Cennet kokulum♥

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
Onu özledim, kokusunu minik parmaklarini, gözlerini cumartesi uğradım melegimin yanına, yapraklar dolmuş, camur islak tuhaf geliyor bana oraya gitmek biran açıp orayı çıkarmak istedim alip götürmek çok özledim seni meleğim. ..
Iyiki geldin cennet kokulum var olduğunu bilmek bir melegim var demek bile güzel♥

Onu özledim, kokusunu minik parmaklarini, gözlerini cumartesi uğradım melegimin yanına, yapraklar dolmuş, camur islak tuhaf geliyor bana oraya gitmek biran açıp orayı çıkarmak istedim alip götürmek çok özledim seni meleğim. ..
Iyiki geldin cennet kokulum var olduğunu bilmek bir melegim var demek bile güzel♥
Ozel degilse neden oldu yada soyle sorayim dogupmu oldu yoksa bir sure yasadimi ayri mezarlikmi aldiniz yoksa nasil oldu (kusura bakmayin cok acitici sorular ama bende hamileyim ve dogunca öleceginde hemfikir butun doktorlar bende kendimi hazirlamaya calisiyorum) basiniz sagolsun rabbim sabir versin

Ozel degilse neden oldu yada soyle sorayim dogupmu oldu yoksa bir sure yasadimi ayri mezarlikmi aldiniz yoksa nasil oldu (kusura bakmayin cok acitici sorular ama bende hamileyim ve dogunca öleceginde hemfikir butun doktorlar bende kendimi hazirlamaya calisiyorum) basiniz sagolsun rabbim sabir versin
İnşaallah drlar yanılır canim benim. Cok üzüldüm ya..... Cok mucize gerceklesiyor. Neden hemfikirler?

Kaç aylık canım.bi rahatsızlığı mı var.Allahtan Ümit kesilmez.inşallah Yaşar birşey olmaz.Konu sahibi Allah size de sabır versin.Kucağınızı doldursun inşallah.

Benim dogustan sorunlar vardi yasamaxda diyorlar di iskelet bozuklugu bi kac sorun sakatlik vardi yani nefes almada solunumlardada sorun vardi 38 haftalik sezeryanla dogum yaptım hemen cihaza bagladilar 1 ay yasadi kimlik falan çıktı nefesi yetmedi vefat etti komularima bakabilirsin canim.

Ama ben yinede hep pozitif düşündüm sende öle ol hamileligini zehir etme. Guzel geçir bebegine morelnol mutlu ol.

Benim dogustan sorunlar vardi yasamaxda diyorlar di iskelet bozuklugu bi kac sorun sakatlik vardi yani nefes almada solunumlardada sorun vardi 38 haftalik sezeryanla dogum yaptım hemen cihaza bagladilar 1 ay yasadi kimlik falan çıktı nefesi yetmedi vefat etti komularima bakabilirsin canim.
IHLAMUR CAYIM IHLAMUR CAYIM I iremerve1990 T Tatlianne20 cok sagolun Allah razi olsun benim bebegimin bobrekleri ,idrar kesesi yok bagirsagi tikali ve suyum 21.haftalikken sinirin altina dustu hatta bitti sayilir aldir denildi ama kalp atisi var yapamadim suan 33 haftaligiz 36.haftada dogum yaptirilacak ama suyum olmadigi icin cigerleri gelismezmis nefes alamazmis buyuzden ölecek diyolar .cok doktora gittim ama hepsi aynisini dedi.

Back
X