çenemi tutamıyorum...

Ay kusura bakmayın da ben de sevmem cevabı bilindiği bişeyin bana sorulmasını...
Sizi tenzih ederek söylüyorum;biraz boş ve sıkıcı buluyorum öyle konuşmaları!

Yani cevabını bildiğiniz bişeyi sorup ortamı germektense , başka konular açın güzel güzel muhabbet edin eşinizle:KK66:

Yani herkese karşı mı böylesin, bi kocana değil di mi?

Çocukluktan beri içine attıkların kaşıyor mu içini, hadi çıkar bizi içinden, konuş dışa vur bizi mi diyorlar?

Sonunda çok kötü şeyler olacağını bile bile konuşuyormusun?

Sen bi anlat teşhisi koycam ben, az kaldı. :KK14:
Herkese karşı böyleyim. Evet sonucunu bile bile konuşuyorum. Olayin ilgili sahislarina soylemesem bile illa birisine soylerim.

Ama eşime karşı aileme karşı mesela işte olan olayları hemen söylerim. Kızıyorum onuñ üstünü örtemem .illa kizginligimi belli edip tepkime koyuyorum nedense ? İşte böyle :(

Ay kusura bakmayın da ben de sevmem cevabı bilindiği bişeyin bana sorulmasını...
Sizi tenzih ederek söylüyorum;biraz boş ve sıkıcı buluyorum öyle konuşmaları!

Yani cevabını bildiğiniz bişeyi sorup ortamı germektense , başka konular açın güzel güzel muhabbet edin eşinizle:KK66:
Bencede en akıllıca si bu ama işte. İçim gidiklaniyor sanki : D illa illa.

Ben de sen gbiyim
Hep doğrucuyum hep içimden geleni soylerim
Eşim konusunda hiç politik olamam
Eşimin annesi mesela ağzı baska soyler kendi baska yapar
O kadar politik ki hep özenirim ona
Eşimin bazı davranıslarınu sevmese bile hep onaylar ve eşimin gururunu okşayıp pofpoflar
Ben netimdir direkt o doğru bu yanlıs derim
Değişemiyorım umarım siz değişirsiniz
Bende çok özeniyorum öyle insanlara. Aynı durumdayız. Eşimin kusurunu görsem örtemem. Ama annesi maşallah poh poh yapa yapa beni de utandırir. Oğlunu da gönüller. İnşallah bir çaresi vardır :)

Merhaba bayanlar...

Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.

Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
soracağını aklına takıyorsan bir gun sussan ertesi gün sorarsın gibime geldi. bu yüzden soruyu nasıl soracağını hangi kelimeler ile sorarsam tartışma çıkmazı düşünüp öyle sormalısın bence..
bir iki planlı hareketle bu işi kaparsın :D

soracağını aklına takıyorsan bir gun sussan ertesi gün sorarsın gibime geldi. bu yüzden soruyu nasıl soracağını hangi kelimeler ile sorarsam tartışma çıkmazı düşünüp öyle sormalısın bence..
bir iki planlı hareketle bu işi kaparsın :KK70:
Ama şimdi düşünüyorum ,planliyorum ... sonunda yine tartışma çıkıyor. Çünkü eşim bir erkek olarak sorulara kısa cvp veriyor. Tabİ ben bir soru soracağımà 10 soru soruyorum. Oyle olunca sabırlar taşıyor :( daha çok dikkat edeceğim.

Merhaba bayanlar...

Bir sorunum var . Ben çenemi hiç tutamıyorum. Hareketlerinı sanki yonetemiyorum. Aklima ilk geleni söylüyorum. İlk hareketi yapıyorum. Düşün de yap diyorum kendime. O an tutuyorum ama en sonunda o hareketi yapıyorum. O cümleyi söylüyorum. Neyim var benim anlayamadım.

Örneğin dün akşam eşimle bir konu hakkında soru sormak istedim. Sorsam tartışıriz dedim. Vazgeçtim dedim. Yine de sordum ve tartıştık. Sonunu bile bile illaki yapıyorum. Hiç stratejik davranamiyorum. Kocamİ idare edeceğim , kavga etmeyeceğim diyorum ve hoppp yine olmuyor . Kadınlar akıllıdır idare eder yine bildiği yap diyorum ama yine hoppp nerde idare etmek önden ben koşturup tartışma çıkarıyorum. Ne yapılabilir acaba ? Aklımın , vücudumun kontrolünü kaçırdım sanki. Toparlayamiyorum. Önerilerinizİ bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Dilini Isir canim ..
Belki onun acisina söyliceğini unutursun.
Aci aciyi bastirir gibi ....

Dilini Isir canim ..
Belki onun acisina söyliceğini unutursun.
Aci aciyi bastirir gibi ....
Dilimi ısırdı bir kaç kez de kendime de kıyamadım. : D ama bizim konuşmalar benim yüzümden olan tartışmalara çok üzülüyorum. Isırmaya çalışacağım. Ama biri beni cimdiklese daha iyi olurdu.

Ama şimdi düşünüyorum ,planliyorum ... sonunda yine tartışma çıkıyor. Çünkü eşim bir erkek olarak sorulara kısa cvp veriyor. Tabİ ben bir soru soracağımà 10 soru soruyorum. Oyle olunca sabırlar taşıyor :KK43: daha çok dikkat edeceğim.
ee sende ama ben olsam bende kızarım.. verdiği cevap seni tatmin etmiyorsa bunu da düzgün söyles olmaz mı?

Dilimi ısırdı bir kaç kez de kendime de kıyamadım. : D ama bizim konuşmalar benim yüzümden olan tartışmalara çok üzülüyorum. Isırmaya çalışacağım. Ama biri beni cimdiklese daha iyi olurdu.
sen bu adama ne soruyorsun ? önce onu bir de :D

ee sende ama ben olsam bende kızarım.. verdiği cevap seni tatmin etmiyorsa bunu da düzgün söyles olmaz mı?
Onu da sordum. Bildigin seyi neden soruyorsun. Sen bunu tahmin edebilirsin pirt zirt diyor. Hakli aslinda. İşte burda benim akıllı davranmam ve bu soruları baştan sormam gerektiğini düşünüyorum. Pişman oluyorum ama yok. Sonuç değişmiyor. Sanırım benim karakterim böyle.

Back
X