Merhaba ben 17 yasindayim stresten gece dislerimi sıkıyormusum gunduz de dislerimi sıkarken buluyorum kendimi genelde. cenem agridigi icin doktora gitmistim gecen sene yapacak bir sey yok dikkat edeceksin demisti ve kas gevsetici vermisti. Son 1 haftadir cenem inanilmaz agriyor 5 tane agri kesici ictim kas gevsetici de ictim hic ise yaramiyor aglaya aglaya bir hal oldum cenemi acamiyorum sadece corba icebiliyorum zaten agzimin ici yara hep cok canim aciyor ve cook korkuyorum dislerim sallaniyor cunku ne yapacagim ben lutfen bana yardim edin o kadar cok korkuyorum ki zaten panik atagim var cok kotu hissediyorum cok korkuyorum adanada yasiyorum ne yapayim ben doktora nereye gideyim moralim o kadar bozuk ki yazililarim var calisamiyorum da agliyorum su an cok korkuyorum geceleri ruyamda dislerimi kaybettigimi cenemi acamadigimi falan goruyorum hep aglaya aglaya uyaniyorum belki size sacma bile gelebilir bu kadar korkmam ama asiri agriyor cenem ve panik atagim var zaten o yuzden bu kadar abartiyorum sanirim arkadaslarim dalga geciyor ama dislerimi kaybedecegimi ve cenemi acamayacak hale gelecegimi dusunuyorum hep bana yardim edin lutfen...