• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum.

kv seni dış dünyaya konu komşuya eşe dosta, senin uyumlu söz dinleyen hatta onun sözünden çıkmayan biri gibi yansıtıyor ve sen bundan rahatsız mı oluyorsun anlamadım?

Evet aynen böyle ama bunu iyi niyetle yapmıyor " saf " gözüyle bakarak çoğu yerde beni rencide edip kendini yükseltmek için yapıyor ki zaten benim çevrem bu insanlarla kısıtlı yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire yerleştim o yüzden bende bana böyle laflarla geldiklerinde rahatsız olup aslında gerçekte olanları ne kadar kötü niyetli bir insan olduğunu ve onu evimize kendimize pek dahil etmediğimizi felan anlatıyorum içimde tutamıyorum çünkü bu kızgınlığımı her fırsatta kusuyorum.

Kv karalayıp sonra ay neden söyledim,keşke demeseydim,ondan ne farkım var vs vs vs bunu bende çok yaşadım.konuştukdan sonraki pişmanlığı çok iyi bilirim..ilk zamanlar çok oluyor bu ister istemez çünki bende yanlızdım,bu şehirde eşim dışında kimsem yoktu aynı binadaydım kv le komşularımız ortaktı,meraklı komşu ,fesat komşu çoktu.zamanla geçiyor canım öyle bir zaman geliyorki çeneni bile kıpırdatmaya değmediklerini anlıyorsun :)

Kv karalayıp sonra ay neden söyledim,keşke demeseydim,ondan ne farkım var vs vs vs bunu bende çok yaşadım.konuştukdan sonraki pişmanlığı çok iyi bilirim..ilk zamanlar çok oluyor bu ister istemez çünki bende yanlızdım,bu şehirde eşim dışında kimsem yoktu aynı binadaydım kv le komşularımız ortaktı,meraklı komşu ,fesat komşu çoktu.zamanla geçiyor canım öyle bir zaman geliyorki çeneni bile kıpırdatmaya değmediklerini anlıyorsun :)

Beni en iyi siz anlarsınız öyleyse. Zaten insanlar onun bu davranışı yüzünden gelip benden laf almaya çalışıyor. Ve ben böyle bir insana dönüştüğüm için üzülüyorum. Ya düşünün benim çevremde ki insanlar bunlar neden benimle insanların arasına böyle şeyler sokuyosun iyice yalnızlaşıyorum zaten çok zorlanıyorum. O yüzden ben tanışıp " şunun gelini " denilmediğim bir yerde bu mevzuuları konuşmak zorunda kalmadığım yeni bir çevre istiyorum. Bu duruma ben getirmedim inanın hep sustum ayıp olmasın utanmasın felan diye ama bir yerden sonra gururuma dokundu artık tutamıyorum.

Beni en iyi siz anlarsınız öyleyse. Zaten insanlar onun bu davranışı yüzünden gelip benden laf almaya çalışıyor. Ve ben böyle bir insana dönüştüğüm için üzülüyorum. Ya düşünün benim çevremde ki insanlar bunlar neden benimle insanların arasına böyle şeyler sokuyosun iyice yalnızlaşıyorum zaten çok zorlanıyorum. O yüzden ben tanışıp " şunun gelini " denilmediğim bir yerde bu mevzuuları konuşmak zorunda kalmadığım yeni bir çevre istiyorum. Bu duruma ben getirmedim inanın hep sustum ayıp olmasın utanmasın felan diye ama bir yerden sonra gururuma dokundu artık tutamıyorum.

Malesef ortak komşu ve çevre hiç iyi birşey değil,size gelip soran kv de gidip mutlaka birşeyler söylüyodur.Ben bunu yaşadım..Zaten bi süre sonra siz onla görüşen kimseyle görüşmek istemeyeceksiniz..Ama kendinizi de suçlamayın olmuyor insan dertleşecek birini bulunca pıtır pıtır dökülüyor,yoksa çatlarız napalım :) Eğer imkanınız varsa taşının uzaklaşın kv ‘den.Tek çözüm bu..

Malesef ortak komşu ve çevre hiç iyi birşey değil,size gelip soran kv de gidip mutlaka birşeyler söylüyodur.Ben bunu yaşadım..Zaten bi süre sonra siz onla görüşen kimseyle görüşmek istemeyeceksiniz..Ama kendinizi de suçlamayın olmuyor insan dertleşecek birini bulunca pıtır pıtır dökülüyor,yoksa çatlarız napalım :) Eğer imkanınız varsa taşının uzaklaşın kv ‘den.Tek çözüm bu..

Aynen öyle oluyor konuşamamaktan tek başıma kalıp kendimi yemekten düşünmekten oluyor hep bunlar. Siz nasıl alıştınız çevre edindiniz ?

Evet aynen böyle ama bunu iyi niyetle yapmıyor " saf " gözüyle bakarak çoğu yerde beni rencide edip kendini yükseltmek için yapıyor ki zaten benim çevrem bu insanlarla kısıtlı yeni evliyim ve bilmediğim bi şehire yerleştim o yüzden bende bana böyle laflarla geldiklerinde rahatsız olup aslında gerçekte olanları ne kadar kötü niyetli bir insan olduğunu ve onu evimize kendimize pek dahil etmediğimizi felan anlatıyorum içimde tutamıyorum çünkü bu kızgınlığımı her fırsatta kusuyorum.
Peki o zaman hırçın huysuz laf dinlemez hic bir sozumu geciremem diye anlatsa daha mi mutlu olacaksin?
Ayrıca kv ni bilen biliyordur eğer seni uyumlu sözünden çıkmaz yumuşak karakterli anlatıyorsa millet de diyordur kızcağıza kim bilir neler yapiyor bu kadina katlaniyor diye dusunuyorlardir. Kv huyunu bildikleri icin senin agzindan laf aldiklarini yazmissin ama onlar o yuzden aramiyor kendilerine eğlence arıyorlar dedikodu en iğrenç diyalog cesitidir insanların arasında uçurumlar açmaktan başka bir işe yaramaz. Siz susun kazanan siz olursunuz.

Peki o zaman hırçın huysuz laf dinlemez hic bir sozumu geciremem diye anlatsa daha mi mutlu olacaksin?
Ayrıca kv ni bilen biliyordur eğer seni uyumlu sözünden çıkmaz yumuşak karakterli anlatıyorsa millet de diyordur kızcağıza kim bilir neler yapiyor bu kadina katlaniyor diye dusunuyorlardir. Kv huyunu bildikleri icin senin agzindan laf aldiklarini yazmissin ama onlar o yuzden aramiyor kendilerine eğlence arıyorlar dedikodu en iğrenç diyalog cesitidir insanların arasında uçurumlar açmaktan başka bir işe yaramaz. Siz susun kazanan siz olursunuz.

Ya zaten bende bu yaptığımdan dolayı içim içimi yediği için huzursuz oluyorum ama yapmadığım zaman da çok aşağılayacı davranıyor ve ben hazmedemiyorum. Ya hiç yüzünü görmüycem ya da tahammül edicem. Sadece bana değil herkese karşı böyle hep ben bilirim hep ben yaparım. Mesela kocamın ayağında ki çoraba kadar ben bilirim diyor ya benim aldığım benim yıkadığım çorap hakkında bile bi bilgisi olduğunu iddia ediyor bunu konuşmak niyedir nedendir ne saçmalıktır. Mesela size bi örnek vereyim, benim kaynım özel okulda okuyor ama kv de insanların çocuklarına parayla okuyorlar hiç bi ... olmazlar diyor benim sinirlerim tepeme çıkıyor söylemeden edemiyorum seninkide parayla okuyor diye. Çok fesat, mesela ilk başlarda her misafirde beni çağırıyordu bende sıkıldım bi müddet sonra gitmedim, insanlara ne demiş biliyo musun hasta yatıyo herkese böyle demiş niye çünkü kendi çağırdığın da benim gitmememi gururuna yediremiyor. Ya aslında bana yapmadığı iğrençlik kalmadı, altın davalarımı ararsın, kocamdan para ummalarımı ararsın, birlikte olmak istemelerimi.. o yüzden benim burama kadar geldi derler ya öyle..

Aynen öyle oluyor konuşamamaktan tek başıma kalıp kendimi yemekten düşünmekten oluyor hep bunlar. Siz nasıl alıştınız çevre edindiniz ?

5 yıl oldu ben evleneli bu şehire geleli ,ama görüştüğüm 3-5 kişi dışında bir çevrem yok. Komşularımlada ayak üzeri muhabbetim dışında gelme gitmem de yok denecek kadar az.kırk yılda bir belki..Alışverişim gezmem tozmam herşeyime çoğu zaman tek başıma gidiyorum bol bol kitap okuyorum..kaliteli yanlızlık en iyisi diyor kendimi avutuyorum :) Çevre edinebileceğim bir çevre yok burda kimseyi kendime yakın göremiyorum artık..yanlızlığa alıştım belki de..keşke imkanım olsaydıda kendi memleketime taşınsaydım bunu herşeyden çok isterdim..

5 yıl oldu ben evleneli bu şehire geleli ,ama görüştüğüm 3-5 kişi dışında bir çevrem yok. Komşularımlada ayak üzeri muhabbetim dışında gelme gitmem de yok denecek kadar az.kırk yılda bir belki..Alışverişim gezmem tozmam herşeyime çoğu zaman tek başıma gidiyorum bol bol kitap okuyorum..kaliteli yanlızlık en iyisi diyor kendimi avutuyorum :) Çevre edinebileceğim bir çevre yok burda kimseyi kendime yakın göremiyorum artık..yanlızlığa alıştım belki de..keşke imkanım olsaydıda kendi memleketime taşınsaydım bunu herşeyden çok isterdim..

Muhtemel sonum benimde bu. Alışılmıyor işte..

mesafe her zaman iyidir. bu saatten sonra olur mu bilmem amakv arana mesafe koy. artış çevren oluşmuştur onlarla vakit geçir boşver kv yi

eskiden bende sizin gibiydim sonra degistim.iyi de oldu icime atip gunlerce kahrolacagima lafimi soyluyorum onlar kahrolsun.;) sizde caninizi sikmayin tabiki altta kalmayin hakli oldugunuz surece saygi cercevesinde verin cvbinizi onlar utanmiyosa sizde utanmayin.geliniz diye herseye susacak halimiz yok heralde.

ayrica ne yapin edin tasinin.bende eskiden esimin ailesinden uzaktaydim gecen yil onlarla ayni yere tasindik.konusacak gorusecek kimsem yok.ama neyseki bu yaz gidiyoruz yani son zamanlarimiz ;)darisi basiniza

mesafe her zaman iyidir. bu saatten sonra olur mu bilmem amakv arana mesafe koy. artış çevren oluşmuştur onlarla vakit geçir boşver kv yi

Mesafemiz zaten var ama o bunu kendisine yediremediği için yokmuş gibi anlatıyo ortak çevremize buda benim sinirimi bozuyo.

eskiden bende sizin gibiydim sonra degistim.iyi de oldu icime atip gunlerce kahrolacagima lafimi soyluyorum onlar kahrolsun.:KK66: sizde caninizi sikmayin tabiki altta kalmayin hakli oldugunuz surece saygi cercevesinde verin cvbinizi onlar utanmiyosa sizde utanmayin.geliniz diye herseye susacak halimiz yok heralde.
ayrica ne yapin edin tasinin.bende eskiden esimin ailesinden uzaktaydim gecen yil onlarla ayni yere tasindik.konusacak gorusecek kimsem yok.ama neyseki bu yaz gidiyoruz yani son zamanlarimiz :KK66:darisi basiniza

Evet bizim ne olursa olsun taşınmamız şart bende bunu anladım.

Muhtemel sonum benimde bu. Alışılmıyor işte..

Evet alışılmıyor 25 yıl bambaşka yaşayıp bir günde bütün hayatını geride bırakıp ,farklı bi hayata başlamak çok zor geliyor insana..Ve üstüne saçma sapan kv tripleriyle uğraşmak da cabası...

Bence insanlara cevap verin, neden susacaksınız ki? Sustukça daha çok üzerinize gelirler. Eşinizin annesi çok saygısız bu arada hizmetçi ne demek? Bence en kısa zamanda taşının kimseye eyvallahınız da olmasın.

kesinlikle tasinin.eskiden kafam rahatti ohh istedigim herseyi yapiyodum iki uc ayda bi bi geceligine goruyodum.neyseki eski hayatima donuyorum.sizde ne yapip edin tasinin uzaga

Aslında ben hiç görmüyorum mesela bayramdan beri eşimle oturmaya gitmedik hiç eşim istemiyor ama işte gel gör ki atıyorum komşularla günümüz var orada görüyorum ve o kadar bıkmışım ki her dediğine her yalanına sinir oluyorum dayanamıyorum sabrım kalmadı cidden.

Evet alışılmıyor 25 yıl bambaşka yaşayıp bir günde bütün hayatını geride bırakıp ,farklı bi hayata başlamak çok zor geliyor insana..Ve üstüne saçma sapan kv tripleriyle uğraşmak da cabası...

Hayatımın hatası bu diyebilirim..

Bence insanlara cevap verin, neden susacaksınız ki? Sustukça daha çok üzerinize gelirler. Eşinizin annesi çok saygısız bu arada hizmetçi ne demek? Bence en kısa zamanda taşının kimseye eyvallahınız da olmasın.

Zaten öyle oldu ilk başlarda hep sustum ama hep artarak devam etti saçmalıkları ama konuşunca da ne değişiyor derseniz insanların gözünde ki durumum değişiyor sadece kv de hep aynı hadsizliği. O kelimeyi kendi yengesi için kullandı bana asla diyemez dedirtmem. Yani orada ki kastım herkese karşı saygısız olduğunu anlatmaya çalışıyordum.

Back
X