- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
allah bol sabrımızı verır ınsallah onların yerı cennet bızlerı beklıyor olacak onlarcanım ya inan ne diyeceğimi bilemiyorummsenağlamasenağlama ben artık kafamı toparlayıp düzgün cümle bile kuramıyorumm mektup yazmayı bile denemedim yazamammdaasenağlama ama yüreğine eline sağlık ne güzel anlatmışsın meleğinii ,,,ben birgün doğumdan itibaren günlük şeklinde yazıyodum, anlatıyodum, oğlumuu, oğlumu gördüğüm anııı yazmaya gelince yazamadımm, ağlamaktannnnsenağlamasenağlama ve o yazı hala öle yarım duruyooo ,,o an mutluluk heyecan korkuu ağrıı endişe bütün duyguları aynı anda hissetmiştimm meleğimi ilk küvezde gördüğüm annnsenağlama herneyse daha fazla devam edemiyeceğimm ,,meleklerimiz şu an annelerini ve babalarını cennette bekliyolardır inş...
bende oğlumu 10 aylıkken trafik kazasında kaybettim offfff çok zor günlerdi bu konuyla ilgili çok kitap okudum kendimi avutmak için, biraz da olsa rahatladım,
'ölüm anında çocuklarınıza cennetin göz kamaştıran güzellikleri gösterilir, onlarda seyrederken kendilerinden geçerler ve hiç acı hissetmezler' bu söz beni biraz rahatlatmıştı çünkü bizimki kaza olduğu için acaba çok canı yandı mı, acıları hissetti mi gibi sorular beni mahvediyordu. Yavrum kucağımda gitti inşallah hiç birşey hissetmemiştir
'şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'cennet çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü. şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor'
çocuk taziyenemesi- said-i nursi
sabır sabır sabır...........senağlamasenağlama
'
Arkadaşlar Allah sabır versin bende 3 ay önce bebeklerimi kaybettim erken doğum yaptım 6 aylık oldular kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı çok kötü Allah kimseye evlat acısı göstermesin.Bu arada meleğim ve aşkım mektubun çok güzel olmuş ama ben yazamam yazmaya dayanamam herhalde bende doğum yaptığım zamanlar hastanede bebeği yanında yatanlar, eve elim kolum boş buruk dönmek sütüm gelip bebeklerimi emzirememek geri gitmesi çok zoruma gidiyo.Aslında herşey zoruma gidiyo ama dayanmak çok zor.(((
hepimizin basi sagolsun arkadaslar cok zor evlat acisi,bunu yasayanlardan biride benim ,heleki onun kokusuna gulusune,bakisina sicakligina alisdikdan sonra ,bir gun birakip gidisi ,cok zor.Rabbim hepimize sabir versin...senağlama
a.s.
canım dr arıyosun ben bayramdan sonra bahar hastanesıne gıtcem guler yıldıza cok ıyı bır dr dor..sende bır dene orayı
meleğim ve aşkım sen tedavi mi olucaksın bebek için ?Doğum yapalı ne kadar oldu?
ben dogum yapalı 1.5 ay oldu erken ama dogumda esım dusmedıgı ıcın kurtaj oldum ve cıft rahım dedı doktor oyuzden gıtcem rahım fılmı falan cektırcem
Kaç haftalık doğum yaptın ? Benimde içimde parça kalmış doğumda bende kürtaja girdim doğumdan hemen sonra hangi hastanede doğum yaptın? doktorun kimdi?Fazla soru sordum galiba ama merak ettim.
Kızıma;meleğime
hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzeldin bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM
Bir umut beslersin, büyütürsün içinde
Sonra yagmur yagar; yitirirsin her şeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın ama duyuramazsın…
Öyküm,ben seni görüyorum,hissediyorum.en çok içimi acıtan ne biliyo musun büyüdügünü görememek ses tonunu bilememek,bayramları sensiz geçirmek..yani, kısaca sensiz yaşamak…gözlerin hep gözlerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?