi doktor çıkmadı🙃o kadar herkeste olabilir falan dediler, istersen dolgu yapalım diyende oldu hiçbirşey yaptırmadım şimdilik

Evet geçen gün birini aradım. Çene için gerek yok aksine çok güzel ama illa isterseniz yapalım dedi. Peki burun yaptırmalı mıyım dedim. Ben karışmak istemedim ama sorduğunuz için söyleyim, ufak bir şeyler burna olursa güzel olur dedi. Yüzyüze görüşmede çizm üstünde bakalım isterseniz dedi. Bu kişi ankarada. Sosyal medyada buldum. Bilmiyorum ona mı giderim başkasına mı ama çene ucum rahatsız ediyor hala.

• Beğen
Reactions: Rhh
Aynen. Belki bu da bir taktiktir. Bilmiyorum. O kadar güvensizim ki, pişman olmaktan da korkuyorum. Küçük çocuğum var. Ameliyat sürecindeki tek korkum ona yetişememek.

• Beğen
Reactions: Rhh
İlk önce istediğinizi iyi anlayan ve yaptığı işlemi güzelce anlatan bi dr bulmak lazım çok zor değilse olursunuz , küçük çocuğunuza bakacak biri varsa burun ameliyatıda düşünüyorsanız birarada olun bence

Back
X