- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
Seninle arkadas olsaydik nasil bi iliskimiz olurdu acabaAyni ben : D

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle arkadas olsaydik nasil bi iliskimiz olurdu acabaAyni ben : D
çok güzel anlatmışsın böyle devam edersen eğer düşüncelerini değersiz bulacak herkes. Seni anlıyorm kadınlık hali illa söylemek istiyosun. Ama her zmn söylrsek her şeyi değersizleşmeye başlıyorz. Bugünden snra değiş mesela olumsuz şeyler düşününce git bi film izle temizlk yap. güzel düşünen güzel yaşar güzel yaşayan hayatından lezzet alır
Benim pek arkadaşım yok. Oyle 3 tane falan. Onlarda bu huyum bilir. Çatır Çatır kavga ederiz. Sonra da konuşmaya devam.Seninle arkadas olsaydik nasil bi iliskimiz olurdu acaba
![]()
Benim de yakin arkadaslarim bilir artik beni ama bazen onlara da haksizlik yaptigimi dusunuyorum sonucta herkes dan dun insan cekmek zorunda degil o yuzden son zamanlarda bu huyumu torpulemeye calisiyorum. Bu halimin arkadaslarimin da daha cok hosuna gittigini goruyorum, bu da motivasyonum oluyorBenim pek arkadaşım yok. Oyle 3 tane falan. Onlarda bu huyum bilir. Çatır Çatır kavga ederiz. Sonra da konuşmaya devam.
Universitedeyken bir arkadas vardı. Kızla ilk konuşmamız. Ve ben ona daha ismini bile sormadan ilk cümlede ne dedim biliyor musun ?
Senin yüzün çok güzel ama çok yiyorsun. Biraz daha dikkat etmeye çalış dedim : D
O an beni bilen arkadaşlar beni ona anlattı yoksa kız beni dovecekti. : D
Ne kadar kötüyum ben yaaa : /
Haklısın :) bende işte öyle yapacağım. Zamanla olur herhalde : DBenim de yakin arkadaslarim bilir artik beni ama bazen onlara da haksizlik yaptigimi dusunuyorum sonucta herkes dan dun insan cekmek zorunda degil o yuzden son zamanlarda bu huyumu torpulemeye calisiyorum. Bu halimin arkadaslarimin da daha cok hosuna gittigini goruyorum, bu da motivasyonum oluyor
Bazen bazi dogrulari kendimize saklamak, bazilarini da empati suzgecinden gecirerek karsi tarafa iletmek lazim. Dogru soylemek marifet ama asil marifet dogruyu incitmeden soyleyebilmek![]()
Sen baya başarılı olmussun kendini yönetmede. Tebrik ederim.Olur tabi. Ufak ufak baslamak lazim.
Mesele kendimden ornek vereyim;
aaliswell arkadasiyla alisverise cikmis, arkadasi iki elbise deniyor, biri kotu biri iyi durmus.
Eski aaliswell in tepkisi "ilk giydigin hic guzel olmadi, cok kilolu gosterdi, ikinci giydigin daha iyi durdu." arkadas mutsuz oldu, icine sinmedi, bekledigi tepkiyi gormedi.
Yeni aaliswell in tepkisi "ilk elbise biraz potluk yapiyor sanki ama ikincisi tam super oldu, cok yakisti" arkadas mutlu, aaliswell mutlu, herkes mutlu:)))
Merhaba bayanlar...
Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.
Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ben öfke krizi geçiriyorsunuz sandım. Sakin sakin sorabiliyorsanız, öfke kontrol bozukluğu değildir tabi. Haklılık kibri denilen bir şey var, bende de vardı bir zamanlar ne yalan söyleyeyimDiyor ki bana sen bu sorunun cevabını biliyorsun. Neden soruyorsun : D bende diyorum olsun sen gene de cevap ver. O da diyor çok mantıksız diyor. Bildiğin şeyi neden soruyorsun. Ben yine aynı şeyi söylüyorum olsun sen yine cevapla : D
Ben öfke krizi geçiriyorsunuz sandım. Sakin sakin sorabiliyorsanız, öfke kontrol bozukluğu değildir tabi. Haklılık kibri denilen bir şey var, bende de vardı bir zamanlar ne yalan söyleyeyimmuhtemelen kaynağı ego, durumunuz bundan sanırım, egonuzu törpülemeye çalışın. Ben büyük oranda törpülemeyi başardığımı sanıyorum, ama çok uzun bir süreçti, en çok meditasyon etkili oldu bende. Zihinsel kontrolde size de yardımcı olabilir. Hala biraz doğrucu davutluğum olsa da doğru yerde ve doğru zamanda konuşmayı öğrendim ben büyük oranda. Prensiplerim söz konusu olduğunda en çok tutuyor bu damarım, ama diğer konularda esneğim ve konuşmanın zamanı değilse de bekleyebiliyorum.
Törpüleyemiyorsanız altında başka nedenler olabilir, yine yardım almanız gerekebilir..
Devlete gidin devlette de var psikiyatrist, tabi öfke krizleriniz varsa. Ama çok öfke durumu yoksa belki kendiniz törpüleyebilirsiniz.Yardım almak isterim de şu an o durumum yok. Yani çok pahalı araştırdım da. Bir seans 400 -500 tl çok şaşırdım. Çok zengin olmak lazım yardım almak için. : D
Ya varda çok az işteDevlete gidin devlette de var psikiyatrist, tabi öfke krizleriniz varsa. Ama çok öfke durumu yoksa belki kendiniz törpüleyebilirsiniz.
Aaa ben.Merhaba bayanlar...
Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.
Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ne sormustunuz ki?Diyor ki bana sen bu sorunun cevabını biliyorsun. Neden soruyorsun : D bende diyorum olsun sen gene de cevap ver. O da diyor çok mantıksız diyor. Bildiğin şeyi neden soruyorsun. Ben yine aynı şeyi söylüyorum olsun sen yine cevapla : D
Evet çok kitap okuyup film izledim zamanında. Bir hareket yaptigimda , anki oradaki karakterler gibi hissettim de olurdu kendimi. :) şimdi de mesela geçen pazar da oldu bu. Kahvaltı yapıyoruz. Sakın kalmaya çalış dikkat et diyorum kendime. Bir an vıdı vıdı yaptı eşim. Valla medusa varya yılan saçlı kadın. Ona dönüşmüş gibi hissettim kendimi. İyi iiiiiiii diye ses çıkardım. Eşim şaşırdı. Dedim ki içimdeki medusa yi ortaya çıkardın. Saçlarım yılan dönüşecek şimdi dedim. Aman aman dedi : D öyle değişim geçiriyorum.Aaa ben.sanki içinde başkası varmış da hayatını o yaşıyormuş gibi di mi?
Genelde eşimin cevap vermekte tembellik ettiği benimde illa direttim sorular : DNe sormustunuz ki?
Hani nası seyler mesela, yorum yapamiyorum. Sacma soru var mantikli soru var.Genelde eşimin cevap vermekte tembellik ettiği benimde illa direttim sorular : D