Cennet kokulum♥

Bir haftadir bir dügüm var bugazimda... okuyup okuyup agliyorum benim canim arkadasim :( allah dayanma gücü versin :(

Amin Allah razı olsun. Yaşayıpta şu anda iyi olanlar nasıl yaptınız? Bana da yol gösterin:KK43:
Her seyin ilaci sabir,zaman ve dua canim.kendini oyalayacak bi seyler bul.sabah aksam gecmisi dusunup karamsarlasma.yalniz olmadigini bil teselli et kendini.daha beteri ola bilecegini dusun.unutmaya calis.unutmaya calisman evladina ihanet degil unutma.bu evladini silmek de degil.onlar bizim canimizdan bi parca belki de evlatlarimizin icinde en degerlileri ama Allahin takdiri

Bu hayatta mucize denen bi sey var kizlar unutmayin.buna inanin.bakin ben hic bi zaman oglum olsun diye tutturmadim hatta kizimi gorunce Allah bagislasin tez zamanda bi de erkek kardesi olsun diyenleri hep tersledim.sonra ogluma hamile kaldim ve maalesef dogumundan 2 gun sonra dunyalar guzeli yavrumu kaybettim:(sonra dua ederken Allahim dilime getirmesem de kalbimdekini sen de saklayamam ki nolursun bana oglumun yerini dolduracak saglikli bi erkek evlat ver diye dua ettim.kaybettigim kiz olsaydi bu sefer de kizim olsun isterdim.her gece dua ettim ayni sekilde.sonra baktim bu stresle hamile kalamicam doktora gittim ve sadece 1 aylik klomenle hamile kaldim.bi gittim ikiz dediler.diger gidisimde ucuz.ve 4 aylatinda ogrendim ki 3de erkek.sulalede ikiz bile yokken ucuz olmalari ve ucunun de erkek olmasi bi mucizeydi.daha oncedinde de 3 kaybim vardi.3 kayip ve birden gelen 3 bebek.
Allahim sizleri de sevindirsin insallah ikiz ikiz yavrular versin size de:)

Her seyin ilaci sabir,zaman ve dua canim.kendini oyalayacak bi seyler bul.sabah aksam gecmisi dusunup karamsarlasma.yalniz olmadigini bil teselli et kendini.daha beteri ola bilecegini dusun.unutmaya calis.unutmaya calisman evladina ihanet degil unutma.bu evladini silmek de degil.onlar bizim canimizdan bi parca belki de evlatlarimizin icinde en degerlileri ama Allahin takdiri
Bir şey yiyeceğimde bile sanki oğluma ihanet ediyormuşum gibiyim. Unutmak şu anda mümkün değil gibi görünüyor. :( ne yapacağımı bilmiyorum:(

Bu hayatta mucize denen bi sey var kizlar unutmayin.buna inanin.bakin ben hic bi zaman oglum olsun diye tutturmadim hatta kizimi gorunce Allah bagislasin tez zamanda bi de erkek kardesi olsun diyenleri hep tersledim.sonra ogluma hamile kaldim ve maalesef dogumundan 2 gun sonra dunyalar guzeli yavrumu kaybettim:KK43:sonra dua ederken Allahim dilime getirmesem de kalbimdekini sen de saklayamam ki nolursun bana oglumun yerini dolduracak saglikli bi erkek evlat ver diye dua ettim.kaybettigim kiz olsaydi bu sefer de kizim olsun isterdim.her gece dua ettim ayni sekilde.sonra baktim bu stresle hamile kalamicam doktora gittim ve sadece 1 aylik klomenle hamile kaldim.bi gittim ikiz dediler.diger gidisimde ucuz.ve 4 aylatinda ogrendim ki 3de erkek.sulalede ikiz bile yokken ucuz olmalari ve ucunun de erkek olmasi bi mucizeydi.daha oncedinde de 3 kaybim vardi.3 kayip ve birden gelen 3 bebek.
Allahim sizleri de sevindirsin insallah ikiz ikiz yavrular versin size de:)
Allah ım ne büyük işte biz sabretmeyi bilmiyoruz. Bizim için dua edin duanızı eksik etmeyin

Bir şey yiyeceğimde bile sanki oğluma ihanet ediyormuşum gibiyim. Unutmak şu anda mümkün değil gibi görünüyor. :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
Zaten unut dedigim evladin degil ki canim yasadiklarin.insan evladini unutur mu?unutursa anne olur mu:(
Allah ım ne büyük işte biz sabretmeyi bilmiyoruz. Bizim için dua edin duanızı eksik etmeyin
Hep dua ederken evlat isteyenlere de dua ederim.bundan sonra ozellikle ikinize de dua edicem canim

Zaten unut dedigim evladin degil ki canim yasadiklarin.insan evladini unutur mu?unutursa anne olur mu:KK43:

Hep dua ederken evlat isteyenlere de dua ederim.bundan sonra ozellikle ikinize de dua edicem canim
Allah razı olsun. Bende yaşadıklarımı unutamam zaten evladımı unutursam kahrolurum. Başlayan her yeni günde bir gün daha yakınız Cennet Kokulum diyorum. :(

Zaten unut dedigim evladin degil ki canim yasadiklarin.insan evladini unutur mu?unutursa anne olur mu:KK43:

Allah razi olsun eminim sende yüreği güzel bkr insan temiz kalpli bu davranisin bile çok güzel canim♥

Canım benim Allah sabır versin, karnında tekrar can bulsun en kısa zamanda inşallah, üzme kendini sakın:KK200:

Bebegini kaybetmis tum annelere sabir ve metanet diliyorum...
Bebegi hasta olan kaybedersin yasamaz denilen annelerin bebeklerine şifalar diliyorum..
Ben de bir cennet kuşu annesiyim...
Iki yil oldu ...
Dile kolay anneye zor...
Bu kadar cok evlat hasretiyle yanip tutusurken topraga vermek gidip gelip mezar taslarini opmek koklamak...
O'nsuz gecmeyen koskocaman iki yil...
Ve O'nsuz gecmeyecek olan daha kac yil var önümde bilmedigim...
tek bildigim sessiz oglum en sevilen ve en ozlenen olarak yerini aldı...
Zordur bir melegin annesi olmak herkes yavrusuna sarilip operken sabir hirkan ustunde yaz demeden kis demeden mezarina gidip baska diyarlarda bulusmak ayni hal olmak...

Bebegini kaybetmis tum annelere sabir ve metanet diliyorum...
Bebegi hasta olan kaybedersin yasamaz denilen annelerin bebeklerine şifalar diliyorum..
Ben de bir cennet kuşu annesiyim...
Iki yil oldu ...
Dile kolay anneye zor...
Bu kadar cok evlat hasretiyle yanip tutusurken topraga vermek gidip gelip mezar taslarini opmek koklamak...
O'nsuz gecmeyen koskocaman iki yil...
Ve O'nsuz gecmeyecek olan daha kac yil var önümde bilmedigim...
tek bildigim sessiz oglum en sevilen ve en ozlenen olarak yerini aldı...
Zordur bir melegin annesi olmak herkes yavrusuna sarilip operken sabir hirkan ustunde yaz demeden kis demeden mezarina gidip baska diyarlarda bulusmak ayni hal olmak...
Allah sabır versin kuzum hepimize rabbim güç kuvvet veriyor şükür insallah anne olcaz anne yiz ama o duyguyu yerleri ayri olcak ama tadariz umarım canım.

Allah sabır versin kuzum hepimize rabbim güç kuvvet veriyor şükür insallah anne olcaz anne yiz ama o duyguyu yerleri ayri olcak ama tadariz umarım canım.
Insallah ...gidenin yeri cok ayri cok baska ... ne unutulur ne de bir anne artik o bebeginin yoklugundan sonra tam sayilir...
Anne baba kaybina bile benzemiyor evlat acisi... rabbim tum evlerden uzak eylesin butun bebekleri annelerine ve babalarina bagislasin...
Evladimdan sonra bir tane bile kardesi olmadi istiyoruz ama olmadi olsa da sag salim dogup kucagima da alsam hamzam gibi olmaz ki ...
...
Rabbim boyle bir aciyi hic kimseye yasatmasin... ben bir kez sesini duymadim evladimin yuzunu gormedim koklamadim ya duyanlar opup koklayip topraga verenler ne durumdadir ne yapiyordur ...
Rabbim sen sabirlar ver o annelere ...
Ben bu kadar yanarken ya onlar ne yapsin sehit anneleri ... allahim sen hepimizin yardimcisi ol...
....

Insallah ...gidenin yeri cok ayri cok baska ... ne unutulur ne de bir anne artik o bebeginin yoklugundan sonra tam sayilir...
Anne baba kaybina bile benzemiyor evlat acisi... rabbim tum evlerden uzak eylesin butun bebekleri annelerine ve babalarina bagislasin...
Evladimdan sonra bir tane bile kardesi olmadi istiyoruz ama olmadi olsa da sag salim dogup kucagima da alsam hamzam gibi olmaz ki ...
...
Rabbim boyle bir aciyi hic kimseye yasatmasin... ben bir kez sesini duymadim evladimin yuzunu gormedim koklamadim ya duyanlar opup koklayip topraga verenler ne durumdadir ne yapiyordur ...
Rabbim sen sabirlar ver o annelere ...
Ben bu kadar yanarken ya onlar ne yapsin sehit anneleri ... allahim sen hepimizin yardimcisi ol...
....
Aminn canim amin cok doğru kuzum.

Back
X