E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Kızıma;meleğime
hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzeldin bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM
Bir umut beslersin, büyütürsün içinde
Sonra yagmur yagar; yitirirsin her şeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın ama duyuramazsın…
Öyküm,ben seni görüyorum,hissediyorum.en çok içimi acıtan ne biliyo musun büyüdügünü görememek ses tonunu bilememek,bayramları sensiz geçirmek..yani, kısaca sensiz yaşamak…gözlerin hep gözlerimde
Kıskanırdım senı melegım babandan en cok ben sevmek ısterdım doyasıya sevmek senı gormeden cok sevmısım melegım yoklugun canımı acıtı-
yor karnıma dokunamıyorum melegım vardıye hala sırtustu yatıp sana zarar gelcek dıye korkuyorum varlıgına okadar cok alısmısımkı sımdı
cok zor gelıyor bebegım dokunmalara kıyamadıgım bısey olcak dıye korktugum bebegım sımdı nasıl yatıyosun toprakların altında,yanıyor
ıcım kayram sensızlık cok zor gelıyor bana sımdı benle olsan bıraz daha buyumus olacak tekmelerıne devam edecektın annenı sevınc denızıne
atacaktın,senı her gormeye gıttıgımde ıcım kıpır kıpır olurdu helekı o yaramaz hareketler yapar benı ve babanı guldururdun esner,ellerınle
gozlerını gızlerdın senı en son gordugumdede parmagını emıyordun melegım anladınmı canımın ıcı annenın gogsunu emmıyecegını ahh kayram
mınık yavrum senı cok ozledım tek tesellım annem benı ahırette cennetın kapısında bekleyıp anne ben burdayım deyıp elımden tutup cennete
sokman olacak melegım senın yattıgın yerler cıcek bahcesı melegım ve o bahcenın ıcınde sen koskocaman bı ısıksın senı cok sevıyorum ve cok
ozluyorum bebegım senın kabrın nur mekanın cennet yavrum.........
Canım senin bebeğin ne kadar yaşadı kuvezde kaldımı?Görebildin mi bebeğini?
hayır canım dogum sırasında gıttı melegım bakmak ıstemedım dayanamam kahrolurum dıye :çok üzgünüm:
offff çok zor canım evet görünce insanın gözünün önünden hiç gitmiyo o hareketleri yüzü bu bayram kollarımda olcaktı sametim ve sinemim ama şimdi cennetler cennet kuşlarım.:çok üzgünüm:
kızlar hepımızın bası sagolsun rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah bende bır kac cumleyle kaybettıgım yuzunu ble gorenmdıgım 3 bebegıme yazmaya calısacagım.......
UMUTUM hep ılk bebegımın ısmını umut koyacam dıye soz verdım ve sen ıcıme dustun o okadra guzel bır duygukı anlatamazsın senın canında ayrı bı can senınle beslenıyor senın nefesınle nefes alıyor ıste benım gunesım dedım ama sen varlıgınla yoklugun bır oldu anlayamadım ne zamn geldınde ne zamn gıttın.....kızlar valla yazamıyorum....UMUTUM DIGER KARDESLERIN HATICE VE ZEYNEBE IYI BAK OLURMU MINIK KUSUMMMM(kızlar dıger dunyada ısımle anıldıkları ıcın bende dıgerlerını ısım verdım)
MEBLAM BIDAHA YASATMASIN INSALLAH
ben 5 kezz kaybettimm
tam 3 tanede günlükk bitirdimm onlaraa yazmaktann
çoktandırr yazmıorumm
çünkü ne sesimii duyuyorlarr nee duygularımı anlıyorlarr
kırgınımm ve küsümm benn onlaraa
hep bişiylerr aldılar götürdülerr bendenn
ve hiç bişey vermedilerr bana
sabır ve beklemeninn dışındaa
sabırr gerçii hamurumdaa varmışş benimm
hep duam odurki
rabbim
5 taneeylee yetsin artıkk 1 tanede olsa sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlısınıı buu dünyalık ver
duam ne zaman kabul görür bilmiyorum ama
kırgınımm benn onlaraa
kim ne derse desinn
ne anlarsaa anlasınn
ne zamannn bir kelebekk konarr kollarımaa o zamann barışcamm onlarlaa
annelerinii babalarınıı çokk üzüyorr onlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?