• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi tutamıyorum

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Kızlar biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Ama ben aklımdan atamıyorum zaman zaman okonulara giriyorum

Eşim bitti artık boşver diyor kapatıyor
Sürekli onlarin sayfasına bakıyorum nereye gitmişler neler yapmışlar

Unutmak istiyorum onları tamamen zihninde silmek istiyorum tam oldu diyorum ya bir telefon ya bir mesaj eşime geliyor yeniden başa dönüyorum

sadece siz görüşmüyorsanız hiç bir sözüm olamaz ama oğulları ailesiyle görüşmüyorsa, ne hayırsız evlat, Allah kimseye böyle evlat vermesin derim...

Böyle demeyin hayırsız ana babalarda var
Ailesi eşimi kullanmak istiyor sadece bu
Görmeleri çok önemli değil sadece onlara maddi yardım ve işlerine koş sun

Eşim bundan gorusmuyor
Benim problemim başka ben gitmiyordum o gidiyordu ailesini her şeye rağmen silmiyordu ama esiminde çok uzduler

Biz gorusmuyoruz onlarda arayıp ille gelin demiyorlar

Ee, görmek istemediğiniz insanları niye sosyal medyadan takip ediyorsunuz? Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar. Eşiniz yapsaydı bunu kıyameti koparırdınız diymi?
Ayrıca eşiniz sizle evlenene kadar bilmiyormuş ailesinin ne kadar kötü olduğunu da, evlenince mi aymış? Evet eşiniz bence de hayırsız evlat, evlenince hemen satmış ailesini. Siz görüşmemekte haklısınızdır ama eşinize bunu diretmeye hakkınız yok ya da kendi isteğiyle görüşmüyorsa buna da hakkı yok. Tamam maddi anlamda kullandırmasın kendisini ama gidip bi ellerini öpmemek, bi hal hatır sormamak ne büyük bir günahtır biliyormusunuz ve eğer bunda sizin de etkiniz varsa ortak oluyorsunuz buna.
Evlat ana babayı hiç bir şekilde inkar edemez.

Son düzenleme:
Yılan çıktığı deliği tanır derler.xyanlis tutumdasin.bari eski olaylarla boğma kocanı. BİRGÜN sen zararlı çıkarsın. Politik ol politik davran

İşte sorunda bu
Gorusmuyoruz ama ben neden onlarda tutuklu kaldım
Dertmı arıyorum kendime

Her konuyu açtığımda eşim de üzülüyor off

Ee, görmek istemediğiniz insanları niye sosyal medyadan takip ediyorsunuz? Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar. Eşiniz yapsaydı bunu kıyameti koparırdınız diymi?

İşte bende bunu nasıl çözelim diye konu açtım
Her gün kendi hesabıma bakmadan onlara bir bakıyorum :(

Böyle demeyin hayırsız ana babalarda var
Ailesi eşimi kullanmak istiyor sadece bu
Görmeleri çok önemli değil sadece onlara maddi yardım ve işlerine koş sun

Eşim bundan gorusmuyor
Benim problemim başka ben gitmiyordum o gidiyordu ailesini her şeye rağmen silmiyordu ama esiminde çok uzduler
ah güzel arkadaşım, bilmiyorum bir evladın var mı? hiç çocuk büyüttün mü?
o hastalandığında uyumayıp, ya uyursam diye saat başı alarm kurdun mu?
o düşüp yaralandığında canından can gitti mi?
arkadaşlarına mahcup olmasın diye kendine almayıp ona yeni bir çift ayakkabı aldığın oldu mu?
ilk okula başladığı gün ondan daha çok heyecanlandın mı?
eşin yanlış yapıyor. ailesiyle problemlerini görüşmeyerek çözemez, iletişimle konuşarak çözebilir.
bir gün oğlunuz olduğunda ve sizinle görüşmediğin de anlarsınız ancak onun acısını...

Her gün kendi hesabıma bakmadan onlara bir bakıyorum :KK43:

Hayırsız insanlar diyorsunuz ama takip ediyorsunuz.
Acaba siz olmayınca sürünsünler mi istiyorsunuz? Hani eski sevgili sendromu gibisiniz.
Yada kıskanıyorsunuz eğer mutlu iseler. Ben bu sonucu çıkardım

ah güzel arkadaşım, bilmiyorum bir evladın var mı? hiç çocuk büyüttün mü?
o hastalandığında uyumayıp, ya uyursam diye saat başı alarm kurdun mu?
o düşüp yaralandığında canından can gitti mi?
arkadaşlarına mahcup olmasın diye kendine almayıp ona yeni bir çift ayakkabı aldığın oldu mu?
ilk okula başladığı gün ondan daha çok heyecanlandın mı?
eşin yanlış yapıyor. ailesiyle problemlerini görüşmeyerek çözemez, iletişimle konuşarak çözebilir.
bir gün oğlunuz olduğunda ve sizinle görüşmediğin de anlarsınız ancak onun acısını...

Cnm böyle söylemeyin rica ederim bir oğlum var onu diğerlerinden ayırarak sadece parası için seversem ve ona değer vermezsem arayip sormazsam

Evine yıllarca gitmezsem torunumu da ayırt edersem evimde birkaç gün kalmasıni bile istemezsem
Evlenene kadar parasini yiyip evlenince evlatlık tan red edersem

Sonra sizi sildim dediğinde hiç aramazsam evladimi
İşte o zaman suçu kendimde ararım
Dipnot her şeye rağmen eşime her zaman git dediğim için içim rahat

Ne yaşadığınızı,haklı mı haksız mı olduğunuzu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum açıkçası.Ama olan olmuş,görüşmeyi kesmişsiniz,eşiniz de konuşmuyormuş ailesiyle,adama neden çene yapıyorsunuz ki hala? Bir aile çocuğuna ne yapmış olursa olsun yine de onun ailesidir,siz kin tutmuş olabilirsiniz onlara karşı ama ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi,zaten konuşmuyormuş daha niye adamı dolduruyorsunuz,yazık değil mi? Eminim o da üzülüyordur ailesiyle konuşmadığı için,size belli etmese bile.Artık konuyu kapatın,eşinizi üzmeyin.Onları niye takip ediyorsunuz ki hala? Ne yapıyorsa da sizi ilgilendirmez sonuçta,kendi hayatları.

Her gün kendi hesabıma bakmadan onlara bir bakıyorum :KK43:

Kendi yakınlarınıza bakın, kk ya bakın, tv ye bakın. Sevmediğiniz insanların mutlu olduğunu gördükçe daha çok hırs yapıyorsunuz tabi.Görüşüyor olsaydınız bu kadar merak etmezdiniz, oğullarını kaybedince yıkılsınlar mıydı, hayata mı küssünlerdi yani. Neyi merak ediyorsunuz?

Hayırsız insanlar diyorsunuz ama takip ediyorsunuz.
Acaba siz olmayınca sürünsünler mi istiyorsunuz? Hani eski sevgili sendromu gibisiniz.
Yada kıskanıyorsunuz eğer mutlu iseler. Ben bu sonucu çıkardım

Nedenini bir bulsam
Bir bilsem
Ne onlarla mutluyum ne onlarsiz bağımlılık yaptılar

Kendi yakınlarınıza bakın, kk ya bakın, tv ye bakın. Sevmediğiniz insanların mutlu olduğunu gördükçe daha çok hırs yapıyorsunuz tabi.Görüşüyor olsaydınız bu kadar merak etmezdiniz, oğullarını kaybedince yıkılsınlar mıydı, hayata mı küssünlerdi yani. Neyi merak ediyorsunuz?

Kk deyim akşama kadar zaten iyi konu bulamayınca aklıma dusuyorlar :KK53: bi bakim çıkayım diyorum

Ne yaşadığınızı,haklı mı haksız mı olduğunuzu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum açıkçası.Ama olan olmuş,görüşmeyi kesmişsiniz,eşiniz de konuşmuyormuş ailesiyle,adama neden çene yapıyorsunuz ki hala? Bir aile çocuğuna ne yapmış olursa olsun yine de onun ailesidir,siz kin tutmuş olabilirsiniz onlara karşı ama ne olursa olsun onlar eşinizin ailesi,zaten konuşmuyormuş daha niye adamı dolduruyorsunuz,yazık değil mi? Eminim o da üzülüyordur ailesiyle konuşmadığı için,size belli etmese bile.Artık konuyu kapatın,eşinizi üzmeyin.Onları niye takip ediyorsunuz ki hala? Ne yapıyorsa da sizi ilgilendirmez sonuçta,kendi hayatları.

Bütün soyledikleriniz doğru katılıyorum
Haksizliga ugradigimiz ve karşılık vermeden görüşmeyi kestiğimiz için sanırım içime oturdu
Gitmiyor lar bir türlü kafamdan

psokolijiniz bozulmus.
bi uzmandan mutlaka yardım almalısınız.
yada cok bosluktasınız vaktiniz bol bu yuzden hic aklınızdan cıkmıyorlar.
bol bol dua edin Allaha yaklasın ve kendinize oyalanacak hobiler bulun.

Back
X