saol da keşke yazın söleseydn bide bişe dicem senin yağ bezeleri kabarıkmydı bnmkiler kabarık diil elleyince nerdeyse pürüzsüz gbi yani iğnyle sıkcakdım ama iğne giremedi giricek kadar diil zaten ama beyaz beyaz duruolar çok belli oluo keşke kabarık olsa o zaman iğne sokardım patlatırdım belki geçerdi şimdi nası geçiriceemi bilemiorm:çok üzgünüm: acaba bunlar yağ bezesi diilmikii?? omuzlarım önümde var bunlardan hepp
Sakın böyle bişey yapmayın.:1no2: İğne ile patlattığınız zaman iz bırakabilir ve derin derin delikler oluşur.:bbo: Bu durum eminim şu anki halinizden daha çok rahatsız eder sizi. Bence bi hekime başvurun siz o daha iyi yardımcı olacaktır. yerimsenibenAma sakın iğne ile patlatma gibi bi yöntem denemeyin derim ben.
Bu arada 2. kez sürdüm bugün yüzüme şuana kadar öyle amanda aman misali farketmedi ama annem burnumun parladığını söyledikaydirigubbakcemile3
kız bndde doktora söledm dediki onlar için güsellik merkesine falan gtmen lazım dedi oralardada iğneyle patlatıolarmş zaten forumda okumuştm iz kalmıomş geçiomş
yok zaten bnmkiler iğneyle patlicak kadar şişkin diiler dokununca pürüzsüz nerdeyse . ama bakdıın zaman beyaz beyaz duruolar önü açık gyemiorjm
Arkadaşlar çenemde ve alnımda yağ bezeleri vardı sıksan sıkılmıyo tekrar çıkıyo etrafa dağılıyo sürekli bir kabarıklık vardı. Evde kolayca uygulanacak bir yolla kurtuldum. 1 adet yumurta akı ve 1 adet salatalığın rendesini karıştırıyorsunuz. Bu karışımı yarım saat dinlendirdikten sonra yüzünüze veya sorunlu bölgeye sürüp 30 dakika bekletiyorsunuz sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Ben ilk yaptığım gün sadece çeneme sürdüm. Sabah kalktığımda yağ bezesi şişkinliği tamamen geçmişti yani hepsi sönmüştü. Ertesi gün tüm yüzüme sürdüm. Alnım inanılmaz berbat bir durumdaydı ki sabah kalktığımda onlarda tamamen söndü şuan sadece hafif kızarıklık var. Hatta siyah noktalara bile iyi geldi diyebilirim. Bundan sonra haftada bir yapmayı düşünüyorum. Ayrıca hergün 1 şişe maden suyu içiyorum o da cilde çok faydalı. Ben yararını gördüm umarım sizde görürsünüz...
Arkadaşlar çenemde ve alnımda yağ bezeleri vardı sıksan sıkılmıyo tekrar çıkıyo etrafa dağılıyo sürekli bir kabarıklık vardı. Evde kolayca uygulanacak bir yolla kurtuldum. 1 adet yumurta akı ve 1 adet salatalığın rendesini karıştırıyorsunuz. Bu karışımı yarım saat dinlendirdikten sonra yüzünüze veya sorunlu bölgeye sürüp 30 dakika bekletiyorsunuz sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Ben ilk yaptığım gün sadece çeneme sürdüm. Sabah kalktığımda yağ bezesi şişkinliği tamamen geçmişti yani hepsi sönmüştü. Ertesi gün tüm yüzüme sürdüm. Alnım inanılmaz berbat bir durumdaydı ki sabah kalktığımda onlarda tamamen söndü şuan sadece hafif kızarıklık var. Hatta siyah noktalara bile iyi geldi diyebilirim. Bundan sonra haftada bir yapmayı düşünüyorum. Ayrıca hergün 1 şişe maden suyu içiyorum o da cilde çok faydalı. Ben yararını gördüm umarım sizde görürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?