Çenemi tutamıyorum ve zararı kendime oluyor

B
Elestirmek baska kantarin topuzunu kacirmak baska
Rahatsiz olmussunuz ve daha once bir kere huylanmissiniz da zaten
Ya mesafe edinin ya da salin bence

Ama bunu da merak etmedim degil
Eski yaptiklarimi bile yapiyor kismini
Bunu nasil anladiniz ya
Ne kadar farkli seyler yapiyor olabilirsiniz ki de eski yaptiklariyla bile sizi taklit ediyor gibi hissediyorsunuz
Yani demek istediğim ben yaptıktan sonra yapıyor. Ben mesaj silmiyorum haliyle söylediğim şeyler orda duruyor, onunda aynı şekilde. Ve genelde sosyal medyadan paylaştığımızdan arşivde tarih tarih görünüyor. Yoksa zaten kanıtlayamazdım.

Bence hiç uğraşmayın bu enerji vampiriyle. Salin gitsin. Çünkü gerçek arkadaş başarıyı gönülden paylaşır.

Merhaba kızlar, burada bazen çok sert tepkiler alıyoruz, bazen o sert tepkiler faydalı da olabiliyor. Bu yüzden bu konuda sizin fikirlerinzine ihtiyacım var. Bi kız arkadaşım var. Herhangi bir konuda yapmak istediğim şeyleri anlatıyorum mesela bi bakıyorum söylememin ertesi günü yapmış. Ya da daha önce yaptığım şeyleri yapıyor. Çok bariz şeyler bu arada. Bu benim için sorun değil hoşuna gitmiş yapmış, demek ki beğenmiş diye düşünüp, mutlu oluyordum. Bir süre sonra bana benim onu taklit ettiğimi ima etti. Tarih tarih etmediğimi onun tam tersine yaptığım şeyleri yaptığını gösterdim kanıtladım, kızdım ve bir süre konuşmayı kestim. Barışmak istedi, kafasının dalgın olduğunu, saçmaladığını vs. söyledi, kıyamadım barıştım. Şimdi de ben ne yapıyorsam kibar kibar eleştiriyor. Hevesimi kaçırıyor. Atıyorum ben şunu şunu yapacağım dedim, yap çok iyi olur vs diyor ama yaptıktan sonra bunun burası yamuk olmuş, şurası şöyle olmuş vs diyor. Ve bunu hep yapıyor. Daha hiç iyi bir yorumunu görmedim. 1 hafta önce rahatsız olduğumu söyledim ve bana benim eleştiriye gelemediğimi, iyiliğim için söylediğini söyledi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum? Öyle hissetmiyorum ve hislerime güvenirim ama size sormak istedim.
Bende birşeyleri yapmadan önce söylerdim. Bunun insanda başardım duygusunu tatmin ettiğini öğrendiğimden beri yapmıyorum. Cidden böyle daha istikrarlı gidiyor hayatım çok şükür.
Diğeri su birisi bişeyi eleştirdiğinde sen daha iyisini yap diyorum. 😀

Bende birşeyleri yapmadan önce söylerdim. Bunun insanda başardım duygusunu tatmin ettiğini öğrendiğimden beri yapmıyorum. Cidden böyle daha istikrarlı gidiyor hayatım çok şükür.
Diğeri su birisi bişeyi eleştirdiğinde sen daha iyisini yap diyorum. 😀
Sanırım başta söylediğinizi Beyhan Budak'ta bir videosunda söylüyordu. Kesinlikle çok doğru, aynı zamanda hevesle anlattığınız şeyi anlattığınız kişi yapınca hiç heves kalmıyor insan da. Bundan sonra yapmadan hiç birşeyi kimseye anlatmayacağım. Teşekkür ederim🥰

Eski günlerin hattına da olsa ben arkadaşlığımı sürdürmeme kararı aldım artık. Enerjimi silip süpüyorlar. Ben iyi düşünsem de sonunda olan yine bana oluyor. Yediğim kazıklar yine aklıma gelince sinirlendim. Ömür törpüleri :sinirli:

Planlarınızı başkalarına hele ki kendini değersiz hisseden insanlara anlatmayın . Başkalarının sözü ile de yaptıklarınızi yapmaktan vazgeçmeyin . Ola ki eksik yanları vardır ,bırakarak değil üzerinde çalışarak duzelirler zaten . Hem bu olumsuz düşüncelere,kisilere zaman bırakmamış, hem de kendinizi geliştirmeye devam etmiş olursunuz .

Mesafe mi koysanız ? Çünkü insanın her şeyinin eleştirilmesi hoş bir durum değil. Arkadaşınızın bir sorunu olabilir ona da kızmayın ama size iyi gelmiyorsa (gelmemesi normal) yapacak başka bir şey de yok gibi görünüyor.

Back
X