Sivilceli Ciltler çenedeki sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ooo kendimi çok yaşlı hissettim şimdi :)

Genceciksin ne güzel. Ergenlik sivilcesi olabilir o zaman. Ben o yaşlarda olsam hiç dert etmezdim herhalde. Şimdi 32'yim anti aging mi akne karşıtı mı karar veremiyorum :)))) Büyük ihtimalle ileride kırışıklıklarımın arasından çıkıyor olacak sivilceler :))))

Şaka bir yana ayda 1-2 sivilcem mutlaka olur. Ama bazı yıllarda kış aylarında birden sivilcelenirim. Sonraki yıl hiç çıkmazlar gibi bi durumum var yani.

Alkolsüz tonik tavsiyemi vereyim hemen abla/teyze olarak :42: Ducray Keracynl Lotion (akne karşıtı matlaştırıcı içinde asitler mevcut ama alkol yok). Bu matlaştırma özellikli olduğu için akşam için başka bir tonik arayışındayım Druide Face Toner düşünüyorum ama tam karar veremedim.

Ayrıca 32 yaşında ne kırışıklığııı ☺️☺️ tavsiye için teşekkür ediyorum hemen bakıcam şimdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annem 39 ablacım vala :)) bi mağazayla görüş istersen baya iyi ürünler var yönlendiriyolar :))

Hımmm anladım canım.

Annene imrendim valla ne yalan söyliyeyim, arkadaş gibisinizdir ne güzel. Benim oğlum daha 22 aylık ama bende kendimi onunla genç hissediyorum :))

İnşallah kurtulursun sivilcelerinden zaten Roac kullanıyormuşsun, birşeyin kalmaz merak etme.

Ayrıca 32 yaşında ne kırışıklığııı ☺️☺️ tavsiye için teşekkür ediyorum hemen bakıcam şimdi :)

Kırışıklık yok çok şükür canım ben ileride demiştim :46:

Anti aging koruma amaçlı zaten.

Hımmm anladım canım.

Annene imrendim valla ne yalan söyliyeyim, arkadaş gibisinizdir ne güzel. Benim oğlum daha 22 aylık ama bende kendimi onunla genç hissediyorum :))

İnşallah kurtulursun sivilcelerinden zaten Roac kullanıyormuşsun, birşeyin kalmaz merak etme.
Anneden çok abla gibi vala çok güzel oluyor ablacım vala :) oğlunu da allah bağıslasın :))
Tekrarlayanlar felan varmıs umarım gecer 3 ayım kaldı benim ☺️

Anneden çok abla gibi vala çok güzel oluyor ablacım vala :) oğlunu da allah bağıslasın :))
Tekrarlayanlar felan varmıs umarım gecer 3 ayım kaldı benim ☺️

Geçer canım merak etme, tekrarlamayacaktır inşallah. Sağol canım, seni de ailene bağışlasın.
Sivilcesiz ve kırışıklıksız :))) güzel huzurlu bir yaşam diliyorum sana ve annene.
Hoşçakal canım.

Geçer canım merak etme, tekrarlamayacaktır inşallah. Sağol canım, seni de ailene bağışlasın.
Sivilcesiz ve kırışıklıksız :))) güzel huzurlu bir yaşam diliyorum sana ve annene.
Hoşçakal canım.

Umuyorum ablacım :) çok teşekkür ediyoruum, ben de sana oğlunla eşinle mutlu seneler diliyorum :)

Back
X