Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama Allahh sabırların büyüğünü versinn cümlemizeeee

Kıskanırdım senı melegım babandan en cok ben sevmek ısterdım doyasıya sevmek senı gormeden cok sevmısım melegım yoklugun canımı acıtı-
yor karnıma dokunamıyorum melegım vardıye hala sırtustu yatıp sana zarar gelcek dıye korkuyorum varlıgına okadar cok alısmısımkı sımdı
cok zor gelıyor bebegım dokunmalara kıyamadıgım bısey olcak dıye korktugum bebegım sımdı nasıl yatıyosun toprakların altında,yanıyor
ıcım kayram sensızlık cok zor gelıyor bana sımdı benle olsan bıraz daha buyumus olacak tekmelerıne devam edecektın annenı sevınc denızıne
atacaktın,senı her gormeye gıttıgımde ıcım kıpır kıpır olurdu helekı o yaramaz hareketler yapar benı ve babanı guldururdun esner,ellerınle
gozlerını gızlerdın senı en son gordugumdede parmagını emıyordun melegım anladınmı canımın ıcı annenın gogsunu emmıyecegını ahh kayram
mınık yavrum senı cok ozledım tek tesellım annem benı ahırette cennetın kapısında bekleyıp anne ben burdayım deyıp elımden tutup cennete
sokman olacak melegım senın yattıgın yerler cıcek bahcesı melegım ve o bahcenın ıcınde sen koskocaman bı ısıksın senı cok sevıyorum ve cok
ozluyorum bebegım senın kabrın nur mekanın cennet yavrum.........

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamamekanları cennet meleklerımın.anacıklarıda cennette kavuscak guzel yavrularınasenağlamasenağlama

Canım senin bebeğin ne kadar yaşadı kuvezde kaldımı?Görebildin mi bebeğini?

hayır canım dogum sırasında gıttı melegım bakmak ıstemedım dayanamam kahrolurum dıye :çok üzgünüm:

offff çok zor canım evet görünce insanın gözünün önünden hiç gitmiyo o hareketleri yüzü bu bayram kollarımda olcaktı sametim ve sinemim ama şimdi cennetler cennet kuşlarım.:çok üzgünüm:

canımm yaa gecen bayram benleydı melegım ama sımdı annesıyle degıl allah sabrımızı versın evlat acısı cok zor senın cocugun ve-armı baska...

bu mektup gerçekten bana da çok etki etti,kızımın adı kayraydı ve neyazık ki 6.5 aylık erken doğumla dünyay geldi ne yazık ki yavrum 1 gün dayanabildi.ilginçtir çok ümitleniyor insan....
yaşayan insanlar ne kadar güzel ifade ediyor....

arkadaslar hepinize Allah bol bol sabir versin ,aciniz cok büyük ama melekleriniz sizleri cennetin kapisinda bekliyorlar.....
ben dayanamam melegim ve askim senin mektubunu nasil okudum hic sorma..oturup beraber aglamamak elde degil ama sabirli ol ve bol bol dua et canim....

canımın ıcı bugun bulundugun yere geldım yanı evımıze yarın ılk ısım senın yanına gelıp bol bol dua etcem bu bayram sensızım melegım......

Yarın sensız 2 dolu ay olcak melegım gecen bayram banımle ıcımde bır butunduk ama bu bayram sen ve ben ayrı yerdeyız melegım herkes gulup
eglenırken annenın gozu yaslı cıgerı yaralı yavrum sensızlık ıcıme kor gıbı coktu buna alısmam cok zor bu bayram sana yenı cıcıler alcaktım
dogdugun gun tulum gıydırıp senı doyasıya opcektım bagrıma basıp hosgeldın melegım dıcektım bu bayramlar nese huzur olcagına sensızlıgınde
karalara ve yasa boguldum bu benım ıcın bayram degıl melegım senın yanına kavusup kucakladıgım gun bayramım olcak benım hergun her dakıka
senı dusunup aglamaktan annen cok acı cekıyor melegım yanına gelıp zıyaret edemıyorum suan ama her sanıye aklımdasın bunu bıl melegım
annen senı cook sevıyor bayramın mubarek olsun bebegım...............

okuduklarım çok üzdü beni.hepinizin başı sağolsun.hasretle beklenenin öpüp koklamaya doyulmadan bırakıp gitmesi çok üzücü.başınız sağolsun Hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar dilerim sizlere.

kızlar hepımızın bası sagolsun rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah bende bır kac cumleyle kaybettıgım yuzunu ble gorenmdıgım 3 bebegıme yazmaya calısacagım.......
UMUTUM hep ılk bebegımın ısmını umut koyacam dıye soz verdım ve sen ıcıme dustun o okadra guzel bır duygukı anlatamazsın senın canında ayrı bı can senınle beslenıyor senın nefesınle nefes alıyor ıste benım gunesım dedım ama sen varlıgınla yoklugun bır oldu anlayamadım ne zamn geldınde ne zamn gıttın.....kızlar valla yazamıyorum....UMUTUM DIGER KARDESLERIN HATICE VE ZEYNEBE IYI BAK OLURMU MINIK KUSUMMMM(kızlar dıger dunyada ısımle anıldıkları ıcın bende dıgerlerını ısım verdım)
MEBLAM BIDAHA YASATMASIN INSALLAH

ne acıdırkı 3 evladının acısını yasamak hıc kolay degıl gercekten yasayan bılır allah bol sabırlar versın bıze

ben 5 kezz kaybettimm
tam 3 tanede günlükk bitirdimm onlaraa yazmaktann
çoktandırr yazmıorumm
çünkü ne sesimii duyuyorlarr nee duygularımı anlıyorlarr
kırgınımm ve küsümm benn onlaraa
hep bişiylerr aldılar götürdülerr bendenn
ve hiç bişey vermedilerr bana
sabır ve beklemeninn dışındaa
sabırr gerçii hamurumdaa varmışş benimm
hep duam odurki
rabbim
5 taneeylee yetsin artıkk 1 tanede olsa sağlıklısını uzun ömürlüsünü hayırlısınıı buu dünyalık ver
duam ne zaman kabul görür bilmiyorum ama
kırgınımm benn onlaraa
kim ne derse desinn
ne anlarsaa anlasınn
ne zamannn bir kelebekk konarr kollarımaa o zamann barışcamm onlarlaa
annelerinii babalarınıı çokk üzüyorr onlarr

canım bol sabır versın allah oyle dusunme onlar bızı duyuyorlar ve sonunda beraber olcaz bu dunya gecıcı hersey ınsanlar ıcın

meleğim,öyküm canım kızım
anneni izliyorsun biliyorum..her sabah sana gülümsüyorum.sana uyanıyorum..
böyle olacagını karnımdayken bilseydim seni yine dogururdum.sırf aynı bakışla bana bakman için
ellerini özlüyorum..yüzünü,sesini..
rüyalarımdasın,Allah hiç mahrum bırakmasın senli rüyalardan..güzel gözlüm..
aynı bakışlarınla bak bana..tıpkı burdaki gibi anlamlı.. annen seni çok seviyor!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyun çocuklar. Sabah olacak.

Bir yanınızda Felak, diğer yanınızda Nas, kanat çırpacaksınız gökyüzüne. Kötülük değmeyecek güzel gözlerinize, öfke değmeyecek, kıskançlık, nazar, vesvese, ipe üflenen büyüler, inciten bakışlar değmeyecek artık. Ne gecenin ne kem gözlerin şerri değmeyecek soluklarınızıa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…