Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cenemde sivilce çıktı gebelik belirtisi olabilir mi?
Tüm testleri yaptırdık.genetik test.spermiyogran.gitmedigim doktor kalmadı.kist yok.yumurta rezervi çok iyi.butun gebeliklerim doğal yollarla oldu.regl dönemim çok düzenlidir.28 günü geçmez.hatta kürtaj olduktan 10 gün sonra normal regl dönemime geçiyorum.ama yok sebep bulamiyorlar
Merhabalar. Benim de yüzümde çok sivilce olmuştu ancak bu belirti tek başına yeterli değil tabi. Kasık batmalarınız var mı? Göğüs hassasiyetiniz akıntınız vs? Bir de alerji testi yaptırın isterseniz belki tükettiğiniz bir şeye vücudunuz reaksiyon veriyordur
Merhabalar. Benim de yüzümde çok sivilce olmuştu ancak bu belirti tek başına yeterli değil tabi. Kasık batmalarınız var mı? Göğüs hassasiyetiniz akıntınız vs? Bir de alerji testi yaptırın isterseniz belki tükettiğiniz bir şeye vücudunuz reaksiyon veriyordur
Her defasında farklı belirtiler oldu ama başka birşeyim yok şu anda .alerji yapacak birşeyde yemedim açıkçası.bilmiyorum beklemekten başka çarem yok sanirim
Benim değerim 5.30 du Euthyrox 50 mg vermişlerdi bir ay içinde 0.80 düştü sonra Euthyrox 25 mg kullandım sonraki ay 2.77 oldu hala devam ediyorum
tiroidimizle ilgili olabilir