çenemi tutamıyorum...

Onu da sordum. Bildigin seyi neden soruyorsun. Sen bunu tahmin edebilirsin pirt zirt diyor. Hakli aslinda. İşte burda benim akıllı davranmam ve bu soruları baştan sormam gerektiğini düşünüyorum. Pişman oluyorum ama yok. Sonuç değişmiyor. Sanırım benim karakterim böyle.
ana sorun ya senin bir ugraşın yok sıkıtıdan adama soruyorsun yada akıl tembelisin adama sormak kolay geliyor yada sizin hiç diyalogunuz yok konuşmak için bahane üretiyorsun... yada cinsin bu.. evlenmeden önce farklı mıydın ?
bunu de adama ben hep böyleydim ve gene böyleyim. huyum bu. kızmadan tartışlmadan konuşalım?

sen bu adama ne soruyorsun ? önce onu bir de :KK70:
Mesela dün akşam ben isteyken annenlere gidelimmi dedi. Araba almışlar. Ona bakacağım dedi. Tamam dedim. Kendi isteğiyle olduğu için.eve geldik. çocuğumun uyku saati ben cumartesi gidelim erken gidelim dedim. Tamam dedi. Babasına söyledi. Onlarda gelsinler dedi. O da gelmesenl er olur mu dedi o da tekrar gelsinler dedi. Neyse biz çıktık evden. Ben düşün düşün. Bizi kendi isteğiyle mi götürüyor yoksa getir dediler diye mi götürüyor onu öğrenmek için sorular sordum. Eşim annesi babası birsey dedi mi hemen yapan biri. Özellikle annesi ne derse yapar :/ konu o.

Mesela dün akşam ben isteyken annenlere gidelimmi dedi. Araba almışlar. Ona bakacağım dedi. Tamam dedim. Kendi isteğiyle olduğu için.eve geldik. çocuğumun uyku saati ben cumartesi gidelim erken gidelim dedim. Tamam dedi. Babasına söyledi. Onlarda gelsinler dedi. O da gelmesenl er olur mu dedi o da tekrar gelsinler dedi. Neyse biz çıktık evden. Ben düşün düşün. Bizi kendi isteğiyle mi götürüyor yoksa getir dediler diye mi götürüyor onu öğrenmek için sorular sordum. Eşim annesi babası birsey dedi mi hemen yapan biri. Özellikle annesi ne derse yapar :/ konu o.
aaammnnn sende soracak bir şey bulamassın.. kendisi istemiş istememiş boşşver. sen, bana da gezmek olsun diyip kefyini çıkart.
istemiyorsan kuzum sen git ben cocıukla vakit geçirmek istiyporıum de.
olmaz babaannesin görüsn çocuk derse, ver cocugu eline çantasını da hazırla haydi uğurlar olsun dersin, cocugu verme kalsın sende derse de ok. dersin
yani bunlar sorun deeelll...

çok takıyorsun ama
isteksiz götürse ne olacak istekli götürse ne olacakki

aaammnnn sende soracak bir şey bulamassın.. kendisi istemiş istememiş sen cok bana da gezmek olsun diyip kefyini çıkart.
istemiyorsan kuzum sen git ben cocıukla vakit geçirmek istiyporıum de.
olmaz babaannesin görüsn çocuk derse ver cocugu eline çantasını da hazırla haydi uğurlar olsun ben dinlenmek isiyoprum cok yorgunum dersin olay biter. cocugu verme kalsın sende derse de ok. dersin
yani bunlar sorun deeelll...
Sorun değil tabi de. Şimdi öyle bir kaos ki bu ilişkiler elimi versem kolumu çekerler gibi geliyor. 18 aylık oğlum var. Calisiyorum. İşleri yetistiremiyom. Onlarıñ aile gelenehı var. Haftanın 3 günü kv ye gitmek. Ben bunu yapmıyorum. O yüzden bana kiziyorlar. Emri vaki ye alışması nlar istiyorum. Derdim o. Bana zorla birsey yaptirmasinlar.

ana sorun ya senin bir ugraşın yok sıkıtıdan adama soruyorsun yada akıl tembelisin adama sormak kolay geliyor yada sizin hiç diyalogunuz yok konuşmak için bahane üretiyorsun... yada cinsin bu.. evlenmeden önce farklı mıydın ?
bunu de adama ben hep böyleydim ve gene böyleyim. huyum bu. kızmadan tartışlmadan konuşalım?
Evet bunu diyebilirim. İyi fikir. Calisiyorum . Akşam gel çocukla ilgilen temizlik yap. Uğraşım çok benim. Son dediğin de deyilimdir. Sonuçta niyetini öğrenmek amacım.

Yok inanıyorum da sorgulamak hoşuma gidiyor. Onun bana cevap vermesi kendimi önemli hissettiriyor belki. Eşim sonuçta. Muhabbet edeçek konu bulamayınca canım sıkılınca aklıma olaylar geliyor. Olayları kendimce yorumlayınca sorular geliyor . Haliyle soru soruyorum. O da bunu böyle yorumluyor.
Öyleyse çocukça davranıyorsun.

Dilimi ısırdı bir kaç kez de kendime de kıyamadım. : D ama bizim konuşmalar benim yüzümden olan tartışmalara çok üzülüyorum. Isırmaya çalışacağım. Ama biri beni cimdiklese daha iyi olurdu.
Makul olan hangisi ise onu yap derim :halay::duduk:eşin sana kirmizi kart çekmeden:KK76:

Psikolojik sanırım, yani bunun üzerine makaleler yazılmış. Ben de birini okudum. Tedavisi nasıl bilmiyorum şahsen canım. Sende de mi var bu durum :KK70: :KK70:
Sorma yaa:duduk:
dogrucu olmakta sikinti yok da su cenemi tutmayi ogrensem tam super olacako_O
Her dogruyu soylemek zorunda miyim sanki:sinirli:

Kirmizilisiyahlikadin Kirmizilisiyahlikadin canım çook takıyosun ama böyle yapmamaya çalış bu kdr takma kafana. Ufak bşy çok düşğnürsen çığ olur. Çok düşünmee akıla bırak
Evet çok takiyorum. Haklısın. Bulaşık yıkarken vs hep birseyler aklımda. Bu ara düşünme diyorum da. Olmuyor. Benim beynimi yönetmen lazım. Ama sanki beynim beni yönetiyor. Kilo verenler varmış. Sadece beynine kabul ettirerek . Benimde öyle birseyler yapmam lazım. Ama nasıl ? Sonuçta benim gibi insanlara bir zaman sonra saf değip çıkıyorlar. En büyük korkum o. Düşüncelerim degersizlesiyor sanki herkesin gözünde.

Evet çok takiyorum. Haklısın. Bulaşık yıkarken vs hep birseyler aklımda. Bu ara düşünme diyorum da. Olmuyor. Benim beynimi yönetmen lazım. Ama sanki beynim beni yönetiyor. Kilo verenler varmış. Sadece beynine kabul ettirerek . Benimde öyle birseyler yapmam lazım. Ama nasıl ? Sonuçta benim gibi insanlara bir zaman sonra saf değip çıkıyorlar. En büyük korkum o. Düşüncelerim degersizlesiyor sanki herkesin gözünde.
çok güzel anlatmışsın böyle devam edersen eğer düşüncelerini değersiz bulacak herkes. Seni anlıyorm kadınlık hali illa söylemek istiyosun. Ama her zmn söylrsek her şeyi değersizleşmeye başlıyorz. Bugünden snra değiş mesela olumsuz şeyler düşününce git bi film izle temizlk yap. güzel düşünen güzel yaşar güzel yaşayan hayatından lezzet alır

Back
X